Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

W sobotę bylismy na rodzinnym spacerze u Zary.Zdjęć niestety nie ma bo dzieciaki sa zbyt ruchliwe.Siostra Brutala jest śliczna!!Wlosy na łebku ma teraz dłuzsze:).Wyganiali sie za wszystkie czasy,Zara biegała za patykiem a Brutus jak zwykle czaił sie i robił przechwyt kiedy z nim wracała leniuch jeden:evil_lol:.Jutro jedziemy na weekend na Roztocze.Romki bedziemy koło was przejezdzac to wam pomachamy:evil_lol:.Moja psina bedzie miała wyborowe towarzystwo....drugiego psa i kota nie wiem co to sie bedzie działo chyba zobacze bonanze na żywo:D

Posted

[quote name='Niki-lidka']
TOZ powinien sie tym zainteresowac:diabloti:
[/quote]

Nie mam nic przeciwko temu :cool3:, może akurat znajdą jej coś lepszego :evil_lol:

Posted

[quote name='Romek-Zamość']Nie mam nic przeciwko temu :cool3:, może akurat znajdą jej coś lepszego :evil_lol:[/quote]
cos lepszego tzn co?
nie ma psiego raju na ziemi...jedynie wasz dom pozostaje zblizony do tej wymarzonej wizji...nie pozbedzecie sie jej juz raczej:eviltong:
wy sie lepiej modlcie zeby wam sie wiecvej ich nie narobilo...moze znow sie cos przypałęta...przez plot przejdzie itp itd:diabloti:

Posted

[FONT=System][SIZE=3]Daj spokój , ja już nie wiem co mam z nią robić. Teraz mieszka z nami i ma ograniczony kontakt z wilkami, ale jak się zrobi dobrze ciepło to muszę ją wywalić na dwór. Ten głupol śpi góra do trzeciej nad ranem, a później robi zadymę , tzn. zaczyna biegać po całym domu i budzi wszystkich , bo ma ochotę iść poszczekać sobie na dworze. Już nie wytrzymałam i wywaliłam ją na noc do piwnicy, pomogło na kilka dni, dzisiejszej nocy siedziała pod drzwiami i przez 1,5 godz. darła japę. Jak ją wypuszczę na dwór , to dalej podgryza wilki. Ona jest chyba psychiczna, bo innego wytłumaczenia , to dla niej nie mam. [/SIZE][/FONT]

Posted

Dwa razy ją już przetrzepały. Raz na naszych oczach, a drugim razem na jej szczęście zdążyłam wybiec z domu.
Wcale bym się nie martwiła gdyby to były psy tej samej wielkości, ala Zadra nie ma z nimi żadnych szans, zwłaszcza, że jak jedna atakuje, to druga natychmiast jej pomaga.