Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kkasiiiar']Cudna! :)Podziałam na fb :)[/QUOTE]

Czy udało się zrobić niuni wydarzenie ?
W schronisku ma małe szanse na adopcję. Ludzie się boją amstaffów, często przychodzą po nie "dziwni" ludzie .

Posted

Amstaffka została adoptowana - adopcja schroniskowa.
Szkoda, bo jakoś tak zapałałam do niej uczuciem i chciałam znaleźć jej sprawdzony dom.
Nie wiem co mnie siekło, bo nie przepadam za amstaffami i się ich boję ;). Podejrzewam, że się zaraziłam od kkasiiiar ;).

Posted

[quote name='toyota']Amstaffka została adoptowana - adopcja schroniskowa.
Szkoda, bo jakoś tak zapałałam do niej uczuciem i chciałam znaleźć jej sprawdzony dom.
Nie wiem co mnie siekło, bo nie przepadam za amstaffami i się ich boję ;). Podejrzewam, że się zaraziłam od kkasiiiar ;).[/QUOTE]

Cieszy mnie to ogromnie ze sie zaraziłas :) ;) no szkoda ze tak wyszlo , pozostaje Nam wierzyc ze trawiła dobrze i jest szesliwa czego jej zycze z całych sil !

Posted

kkasiiiar napisał(a):
Cieszy mnie to ogromnie ze sie zaraziłas :) ;) no szkoda ze tak wyszlo , pozostaje Nam wierzyc ze trawiła dobrze i jest szesliwa czego jej zycze z całych sil !

czy nie mozna zrobic wizyty poadopcyjnej?

Posted

kkasiiiar napisał(a):
Wydaje mi sie ze Toyota nie dostanie adresu do aktualnych właścicieli ze schronu.. :(

ciekawa jestem czy piszą dane z dowodu czy mozna podac z kosmosu.

bo jak z dowodu to moze podadza czy to jest mieszkanie czy domek.
jak mieszkanie to juz mamy wykluczony łańcuch. choc to byłoby dobre

Posted

Jest ochrona danych osobowych, a ja jestem w schronisku nikim.

Schronisko nie praktykuje czegoś takiego jak wizyty poadopcyjne. Szkoda, bo chętnie bym jeździła nawet za darmo. Może nie do wszystkich, bo na to nie starczyło by mi czasu, ale chociaz wybiórczo. Tylko, że to i tak na nic, bo jak pies stałby na łańcuchu to i tak by go nie odebrali. Zgłosiłam taki przypadek i nie mają podobno żadnych możliwosći do interwencji.

Posted

Prosze zapytaj sie chociaz czy poszła do mieszkania czy do domku. Całe szczescie ze po sterylce to nie trafiła do rozmnażacza.

Co decyduje o tym iż jedna suka idzie do sterylki a druga nie?