iwop Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 nikt do Buliny naie zagląda...:placz: Hala mogę prosic o wklejenie allegro Bulinki na wątku...? Quote
iwop Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Nikt cie nie chce Bulina:shake: - dogo tez nie... Czy ktos może zrobic Bulince dobre Allegro bo ja nie potrafię :-( ? I moze inne ogłoszenia...? Quote
iwop Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Bulinka prosi o dobre allegro i inne ogłoszenia! Jest juz w schronie od 12 lat! POMOCY! Quote
iwop Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Bulinka szukaj domku! Bulinka prosi o ogłoszenia!!!:placz: Quote
olenka_f Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Iwonka twoje allegro było bardzo dobre wklejaj ogłoszenie:razz: Quote
Yona Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Ciociu iwop, mogę zrobić ogłoszenia Bulince, tylko poproszę o następujące informacje: - na kogo podawać namiary, - dlaczego Bulinka była zwracana z adopcji (nie bardzo chce mi się przekopywac przez cały wątek ;) ) Quote
olenka_f Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Iwonko po raz kolejny przypominam Szczeżuja, 12 lat w schronie ogłaszany stale i co dziewczyny robiły niedobre ogłoszenia? nieprawda, któregoś dnia zmusiłam moją siostrę żeby zobaczyła to ogłoszenie, dobrze wiedziałam co robie:razz: ryczała całą noc że jest zbyt pózno żeby po niego jechać, następnego dnia zerwała mnie o 9 rano co dla mnie jest środkiem nocy bo idę spać ok 4:mad: i pojechałyśmy po niego, Bulinka musi trafić na kogoś dla niej Szczeżujem też nikt się nie zainteresował aż znalazła go Madzia a on ją:loveu: , widziałam twoją walkę o szczęście Meluni i widzę o Bulinkę:lol: nic się nie szczyp to ta mała kwadratowa doopka jest najważniejsza;) Quote
iwop Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 oleńka ja wiem, że "stare" psy to sama radość!:loveu: Koty zreszta tez :cool3: ale niestety większośc ludzi mysli odwrotnie :shake: Quote
Yona Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Ciociu iwop, Ciocia odpowiada ładnie na pytanka :mad: Quote
terra Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Iwop, bądź łaskawa jeszcze raz na spokojnie przeczytać mój post, a być może zauważysz, że kwestia o psychologii nie była adresowana do Ciebie, więc nie wiem o co się oburzasz. Nie zamierzam Ci "wydzierać" aukcji Bulinki, co wyraziłam słowami, że nie będę nikogo uszczęśliwiać na siłę. I nie powiedziałam, że aukcja jest zła. Natomiast zasugerowałam uzasadniając to, zmianę liter dużych na małe. I jeszcze raz powtarzam (co już też pisałam) ilośc oglądających aukcję nie jest żadnym wskaźnikiem, a na pewno nie tym na którym nam, szukającym domu zależy. Iwop, wybacz jeśli poczułaś się urażona moją wypowiedzią. Nie było to moją intencją. Quote
iwop Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 ciociu yono - wkleję ci tu tekst z tego mojego nieszczęsnego allegro: BULINKA JEST STARSZĄ OK. 12 LETNIA SUCZKą PRZEBYWAJĄCĄ OD SZCZENIAKA W SCHRONISKU W OBORNIKACH WLK.. JEST BARDZO SYMPATYCZNA i KONTAKTOWA TYLKO TROCHĘ WYSTRASZONA... NIE ZNA PRAWDZIWEGO DOMU, NIE WIE CO TO MIŁOŚĆ A TAK BARDZO JEJ POTRZEBUJE! WSZYSCY CHCĄ PIĘKNE I MŁODE PSY A BULINKA TO TAKA STARSZA PANI... GRZECZNA I NIEŚMIAŁA. SUCZKA MIAŁA ZŁAMANĄ ŁAPKĘ, KTÓRA NIESTETY POZOSTAŁA TROCHE KRZYWA ALE W NICZYM JEJ TO NIE PRZESZKADZA... JEST SUPER PIESKIEM DO DOMKU U STARSZEJ OSOBY LUB TAKIEJ, KTÓRA NIE MARZY O ZABAWACH ZE SZCZENIAKIEM! BULINKA ŁADNIE CHODZI NA SMYCZY I LUBI SPACERKI Z DZIEĆMI. PROSIMY DAJ BULINCE DOM NA STAROŚĆ A ODWDZIECZY CI SIE MIŁOŚCIĄ! CZY TYLKO MŁODE I PIEKNE PSY MOGA BYC KOCHANE...? AUKCJA MA CHARAKTER ADOPCYJNY! KONTAKT : 603-545-654 (Toz, adopcja Bulinki) , mail i tel.osoby wystawiajacej Yona ja niestety mieszkam na drugim końcu Polski a osoby z Obornik jakos nie są chetne do podawania ich kontaktu :( Zdjecia sa na wątku Quote
Yona Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Wolałabym podać namiar na kogoś, kto zna Bulinkę i jest zaangażowany w poszukiwanie domku. Swoich namiarów podawać nie będę, bo ja przecież nic o niej nie wiem. Co Ciocie na to? :razz: Myślałam o namiarach na Ciocię, Ciociu iwop.... O cioci Hali też... Chyba, że jeszcze ktoś byłby chętny? :razz: Quote
iwop Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 yona możesz podac namiary na mnie ale ja o Bulince wiem tyle co napisałam. Od Obornik Wlk do Ostrowca jest baardzo daleko. Kiedś poprosiłam osoby, które bywają w schronie w Obornikach o jakieś bliższe wiadomości ale odesłano mnie do schronu... :( Quote
Yona Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Ciociu iwop, podałam tylko do Cioci namiary, w związku z czym Ciocia będzie panowała nad całą sytuacją :evil_lol: [URL]http://www.allegro.pl/item192932996_jaka_sylwestrowa_noc_takie_cale_twoje_zycie_.html[/URL] Jak napisałam coś nie tak, krytykować proszę...:razz: Quote
iwop Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 ciociu yono duzo to ja o Bulince nie powiemmm ale co tam :( skoro nikogo staruszeczka nie obchodzi... Quote
iwop Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 PIĘKNE ALLEGRO CIOCIU! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
iwop Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Witaj Bulinka musimy same się podnosić skoro Oborniki o tobie zapomniały...:shake: Quote
iwop Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 oleńka a kto ja miał wyprowadzic...?:angryy: przeciez nawet tutaj nikt z Obornik nie zaglada. :shake: Quote
Yona Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Ciociu iwop, a jest na dogo ktoś z miasta Bulinki?...:mad: Quote
iwop Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 ciociu Yono - jest i to chyba nie jedna osoba...:-( Quote
Recommended Posts