Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 693
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Kunie! :loveu:
Ja nie mogę patrzeć... Rok temu całe wakacje przejeździłam a teraz... nie byłam w stajni od jakichś 2-3 miesięcy :placz:
Czas to zmienić...

No i wróćcie może, co? :cool3::diabloti:

Posted

[QUOTE] Kunie! :loveu:
Ja nie mogę patrzeć... Rok temu całe wakacje przejeździłam a teraz... nie byłam w stajni od jakichś 2-3 miesięcy :placz:
Czas to zmienić...[/QUOTE]
hmm to szczerze współczuje ;)
Ja dopiero w te wakacje mogłam porządnie pojeździć :loveu:
No a teraz to w pewnych momentach mam szczerze dość. Trzeba czasem wstać o 7, zapierniczać na ostatnie pastwisko, łapać Krucjatę i robić kółko za kółkiem prowadząc dzieci. Ale potem przynajmniej na chwilę sobie wsiadam :evil_lol:

[QUOTE] No i wróćcie może, co? :cool3::diabloti:[/QUOTE]
Mówisz, masz :diabloti: ;)

Posted

[IMG]http://taffy.yoyo.pl/tiri3.jpg[/IMG]

[IMG]http://www.taffy.yoyo.pl/tiri4.jpg[/IMG]

Wstawiłam aż dwie fotki ! ISTNE SZALENSTWO :diabloti:
[SIZE=1](co prawda stare ... ) :evil_lol:[/SIZE]

A tak w ogóle to śpimy do 12, szlajamy się po nocach, chodzimy na długie spacerki... Czyli jednym słowem obijamy się. :loveu:

Buziaki ;)

Posted

SZALONA ! :diabloti:

2 fotki , kochana... ale za to jakie! :loveu:

My się jeszcze obijamy a potem wyruszamy trrrenować ! :evil_lol:

Ja jakoś straciłam motywację do koni - rok temu jeździłam w ten upał najpierw pół godziny rowerem żeby dojechać, potem męczyłam się w stajni i znowu na rowerek.. i miałam dzień z głowy. A nie mogę się jakoś wybrać w te wakacje... Ciągle sobie obiecuję ale mi nie wychodzi i barrrdzo źle się z tym czuje, nigdy nie miałam tak długiej przerwy od koni... :roll:

Posted

Witaj Likaa! My u was jeszcze nie byliśmy, aż wstyd. :oops:
Zdjęcia macie świetne - tylko nie mów, że robione lustrzanką, bo jeszcze bardziej nakręcasz mnie na lustro. :diabloti:

Posted

No bo Nikon forever a jak.. :cool3:
Ja też się owijam wakacjami, chodzę spać po nocach i budzę się o 12 :evil_lol:
Przepiękne zdjęcia, mam nadzieje, że jak ja dostane lusterko to też będę robić takie śliczne foteczki :loveu: (Nikonik oczywiście)

Posted

Dziękuje :loveu:

[QUOTE]Ja jakoś straciłam motywację do koni - rok temu jeździłam w ten upał najpierw pół godziny rowerem żeby dojechać, potem męczyłam się w stajni i znowu na rowerek.. i miałam dzień z głowy. A nie mogę się jakoś wybrać w te wakacje... Ciągle sobie obiecuję ale mi nie wychodzi i barrrdzo źle się z tym czuje, nigdy nie miałam tak długiej przerwy od koni... :roll:[/QUOTE]

Kurcze, faktycznie przerypane jak musisz dojeżdżać rowerem. Ja mam stajnię jakieś 2 km od siebie i na dodatek generalnie jeżdżę autem ;)
Ja też miałam taka długa przerwę, ciężko było, ale jakoś przetrwałam ten okres ;)

[QUOTE] Myślisz że zadowolimy sie dwoma fotkami? To sie mylisz :eviltong: :diabloti: Dawaj więcej i to szybko :mad: mogą być stare :razz:[/QUOTE]

hihihi myślałam, że jakoś sobie i z dwoma tylko poradzicie :diabloti:
Zaraz wstawię coś Amsterdamowego ;)

[QUOTE] Witaj Likaa! My u was jeszcze nie byliśmy, aż wstyd. :oops: [/QUOTE]
Witajcie ! :multi: I wpadajcie częściej :cool3:

[QUOTE] Zdjęcia macie świetne - tylko nie mów, że robione lustrzanką, bo jeszcze bardziej nakręcasz mnie na lustro. :diabloti:[/QUOTE]

Hmm, ja na początku bawiłam się kompaktem, Sony ;) Całkiem na początku mojej zabawy z fotografią efekty były tragiczne, ale powiem Ci, że już przy końcu mój soniak spisywał się dobrze. Mozna było bardzo duzo z niego wyciągnąć, i przy okazji dużo sie przy nim nauczyć ;)
A co do lustrzanki, to fakt że, jakby porównywac do jakiegoś lipnego kompaktu jakoś znacznie się poprawia nawet jak cyka fotki kompletny laik. Ale myśle, że nad takim sprzętem trzeba się dobrze zastanowić. W końcu to już nie już jakieś marne kilka stówek ;)

[QUOTE]
Ależ oczywiście, że lustrzanką ciotka Lika strzela :diabloti:
[/QUOTE]
hihihi :diabloti: Ależ oczywiście oczywiście :evil_lol:

[QUOTE] Ja też się owijam wakacjami, chodzę spać po nocach i budzę się o 12 :evil_lol:[/QUOTE]
W końcu po coś te wakacje wymyślili :diabloti: :evil_lol:

[QUOTE]
Taffulce :multi:[/QUOTE]
:loveu:

[QUOTE] tylko 2 fotki? :mad:[/QUOTE]
Momencik momencik :cool3:

Posted

nowe foteczki ! :diabloti: świeżutkie ;)

[IMG]http://www.taffy.yoyo.pl/tiri6.jpg[/IMG]

[IMG]http://www.taffy.yoyo.pl/tiri7.jpg[/IMG]

[IMG]http://www.taffy.yoyo.pl/tiri8.jpg[/IMG]

Posted

[SIZE=1][SIZE=2]na Amsterdam nawet nie patrzę... :obrazic:
:placz:
oni tam teraz siedzą i się dobrze bawią! [/SIZE][/SIZE]

Taffy jak zwykle w cudnej chusteczce ! :diabloti::loveu:
[SIZE=1]i to ja psa spedaliłam, tak? tak?! tak?! :evil_lol:

[SIZE=2]http://www.taffy.yoyo.pl/tiri8.jpg
jak się spieszy :loveu:

Taffinowa chryzantemka miodzio :razz:
[/SIZE][/SIZE]

Posted

[quote]na Amsterdam nawet nie patrzę... :obrazic:
:placz:
oni tam teraz siedzą i się dobrze bawią![/quote] Pomyśl sobie, co to za zabawa bez Bzikowej :evil_lol: :calus:

[quote] Taffy jak zwykle w cudnej chusteczce ! :diabloti::loveu:
[SIZE=1]i to ja psa spedaliłam, tak? tak?! tak?! :evil_lol:[/SIZE][/QUOTE]
Ta chusteczka jest tylko granatowa w kropeczki i kwiatki :diabloti:
A kto inny jest aż tak zdolny żeby aż tak uwydatniać męskość Bzika !? :evil_lol:

A tak apropo to ostatnio i tak stwierdziłam, że mój pies jest hmm lekko zgejowany :evil_lol: Pomyślałam sobie, że dłużej tego nie będe maskować, więc nie zdziwcie się jak niedługo zobaczycie go w jakiejś ponętnej sexy różowej chusteczce :evil_lol: Właściwie to do twarzy mu w różowym....

[quote] Taffinowa chryzantemka miodzio :razz:[/quote]Mhm teraz faktycznie jest w miarę ;)
A tak dwa lata wstecz... Tyle mu się nazmiękczałam tych włosków bo przecież szczecinę miał na głowie i wszystko mu sie kruszyło .. I kto by pomyślał, że tak ładnie mu to zarośnie ;)

Posted

[quote name='Likaa']
Hmm, ja na początku bawiłam się kompaktem, Sony ;) Całkiem na początku mojej zabawy z fotografią efekty były tragiczne, ale powiem Ci, że już przy końcu mój soniak spisywał się dobrze. Mozna było bardzo duzo z niego wyciągnąć, i przy okazji dużo sie przy nim nauczyć ;)
A co do lustrzanki, to fakt że, jakby porównywac do jakiegoś lipnego kompaktu jakoś znacznie się poprawia nawet jak cyka fotki kompletny laik. Ale myśle, że nad takim sprzętem trzeba się dobrze zastanowić. W końcu to już nie już jakieś marne kilka stówek ;) [/QUOTE]
Ja aktualnie cykam fotki kompakcikiem Sony DSC S800. I fotki w ruchu wychodzą mi całkiem-całkiem. Na portreciki też nie narzekam.
Ale jednak wolałabym lustrzankę. Biorę pod uwagę Nikona (D80) bądź Canona z kitowym obiektywem na początek. Potem sobie coś dokupie. Nie wiem czy to byłoby dobre rozwiązanie - mam czas, żeby się zastanowić, bo taki aparacik kupię sobie dopiero za rok. ;)

Posted

[quote name='Likaa']

A tak apropo to ostatnio i tak stwierdziłam, że mój pies jest hmm lekko zgejowany :evil_lol: Pomyślałam sobie, że dłużej tego nie będe maskować, więc nie zdziwcie się jak niedługo zobaczycie go w jakiejś ponętnej sexy różowej chusteczce :evil_lol: Właściwie to do twarzy mu w różowym....

[/quote]
Spaikiemu też ładnie w różu, kupiłam mu nawet różżżową smyczkę :evil_lol:

Taffcio w biegu :loveu:
[url]http://www.taffy.yoyo.pl/tiri8.jpg[/url]

Bziki a czemu nie pojechaliście? :roll: pewnie i tak mają zepsuty wyjazd bez ciebie :evil_lol: