Iggy Pop Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Cześć, pojawiła się nowa linia karm. Może już ktoś podawał psu? Mój nie potrzebuje hipoalergicznej tylko wysokoenergetycznej, więc nie mam doświadczenia, poza wypróbowaniem 5 kg soft and juicy. Super zapach, faktycznie miękkka, troche małe granule dla goldena. Ale bardzo dużo mięsa no i smakowała aż mu się złote uszy trzesły :-) tutaj info: [I]Alergie, nietolerancja pokarmowa, brak apetytu lub potrzeba odmiany psiego menu – między innymi takie specyficzne kwestie żywieniowe pomaga rozwiązać Fitmin Solution. To najnowsza hipoalergiczna dieta dla psów z nietolerancją konkretnego rodzaju białek pochodzenia zwierzęcego, bezzbożowa karma dla psów z alergią na gluten oraz unikalne, półmiękkie, soczyste granulki [B]Cztery nowe smaki[/B] Soft&Juicy Półmiękkie granulki z bardzo dużą zawartością 5 rodzajów świeżego mięsa. Opakowanie: 5 kg, 1,5 kg Salmon&Potato Bezglutenowa i bezzbożowa formuła karmy z jednym źródłem białek pochodzenia zwierzęcego oraz świeżym mięsem z łososia Opakowanie: 13 kg, 2,5 kg Lamb&Rice Hipoalergiczna receptura, zawierająca tylko jedno źródło białek pochodzenia zwierzęcego oraz ze świeżym mięsem jagnięcym Opakowanie: 13 kg, 2,5 kg Fitmin Solution Rabbit&Rice Hipoalergiczna receptura, zawierająca tylko jedno źródło białek pochodzenia zwierzęcego oraz ze świeżym mięsem z królika Opakowanie: 13 kg, 2,5 kg [/I] Quote
andromeda Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Pewnie znajdą się psy którym przepasuje skład. Mojemu napewno nie ... Quote
Cockermaniaczka Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 testuje krolika poki co negrowi smakuje,ale ten sklad mnie nie powala :roll: Quote
Dorota&Afi Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Cześć. My w tej chwili testujemy jagnięcinę z ryżem. Polecono nam w zoologicznym jako nowość dla psów uczuleniowców (Afi ostatnio zaczęła wylizywać łapy - jeszcze nie ma tragedii, ale wolę zareagować od razu). Na razie wiem tyle, że je bardzo chętnie, ale czekam jak wpłynie na swędzenie łap. Quote
Cockermaniaczka Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Negro krolikiem gardzi :mad: Je bo je ale musze go zmuszac niemal,tak wiec odpada ta karma...Dobrze ze worka nie zamowilam tylko wzielam 1,5 kg na sprobowanie :roll: Zobacze jeszcze inne fitminy,moze inny smak mu spasuje... Quote
Cockermaniaczka Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 ja przeszlam na brita...Cena firmina niestety wzrosla i srednio sie oplaca :shake: Quote
Koliberek-karmy Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 Fitmin Solution u naszych klientów cieszy się bardzo dobrą opinią :) ...i dotyczy to wszystkich smaków (rabbit, lamb, salmon) :) Skład jest ok. Smakowitość też... Kilka osób karmi nim alergików i są zadowolone... Karma na naprawdę fajnym poziomie... Quote
Recommended Posts