Marta72 Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 na razie napisałm eska do Iwonki z Amoka dla upewnienia sie kiedy była poprzednia Quote
Marta72 Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 i Iwonka juz odpisała, rzeczywiście była w sierpniu, mówi by sie nie przejmować, ze czasem sie tak zdarza, ulżyło mi:):):) jeszcze tylko dla świetego spokoju podejde do weta i upewnię sie :) Quote
Malgoska Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 [quote name='Marta72']i Iwonka juz odpisała, rzeczywiście była w sierpniu, mówi by sie nie przejmować, ze czasem sie tak zdarza, ulżyło mi:):):) jeszcze tylko dla świetego spokoju podejde do weta i upewnię sie :)[/QUOTE] podejdź, podejdź, cieczka po niespełna 3 mies to nie jest normalne. Quote
wojtuś Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='Marta72']i Iwonka juz odpisała, rzeczywiście była w sierpniu, mówi by sie nie przejmować, ze czasem sie tak zdarza, ulżyło mi:):):) jeszcze tylko dla świetego spokoju podejde do weta i upewnię sie :)[/QUOTE] Oj, Kochana Szczęściara:) To Marto, jak mówisz, podejdź proszę do weta:) Quote
iwoniam Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 U onków to sie zdarza, ale jedź do weta.Kontrola wiele nie kosztuje, a lepiej dmuchać na zimne. a ja mam pewną osobę której zaproponowałam Trufelkę. I marzenie, aby ona pokochała ją tak bardzo, jak my.. Trzymajcie kciuki.. Quote
Marta72 Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 kciuki trzymane za Truflę bardzo mocno!!! Quote
Malgoska Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 [quote name='iwoniam']U onków to sie zdarza, ale jedź do weta.Kontrola wiele nie kosztuje, a lepiej dmuchać na zimne. a ja mam pewną osobę której zaproponowałam Trufelkę. I marzenie, aby ona pokochała ją tak bardzo, jak my.. Trzymajcie kciuki..[/QUOTE] o jak fajnie byłoby, zeby malunia znalazla domek Quote
barb Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='iwoniam']U onków to sie zdarza, ale jedź do weta.Kontrola wiele nie kosztuje, a lepiej dmuchać na zimne. a ja mam pewną osobę której zaproponowałam Trufelkę. I marzenie, aby ona pokochała ją tak bardzo, jak my.. Trzymajcie kciuki..[/QUOTE] [quote name='Marta72']kciuki trzymane za Truflę bardzo mocno!!![/QUOTE] [quote name='Malgoska']o jak fajnie byłoby, zeby malunia znalazla domek[/QUOTE] Oby się udało :kciuki: Quote
Marta72 Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 tak mocno nadal kciuki trzymane, ciekaw kiedy sie wiecej dowiemy:) tak sobie mysle o mojej Szcześciarze,że moze całkowita zmian warunków życia swoje zrobiła.... nie bede się denerwowac na zapas, poobserwuję zalotnicę :):):) Quote
Malgoska Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 [quote name='Marycha35']Ale do weta idziesz? :)[/QUOTE] nie odkładaj tego idź do weta. Quote
wojtuś Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='iwoniam']U onków to sie zdarza, ale jedź do weta.Kontrola wiele nie kosztuje, a lepiej dmuchać na zimne. a ja mam pewną osobę której zaproponowałam Trufelkę. I marzenie, aby ona pokochała ją tak bardzo, jak my.. Trzymajcie kciuki..[/QUOTE] Ale byłoby super, trzymam za ten domek dla Trufelki :multi: Quote
Marta72 Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 no jedziemy jutro....:(:(:( mam stresa:(, trzeba usg i sprawdzić czy to nie ropomacicze:(:( Quote
Marycha35 Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Nie zamartwiaj się na zapas, to i tak nic nie da;) Idź, potem napisz co i jak jest, będziemy się zastanawiać lub cieszyć:) Głowa do góry, będzie ok!!! Trufelko do domku, myk myk!!!!! Quote
Malgoska Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 [quote name='Marta72']no jedziemy jutro....:(:(:( mam stresa:(, trzeba usg i sprawdzić czy to nie ropomacicze:(:([/QUOTE] Bedzie dobrze, trzeba sprawdzić żeby sie upewnić, że jest zdrowa. Quote
barb Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='Marycha35']Nie zamartwiaj się na zapas, to i tak nic nie da;) Idź, potem napisz co i jak jest, będziemy się zastanawiać lub cieszyć:) Głowa do góry, będzie ok!!! Trufelko do domku, myk myk!!!!![/QUOTE] Dokladnie tak Marto. A Trufla do domku ! Quote
Marta72 Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 oby,oby Dziewczyny!!!! trzymajcie kciuki, jedziemy na 16 dobrego dzionka!! Quote
barb Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='Marta72']oby,oby Dziewczyny!!!! trzymajcie kciuki, jedziemy na 16 dobrego dzionka!![/QUOTE] Będziemy o was mysleć. I czekamy na wiadomości po wizycie. Quote
wojtuś Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='Marta72']oby,oby Dziewczyny!!!! trzymajcie kciuki, jedziemy na 16 dobrego dzionka!![/QUOTE] Są kciuki ! Pisz Marto po wizycie Quote
Marta72 Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 napisze, napiszę .... mam nadziję,że bedzie dobrze i ze to jedank tylko sprawa zmian i stresu jaki ta wrazliwa a tak skrzywdzona sunia przeszła.... Quote
Marta72 Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 po usg:):):) macica powiększona ale czysta:):)) mam sunie obserwować i mamy nadziję ze to cieczka wet powiedziała ze u onków tak bywa, co 3 m-ce (tak tez mówiła Iwonka z amoka;) ) bardzo się cieszymy obie:):) i mamy czipa:Dog_run::loveu::loveu::loveu: Quote
wojtuś Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Super obie Panie :loveu: Może to rzeczywiście cieczka :) Buziaki :loveu: Quote
Marta72 Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 a jak ją podniosłam na stó, by zrobić to usg, to nam tak obu serca waliły z nerwów,że szok...wtulilła się sunia z całej siły i cierpliwie zniosła golenie a potem badanie kochana ona a Trufelka - DO DOMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):) Quote
Malgoska Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 to dobrze, że wszystko dobrze ale dmuchać warto.. Quote
Recommended Posts