emifilip Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Szukam hodowli, z której kupię pieska ale jest ich tyle że zaczynam się gubić, którą wybrać. Pies ma być raczej domowy, do kochania, co nie znaczy że ma być brzydki ;). Wytypowałam kilka hodowli i będę wdzięczna za opinie. Zależy mi na dobrej domowej hodowli. Ars Ashanti FCI Lazuryt FCI Deliziano FCI Heldar FCI Z Konskiego Raju Touch Heart Yorkowa Frajda Topaz Złocisty Akwamaryn Będę wdzięczna jeśli wypowiecie się na temat tych, które znacie, lub tych, z których posiadacie swoje pieski. Quote
pa-ttti Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 szukasz w jakimś konkretnym rejonie Polski? ja polecam swoją hodowlę:) Z YORKOWEGO RAJU -ale nazwa myląca bo mam 3 chihuahua i 1 yorczkę, która zresztą miała niedawno maluchy a kolejne to może dopiero za rok... polecam też baaardzo hodowlę znajomej, OD ORIDY- to hodowla z niemal 30letnim doświadczeniem i ma naprawdę przepiękne psy w rozsądnych cenach, moja yorczka jest właśnie z tej hodowli, a kolejna jaką planuję też pewnie będzie stamtąd. Psy piękne, zdrowe, prawidłowo socjalizowane. Quote
NNikka Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Ja polecam hodowlę Offerta z Łodzi.. Piękne szczenięta, odchowane jak dzieci przez co są spokojne i doskonale wychowane :) Quote
shanon Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Z tych, które podałaś Ars Ashanti wydaje mi się najlepsza. Quote
Recommended Posts