Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dyzio jest ślicznym psiakiem średniego wzrostu, jeszcze bardzo młodym ma 1-1,5 roku, od listopada 2006 roku przebywa w schronisku w Pawłowie k. Ciechanowa, woj. mazowieckie.
Znalazła go moja koleżanka, błąkał się ok. tygodnia i w końcu trafił na nią. Pytała ludzi i ktoś widział jak został wyrzucony z samochodu (zawsze zastanawiam się dlaczego taki ktoś nie zadzwoni choćby do Straży Miejskiej i powiadomi o takim zdarzeniu, przyjechliby i zabrali psiaka, a tak błąka się:shake:), wzięła go do siebie, było zimno, nie miała sumienia zostawić go na dworzu. W domu okazało się, że psiak wie co to jest dom, łóżko, pies i kot:evil_lol:. Na psa nie zwracał uwagi i kota też miał w poważaniu. W domu nie nabrudził, prosił o spacerek, ładnie chodził na smyczy. Niestety został odwieziony do schronu i tam czeka...
Chodził, robił...szkoda, że nie można tego napisać w czasie teraźniejszym, czy ktoś da mu szansę, żeby udowodnił jeszcze raz jaki potrafi być wspaniały i wierny, czy ktoś go jeszcze pokocha, czy może już zawsze będzie oglądał świat zza siatki swojego boksu?
Szukamy dla Dyzia wspaniałego domu.
Jeśli ktoś może pomóc z allegro, to będę wdzięczna.

Oto i sam Dyzio:

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy Dyzio może liczyć na wielkie serce cioci Evitki?????:modla::modla::modla:
bo ja to już boje sie pytać.......:iloveyou::iloveyou::iloveyou:cioteczko:p

Posted

enia napisał(a):
Czy Dyzio może liczyć na wielkie serce cioci Evitki?????:modla::modla::modla:
bo ja to już boje sie pytać.......:iloveyou::iloveyou::iloveyou:cioteczko:p

Cioteczko Eniu nie bój się pytać, bo wiesz dobrze, że masz u mnie szczególne względy i Ty już sama najlepiej wiesz dlaczego :p.

Mycha- nie ma sprawy, jeszcze dziś wieczorkiem wrzucę ogłoszenia Dyzia na net. Na allegro ma całkiem niezłą oglądalność. Mam nadzieję, że szybko znajdzie domek nasz Kłapouszek :lol: