modliszka84 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Młoda sunia... A jej historia taka jak tysiące tutaj... Ale moze jej historia zakonczy sie szczęsliwie...? Sunia została wyrzucona w Łasku, w najwieksze mrozy błakała sie po osiedlu. Bardzo wychudzona, ale przyjacielska do ludzi, miła i towarzyska... Poniewaz osoba, która ja znalazła nie miała mozliwosci zabrac jej do domu, sunia niestety pojechała do schroniska :shake: Jako ze w Łasku nie ma schroniska, sunia została zabrana do prywatnego przytuliska w Łodzi na ul. Kosodrzewiny. Przebywa tam na czas kwarantanny, potem prawdopodobnie zostanie przewieziona do filli tego schroniska do Wojtyszek pod Sieradzem... gdzie będzie jednym z 1000 psów :shake: Sunia jest młodziutka, ma ok 1 roku, jest bardzo przyjacielska, kochana, daje łapke. Nie bedzie tam miała najmniejszych szans na adopcje... Całe to schronisko jest bardzo dziwne, łacznie ponad 1500 psów :-o Rózne psy, masa amstafów, kaukazów, bernardynów, dlamatynczyków. Nie zostałysmy jednak wpuszczone na ogólne boksy dzisiaj :cool1: wiec zdjec nie mamy. a oto sunia: Quote
akucha Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Tak tygrysia bidulka... Jak ona sobie poradzi w tym schronie-molochu??? Dramat... Quote
modliszka84 Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 akucha napisał(a):Tak tygrysia bidulka... Jak ona sobie poradzi w tym schronie-molochu??? Dramat... w ogóle ten schron to jest bardzo podejrzana sprawa :cool1: skad pieniadze na utrzymanie takiej ilosci psów?? nie miałam aparatu bo pozyczyłam, ale jeszcze sie tam wybierzemy :p chociaz - współpracowac chca :razz: Quote
modliszka84 Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 tak, chudzinka straszna, jest tam od tygodnia ale... pokazali nam rotwailery (a maja ich tam ok 7) i wszystkie były po prostu zapasione... raczej zadbane, nie mialy chorób skóry ani nic takiego... tylko były za grube. Quote
akucha Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Trzymaj Modliszko rekę na pulsie i przyglądaj się dobrze ;) A bidula niech domu szuka!!! Quote
modliszka84 Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 niestety daleko to ode mnie dosyc... drugi koniec Łodzi zupełnie.. ale mam dostac zdjecia i opisy na maila, zobaczymy. Z dziewczyna z forum rottkowego (która znalazła ta sunia) jestesmy umówione mniej wiecej na za 2 tygodnie, wiec mam nadzieje ze wtedy wpuszcza nas na boksy... ale martwie sie, ze sunie wywiozą tam na wies, do tej filii schroniska... :shake: oby szybko dom znalazła... :razz: Quote
bagira@sara Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Witam wszystkich! Jest duża szansa na to,ze pręguska będzie miala nowy dom!!:multi: Pod koniec tygo tygodnia wszystko juz bedzie wiadomo! Trzymajcie mocno kciuki!! Quote
Tengusia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 :cool2: :thumbs: :bigok: :sweetCyb: :kciuki: :bigcool: :B-fly: :Cool!: :drink1: :cunao: Quote
bagira@sara Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 witam wszystkich!!! Pręguska juz w nowym domku:multi::multi::multi:!!!co rawda dopiero dzis dopiero pojechala,miala wczescniej juz tam byc,ale nowym opiekuna suni cos wypadło,ale najwazniejsze,ze ma juz swoj dom!!!!!Nowa Pani suni powiedziala,ze sa nia zachwyceni razem z mężem :lol: i stwierdzili,ze jest bardzo mądrą sunią i grzeczną...oby ten domek byl dla niej wspanialym domkiem:lol: jak będę zdjęcia z nowego domku to wstawie je tutaj! dziękuje wszystkim!!! Quote
basiagk Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 WSPANIALE!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
bagira@sara Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 a to są fotki z nowego domku:lol: niestety nie wiem ,jak wstawic :shake: Quote
modliszka84 Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 [quote name='bagira@sara']a to są fotki z nowego domku:lol: niestety nie wiem ,jak wstawic :shake: http://poczta.onet.pl/zalacznik.html?a=v&k=0&f=0&ui=44711839&s=2 http://poczta.onet.pl/zalacznik.html?a=v&k=0&f=0&ui=44711306&s=2 wyslij mi foty na maila, bo tutaj nie da obejrzec. ja wstawie :lol: Quote
Tengusia Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 suuupcio, suuupcio, suuupcio :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Tengusia Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Tyle dobrych wiesci ze az mi sie wierzyc nie chce .... :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts