Anuś Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Ja natomiast planuję kupic te maszynkę i strzyc nią swego sznaucera miniaturę. Przewiduję prędzej czy później kupno nowych ostrzy (Oster). I tu będę miała problem, gdyż nie wiem jakie te ostrza dokupic, mianowicie jaki nr, tak żeby ostrzyc go całego jednym (bez nakładki). Doradźcie mi, proszę. Quote
Cockermaniaczka Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Jednym ?Ja bym polecama minimum dwa...Albo 10 i 7f - albo 7f i 30... Przy czym 30 do bardzo ktorkiego strzyzenia glowy,uszu.Ew 10 jesli 30 bedzie za krotka dla was. Quote
BarbaraMaria Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Korzystam z tej maszynki od prawie 5 lat, strzygę nią sznaucerkę, yorka i maltańczyka. Używam ostrzy ceramicznych i jestem bardzo zadowolona. Quote
baba2 Posted June 19, 2021 Posted June 19, 2021 Wiem, że wątek stary ale może ktoś coś jeszcze powie na temat doświadczeń z 888B? Czy tam pasują ostrza różnych firm clip-on czy tylko konkretnie gts? Quote
Recommended Posts