Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='pati2000']Właśnie . :) Agnieszka długo rozmyślałam co mu kupić i nie mam pomysłów.

P.S Gabrysia odwiedzę najprawdopodobniej PO świętach :)[/QUOTE]
to narazie nic nie kupuj... :)

Posted

[FONT=lucida grande]mam kasiorę od:[/FONT]
[FONT=lucida grande]Alicja B. 15zł[/FONT]
[FONT=lucida grande]Sylwia T. 5zł[/FONT]
[FONT=lucida grande]Monia.B 20zł[/FONT]
[FONT=lucida grande]dzięki, że pamiętacie przy tym świątecznym szale! :)[/FONT]

• 2 weeks later...
Posted

U nas bez zmian. Gabryś był troszkę zdenerwowany z powodu sylwestrowych wybuchów ale nie jakoś strasznie to zniósł. Niestety ataki nadal występują nie są jakieś szczególnie silne ale niestety nadal są. Poza tym wszystko super, apetyt dopisuje i humor również. Oby tylko domek się znalazł szybko.

Posted

dzięki Ulka za zdjęcia!!!!
Nie wiem czemu nie odzewu w sprawie Gabiego?!
Był promowany na stronach internetowych i w Dzienniku Zachodnim... chciałam spróbować w miesięczniku "Mój pies" ale grudniowe wydanie było ostatnim wydaniem tej gazety... Ma ktoś jeszcze jakies pomysły? Jest kasa! Jeszcze raz DZ?

Posted

agucha007 napisał(a):
dzięki Ulka za zdjęcia!!!!
Nie wiem czemu nie odzewu w sprawie Gabiego?!
Był promowany na stronach internetowych i w Dzienniku Zachodnim... chciałam spróbować w miesięczniku "Mój pies" ale grudniowe wydanie było ostatnim wydaniem tej gazety... Ma ktoś jeszcze jakies pomysły? Jest kasa! Jeszcze raz DZ?

"Mój pies" już nie będzie wychodził???? :o :o :o

Posted

[quote name='zakonna']wow, majętny z niego chłopak :) może by tak faktycznie mu jakąś reklamę ;) gdzieś wykupił bo to fajny mały psiaczek, wg mnie idealny do adopcji.
No majętny :) Ogłaszany był w Dzienniku Zachodnim już kilka razy, nawet raz pokusiłam się nie ujawniać choroby w tekście ogłoszenia, ale też cisza...
W internecie ogłaszany jest na bieżąco, zdjęcia zmieniane, miał też wyróżnienia na weekendy morusek.pl i tablica.pl, ale też nic :(
Napisałam do redakcji "Mój przyjaciel pies" prawdopodobnie będzie miał dość obszerne ogłoszenie ze zdjęciem, możliwe że za darmo :) zobaczymy...
Wydarzenie na FB... już nie wiele daje. Ci którzy wpłacają deklaracje się odzywają i udostępniają, ale nic po za tym nie ma... nie wiem jak jeszcze chłopaka wypromować... spróbuje może znowu na weekend wyróżnić go na tablica.pl

[FONT=lucida grande]Gabi ma ogłoszenia na:[/FONT]
[FONT=lucida grande]- rudaslaska.com.pl[/FONT]
[FONT=lucida grande]- tablica.pl[/FONT]
[FONT=lucida grande]- katowice.gumtree.pl[/FONT]
[FONT=lucida grande]- morusek.pl[/FONT]
[FONT=lucida grande]- pajeczyna.pl
- kokosy.pl
- adopcjapsa.pl
- przygarnijzwierzaka.pl
- oddam-psa.pl
- szarik.pl
- psy.pl
- pies.pl
- alegratka.pl[/FONT]

Posted

agucha007 napisał(a):
też o tym myślałam... co prawda nie przebywa już w schronisku w Rudzie ale stamtąd jest...

może by kogoś wzruszyła historia o uratowanym Gabrysiu...

Posted

zakonna napisał(a):
ode mnie jest kasa?

tak jest, zaznaczyłam w drugim poście Twoją wpłatę a w pierwszym pominęłam...

za dużo mam zaznaczania :) FB w trzech miejscach i tu w dwóch miejscach... ale bądźcie czujne, zawsze przynajmniej w jednym miejscu będzie to odnotowane :)