Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 961
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Nikt cie nie chce Bulina:shake: - dogo tez nie...
Czy ktos może zrobic Bulince dobre Allegro bo ja nie potrafię :-( ?

I moze inne ogłoszenia...?

Posted

Ciociu iwop, mogę zrobić ogłoszenia Bulince, tylko poproszę o następujące informacje:
- na kogo podawać namiary,
- dlaczego Bulinka była zwracana z adopcji (nie bardzo chce mi się przekopywac przez cały wątek ;) )

Posted

Iwonko po raz kolejny przypominam Szczeżuja, 12 lat w schronie ogłaszany stale i co dziewczyny robiły niedobre ogłoszenia? nieprawda, któregoś dnia zmusiłam moją siostrę żeby zobaczyła to ogłoszenie, dobrze wiedziałam co robie:razz: ryczała całą noc że jest zbyt pózno żeby po niego jechać, następnego dnia zerwała mnie o 9 rano co dla mnie jest środkiem nocy bo idę spać ok 4:mad: i pojechałyśmy po niego, Bulinka musi trafić na kogoś dla niej Szczeżujem też nikt się nie zainteresował aż znalazła go Madzia a on ją:loveu: , widziałam twoją walkę o szczęście Meluni i widzę o Bulinkę:lol: nic się nie szczyp to ta mała kwadratowa doopka jest najważniejsza;)

Posted

oleńka ja wiem, że "stare" psy to sama radość!:loveu: Koty zreszta tez :cool3:
ale niestety większośc ludzi mysli odwrotnie :shake:

Posted

Iwop, bądź łaskawa jeszcze raz na spokojnie przeczytać mój post, a być może zauważysz, że kwestia o psychologii nie była adresowana do Ciebie, więc nie wiem o co się oburzasz.
Nie zamierzam Ci "wydzierać" aukcji Bulinki, co wyraziłam słowami, że nie będę nikogo uszczęśliwiać na siłę. I nie powiedziałam, że aukcja jest zła.
Natomiast zasugerowałam uzasadniając to, zmianę liter dużych na małe.
I jeszcze raz powtarzam (co już też pisałam) ilośc oglądających aukcję nie jest żadnym wskaźnikiem, a na pewno nie tym na którym nam, szukającym domu zależy.

Iwop, wybacz jeśli poczułaś się urażona moją wypowiedzią. Nie było to moją intencją.

Posted

ciociu yono - wkleję ci tu tekst z tego mojego nieszczęsnego allegro:

BULINKA JEST STARSZĄ OK. 12 LETNIA SUCZKą PRZEBYWAJĄCĄ OD SZCZENIAKA W SCHRONISKU W OBORNIKACH WLK.. JEST BARDZO SYMPATYCZNA i KONTAKTOWA TYLKO TROCHĘ WYSTRASZONA... NIE ZNA PRAWDZIWEGO DOMU, NIE WIE CO TO MIŁOŚĆ A TAK BARDZO JEJ POTRZEBUJE! WSZYSCY CHCĄ PIĘKNE I MŁODE PSY A BULINKA TO TAKA STARSZA PANI... GRZECZNA I NIEŚMIAŁA. SUCZKA MIAŁA ZŁAMANĄ ŁAPKĘ, KTÓRA NIESTETY POZOSTAŁA TROCHE KRZYWA ALE W NICZYM JEJ TO NIE PRZESZKADZA...
JEST SUPER PIESKIEM DO DOMKU U STARSZEJ OSOBY LUB TAKIEJ, KTÓRA NIE MARZY O ZABAWACH ZE SZCZENIAKIEM!
BULINKA ŁADNIE CHODZI NA SMYCZY I LUBI SPACERKI Z DZIEĆMI.
PROSIMY DAJ BULINCE DOM NA STAROŚĆ A ODWDZIECZY CI SIE MIŁOŚCIĄ! CZY TYLKO MŁODE I PIEKNE PSY MOGA BYC KOCHANE...?
AUKCJA MA CHARAKTER ADOPCYJNY!
KONTAKT : 603-545-654 (Toz, adopcja Bulinki) , mail i tel.osoby wystawiajacej
Yona ja niestety mieszkam na drugim końcu Polski a osoby z Obornik jakos nie są chetne do podawania ich kontaktu :(

Zdjecia sa na wątku

Posted

Wolałabym podać namiar na kogoś, kto zna Bulinkę i jest zaangażowany w poszukiwanie domku.

Swoich namiarów podawać nie będę, bo ja przecież nic o niej nie wiem.

Co Ciocie na to? :razz:
Myślałam o namiarach na Ciocię, Ciociu iwop....
O cioci Hali też... Chyba, że jeszcze ktoś byłby chętny? :razz:

Posted

yona możesz podac namiary na mnie ale ja o Bulince wiem tyle co napisałam. Od Obornik Wlk do Ostrowca jest baardzo daleko. Kiedś poprosiłam osoby, które bywają w schronie w Obornikach o jakieś bliższe wiadomości ale odesłano mnie do schronu... :(

Posted

Ciociu iwop, podałam tylko do Cioci namiary, w związku z czym Ciocia będzie panowała nad całą sytuacją :evil_lol:

[URL]http://www.allegro.pl/item192932996_jaka_sylwestrowa_noc_takie_cale_twoje_zycie_.html[/URL]

Jak napisałam coś nie tak, krytykować proszę...:razz: