chevance Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Jestem młodym, około rocznym pieskiem w typie owczarka niemieckiego. Podobno wyrzucili mnie z domu, bo sikałem na roślinki w ogródku. Błąkam się teraz po działkach w Rosanowie. Dobrzy ludzie dają mi jeść i pić, ale nie mogą mnie wziąć. Lubię inne psy, dogaduję się z suczkami. Niestety trochę się boję ludzi. Czy ktoś mógłby mnie wziąć choćby na DT? Quote
Patmol Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 tutaj ktoś szuka psa w typie owczarka niemieckiego w wieku -1-6 lat [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229112-owczaka-niemieckiego-pieska-do-6-lat-lub-husky[/URL] chętny na psa jest z Pabianic masz zdjęcie psa? Quote
chevance Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 Jestem nowa na dogo, i nie mam opcji dodawania fot :( Quote
Patmol Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 nie wydaje mi się, żeby była blokada dla nowych na wstawianie fot ja zaczęłam pobyt na dogo właśnie od zdjęć -bo znalazłam psa i założyłam mu wątek wiesz jak się wstawia zdjecia na forum? może po prostu źle wstawiasz Quote
Recommended Posts