Korenia Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 (edited) [FONT=Verdana]Termin przyjmowania zgłoszeń [/FONT][B]4.09.2012 [/B]Sędziowanie grup [B]29.09.2012 (sobota/Saturday) - grupy/groups: 1, 3, 4, 8, 10 30.09.2012 (niedziela/Sunday) - grupy/groups: 2, 5, 6, 7, 9[/B] [B]Sobota, 29.09.2012 [/B] Grupa I Leszek Salamon – owczarki niemieckie Anna Redlicka – Polski owczarek nizinny, Polski owczarek podhalański, Czuwacz słowacki, Biały owczarek szwajcarski Gabriele Hollbacher (Austria) – owczarki francuskie, Border Collie Jaroslav Matyas (Słowacja) – owczarki szkockie, owczarek szetlandzki, Bearded Collie, Welsh Corgi Pembrok, Welsh Corgi Cardigan, Owczarek staroangielski Bobtail Jan Gajewski – owczarki australijskie, owczarki belgijskie, pozostałe rasy Grupa III Piet Roosenboom (Belgia) - American Staffordshire Terrier, Staffordshire Bull Terrier, Bulterier miniaturowy Andrzej Kaźmierski – Bulterier, Airedale Terrier Joanna Szczepańska – foksteriery, Kerry Blue Terrier, Niemiecki terier myśliwski, Terier walijski Ewa Pyrchała – Cairn Terrier, Terier czeski, Dandie Dinmont Terrier, Sealyham Terrier, Skye Terrier, West Highland White Terrier Robert Blumel (Austria) - Jack Russell Terrier, Parson Russell Terrier, Terier szkocki Dusan Paunovic (Serbia) - Yorkshire Terrier Grupa IV Dorota Witkowska - Jamnik długowłosy króliczy, Jamnik długowłosy miniaturowy, Jamnik szorstkowłosy króliczy, Jamnik szorstkowłosy miniaturowy Marek Lewandowski - jamniki krótkowłose, Jamnik szorstkowłosy standardowy, Jamnik długowłosy standardowy Grupa VIII Peter Rehanek(Czechy) - Golden Retriever Jan Ryk - spaniele, pozostałe retrievery Olga Dolejsova (Czechy) - Labrador Retriever Viva Maria Soleckyj-Szpunar - Golden Retriever i Labrador Retriever (kl. B, SZ) GRUPA X Dorota Witkowska – Charcik włoski, Whippet Andrzej Brabletz – pozostałe rasy MŁODY PREZENTER – 12.00 – Viva Maria Soleckyj-Szpunar Konkurencja „Kobieta i Pies” – Andrzej Mania Najpiękniejszy Pies Ras Polskich – Andrzej Brabletz Najpiękniejsza Para Psów – Marek Lewandowski Najpiękniejszy Weteran – Gabriele Hollbacher Najpiękniejsze Baby – Olga Dolejsova Najpiękniejsze Szczenię – Jaroslav Matyas Najpiękniejszy Junior – Robert Blumel Zwycięzcy Grupy I – Jan Gajewski Zwycięzcy Grupy III – Joanna Szczepańska Zwycięzcy Grupy IV – Dorota Witkowska Zwycięzcy Grupy VIII – Peter Rehanek Zwycięzcy Grupy X – Ewa Pyrchała [B]Niedziela, 30.09.2012[/B] GRUPA II Olga Dolejsova (Czechy) – Doberman, Czarny terier Marek Lewandowski - sznaucery miniaturowe i średnie Andrzej Mania - Pinczer miniaturowy i średni, Sznaucer olbrzym Małgorzata Hałas - Szwajcarskie psy pasterskie, Owczarek kaukaski, Owczarek środkowoazjatycki, Hovawart Petr Rehanek (Czechy) – mastify, Cane Corso Italiano, Dog kanaryjski Petra Grell-Hansohm (Niemcy) - Buldog angielski Piet Roosenboom (Belgia) – Bokser, Shar Pei, Dog z Majorki, Dog argentyński, Dogue de Bordeaux Jan Gajewski – dogi niemieckie, Tosa, Rottweiler Gabriele Hollbacher (Austria) – Nowofundland, Landseer, Leonberger, Fila Brasileiro, Pirenejski Pies Górski Mirosław Redlicki – bernardyny, Berneński pies pasterski GRUPA V Viva Maria Soleckyj-Szpunar – szpice, Akita, Akita amerykańska Joanna Szczepańska – Samoyed, Alaskan Malamute Jaroslav Matyas (Słowacja) – Chow Chow, Shiba, Karelski pies na niedźwiedzie, Siberian Husky, pozostałe rasy GRUPA VI, VII Jan Ryk – gończe, ogary, bassety Leszek Salamon – Beagle, Rhodesian Ridgeback, pozostałe rasy Andrzej Brabletz – posokowce, wyżły brytyjskie Dorota Witkowska – Dalmatyńczyk, wyżły kontynentalne Grupa IX Barbara Góral – pudle Dusan Paunovic (Serbia) – Bolończyk, Bichon Frise, Hawańczyk, Chihuahua krótkowłosy, pozostałe rasy Andrzej Kaźmierski - Buldog francuski, Boston Terrier Victor Alexander van Raamsdonk (Holandia) – Mops, Cavalier King Charles Spaniel, King Charles Spaniel Robert Blumel (Austria) - Chiński grzywacz, Spaniel tybetański, Spaniel kontynentalny miniaturowy, Terier tybetański Ewa Pyrchała - gryfoniki, Shih Tzu, Lhasa Apso Anna Redlicka - Maltańczyk, Chihuahua długowłosy MŁODY PREZENTER – 12.00 – Joanna Szczepańska Konkurencja „Kobieta i Pies” – Andrzej Mania Najpiękniejszy Pies Ras Polskich – Andrzej Brabletz Najpiękniejsza Para Psów – Małgorzata Hałas Najpiękniejszy Weteran – Victor Alexander van Raamsdonk Najpiękniejsze Baby – Andrzej Mania Najpiękniejsze Szczenię – Mirosław Redlicki Najpiękniejszy Junior – Dusan Paunovic Zwycięzcy Grupy II – Piet Roosenboom Zwycięzcy Grupy V – Viva Maria Soleckyj-Szpunar Zwycięzcy Grupy VI – Leszek Salamon Zwycięzcy Grupy VII – Jan Ryk Zwycięzcy Grupy IX – Anna Redlicka Najpiękniejszy Junior Wystawy i Najpiękniejszy Pies Wystawy – Andrzej Kaźmierski [B] Kto się wybiera [/B]:cool3:? [SIZE=4][B]Jak dojechać z dworca PKP/PKS? Jest bezpośredni tramwaj - numer 9, jadący na Sępolno. Wysiada się tuż pod stadionem, na przystanku 'Stadion olimpijski'. Jedzie się wg rozkładu 22 minuty. Tutaj można znaleźć rozkład : [URL]http://www.um.wroc.pl/rozklady/przystanki/9_8_1.html[/URL] Bilet można kupić w tramwaju, ale uwaga płatność tylko kartą, na przystankach są też biletomaty - wydają resztę, można gotówką. Bilet dla osoby dorosłej kosztuje 3 zł, dla psa 1,50 zł. Bilet dla psa kupuje się oddzielnie w zakładce "Bilet na bagaż/dla psa".[/B][/SIZE] Edited August 23, 2012 by Korenia Quote
LadyS Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Ja pewnie będę, bardziej prawdopodobne, że w sobotę, bo wtedy są JRT i belgi. W sumie będę z aparatem, więc mogę porobić foty - choć pierwszego mają jacki. Quote
Buszki Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Ja raczej też będę i tradycyjnie liczę na fajne foty pręgatej Zołzy :). Quote
Korenia Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 [quote name='Buszki']Ja raczej też będę i tradycyjnie liczę na fajne foty pręgatej Zołzy :).[/QUOTE] Ja jak zawsze do usług :eviltong: A Pannę Chi. też bierzesz? Quote
Buszki Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Pewnie też,co będzie w domu siedziała,się nudziła i mamie marudziła ;). Quote
Tusia&NN Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 I my też będziemy :) mam nadzieję, że się nie spóźnimy tak jak w tamtym roku... :evil_lol: Quote
ENDRIUTRACKER Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Wyjezdzamy z Wa-wy na tę wystawę ... mamy wolne miejsca w busiku zapraszamy do wspólnego wyjazdu ... Quote
Buszki Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 [quote name='Zuza i Noddy']My też się pewnie wybierzemy ;)[/QUOTE] To znowu będzie rodzinnie :). Quote
Marchewkowy Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Może się pojawimy w sobotę :) i może w niedzielę jeszcze myślę Quote
breszkin Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Sporo się chwali to i ja się pochwalę:) My też będziemy:) Quote
marcelinka371 Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Może będę jako widz :)) Miał by ktoś transport z okolic Legnicy dla jednej osoby bez psa ? Quote
daria1990 Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 My na 99% bedziemy tylko oczywiscie nie ma naszej rasy na liscie w 2 gr :roll: trzeba bedzie zadzwonic. mam jeszcze 1 cwc do championa brakuje wiec mam nadzieje ze sie uda nam do wroclawia pojechac, a chcialabym jeszcze zielona gore zaliczyc Quote
marcelinka371 Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [B]daria1990[/B] a jak będziesz jechała , miała byś jedno miejsce ? :D Oczywiście dokładam się do paliwa i robie fotki malutkiej :D Quote
izabela.szczepaniak Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 My też będziemy :) ale czy 1 dzień czy 2 dni to sie zobaczy Quote
daria1990 Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 [quote name='marcelinka371'][B]daria1990[/B] a jak będziesz jechała , miała byś jedno miejsce ? :D Oczywiście dokładam się do paliwa i robie fotki malutkiej :D[/QUOTE] jesli bedziemy jechac to nie ma problemu, ale na dzien dzisiejszy nie moge obiecac ze bede, a do organizatorow maila wyslalam, bo nawet nie wiem kto bedzie nas sedziowac, nie uwzglednili naszej rasy a nigdzie nie ma tez pozostale rasy Quote
Agnieszka85 Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 A czy ktos z was zna miejscowke niedroga we wroclawiu gdzie moza sie zatrzymac z psem na weekend? Quote
marcelinka371 Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 [quote name='daria1990']jesli bedziemy jechac to nie ma problemu, ale na dzien dzisiejszy nie moge obiecac ze bede, a do organizatorow maila wyslalam, bo nawet nie wiem kto bedzie nas sedziowac, nie uwzglednili naszej rasy a nigdzie nie ma tez pozostale rasy[/QUOTE] Okej :) To jak będziesz już wiedziała czy jedziecie na pewno to napisz to się dogadamy :) Bo ja chyba raczej jadę tylko jako widz , chociaż mooże już uda mi się na mp :) Quote
daria1990 Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 marcelina niestety nie bede sie zglaszac we wrzesniu nigdzie jeszcze w pazdzierniku cos poszukamy Quote
Agnieszka85 Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Pomózcie czy z dworca pkp jest daleko na ten stadion ????? bo my pierwszy raz zaliczylibyśmy Wrocław Quote
LadyS Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='Agnieszka85']Pomózcie czy z dworca pkp jest daleko na ten stadion ????? bo my pierwszy raz zaliczylibyśmy Wrocław[/QUOTE] Noooo, jest kawałek, ale macie też bezposredni tramwaj spod dworca praktycznie pod samą wystawę :) Quote
Korenia Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 [COLOR=#ff0000][SIZE=4][B]W pierwszym poście dopisałam jak dojechać z dworca i jak z biletami.[/B][/SIZE][/COLOR] Quote
McTeam16 Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 [COLOR=#000000]Szukam psa na [/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana][COLOR=#000000]MP na sobotę (29.09.2012). Fajnie by było gdyby pies był z okolic Lubin/Legnica/Polkowice/Wrocław żebym mogła z nim wcześniej poćwiczyć, ale nie jest to konieczne. W razie czego proszę o pw [/COLOR][/FONT][/COLOR];-) Marcelina, jeżeli będzie mnie mama zawoziła to możemy Cię zabrać ze sobą, ale jak na razie upiera się, że nigdzie nie jedzie więc nie wiem, jak to będzie. :eviltong: Quote
Recommended Posts