Jara Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 W zeszłą sobotę Buła uszkodziła sobie pazura, pękł jej cały wzdłuż. Przed chwilą ją wykąpałam i zauważyłam, że musiała sobie go uszkodzić, bo prawie cały odpadł, trzyma się na końcówce. A ta różowa, wewnętrzna część jest cała. Jak o to dbać? Oderwać tego zwisającego pazura czy zostawić? Zdezynfekować? Mam spray Fateoximin Topic Spray http://citovet.pl/pl4/index.php?p=productsMore&iProduct=224&sName=fatroximin-topic-spray Nada się? Czy pazur odrośnie? A może do weterynarza się wybrać? :( Quote
gryf80 Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 psiuknij tym preparatem.nie mo moim zdaniem co leciec do weta,chyba że do dziś coś się zaczęło robić z tą żywą częścią paznokcia Quote
Jara Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 Wszystko ładnie się goi :) Usunęłam pazura i wszystko ładnie zarasta. Pomógł Fatroximin, Rivanol i woda utleniona oraz pioktanina. Quote
Recommended Posts