bora1 Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 [FONT=arial]Kolejne szczeniaki które potrzebują pilnie domów! Błagam podarujmy im trochę miłości..potrzebują tylko swojego właściciela i trochę jedzenia. Jak widać nie mają łatwego życia. Pieski znajdują sie w Jaworznie, prosimy o przemyślane adopcje i udostępnianie piesków! TAK BARDZO PROSZĄ O ŻYCIE! kontakt w sprawie adopcji : 605099035 Wczoraj z kolezanka zabralysmy cala 8 do weta. Maluchy zostaly odrobaczone i odpchlone (jeszcze takiej ilosci pchel nie widzialam!!!!!). Jedna sunia (najlmniejsza) jest bardzo chora :( jest mega odwodniona, niedozywiona i ma objawy neurologiczne :roll: w sumie na razie nie wiadomo dlaczego. Obecnie dostala cała serie lekow i kolezanka wziela ja do siebie, poniewaz trzeba 2 razy dziennie podawac jej kroplowke zeby odzyskala sily. Od wczoraj nie ma niestety poprawy, ale dzielnie walczymy. Mama zostaje u Pana i bedzie miala sterylke wiec na razie 7 sztuk szuka domu ( 2 dziewczyny i 5 chlopakow). Bardzo prosze o pomoc!!! [/FONT] Zobacz całą galerię | Darmowe galerie Allegro Quote
bora1 Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 a tu ta chora sunia Zobacz całą galerię | Darmowe galerie Allegro Quote
bora1 Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 dzis kolejny psiak pojechal do nowego domu. zostaly 2 suczki i 3 pieski ale widze ze nikogo one nie obchodza :( Quote
zakar Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Jestem u maluchów. Są urocze. Może potrzebujecie jakiś ogłoszeń? Jestem też z Jaworzna i może mogłabym jakoś pomóc? Quote
bora1 Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 ogloszenia jak najbardziej mile widziane, maluchy sa na gratce i tablicy oraz na fb powoli sie rozchodza ale jeszcze 4 zostaly Quote
Recommended Posts