wegielkowa Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 [quote name='Agata P']Proszę mnie tu nie wpędzać w jeszcze większe poczucie winy,:mad: i tak mam "moralnego kaca" że tak mało ogłaszam[/QUOTE] A miej tego kaca, miej.... Przecież zapsienie musimy zmniejszyć, bo same molosy prawie. Quote
erka Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 Psiaka Roszpunka nazwała Fazim:). Rozkręcił się juz na dobre:). Na początek zeżarł szelki jeszcze w lecznicy:diabloti:. Specjalnie pojechałam ,żeby mu te szelki założyć, a za godzinę miał go odebrac TZ Roszpunki. Jak przyjechał , to juz było po szelkach, musiał jechać kupić nowe. Rana jeszcze brzydka, ale Roszpunka mówi,że Fazi ma wielki apetyt, no i ADHD :cool3:. Chyba chce nadrobić ten cały okres szczenięctwa, kiedy był uwiązany na sznurku lub drucie wrośnietym w szyję. Quote
wegielkowa Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Ooo, a Pani Ewa Kibolka już nie przed tv? Wygraliśmy dziś? Quote
savahna Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 To on się Fazim czy Fazi wabi?:roll: I przegralismy niestety...Podolski do domciu jedzie.:roll: Quote
wegielkowa Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 [quote name='savahna']To on się Fazim czy Fazi wabi?:roll: I przegralismy niestety...Podolski do domciu jedzie.:roll:[/QUOTE] Ciekawe, kto podejmie się ogłaszania Faziego:cool1:? Quote
savahna Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 [quote name='wegielkowa']Ciekawe, kto podejmie się ogłaszania Faziego:cool1:?[/QUOTE] Ja mam problem z wymówienie jego imienia, to może Agatka??:oops: Erciu już można?Bo wegielkowa każe [COLOR=#ff0000]Agatce[/COLOR] [B]już[/B] ogłaszać....:roll: Quote
wegielkowa Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 [quote name='savahna']Ja mam problem z wymówienie jego imienia, to może Agatka??:oops: [B]Erciu[/B] już można?Bo [B]wegielkowa[/B] każe[B] [COLOR=#ff0000]Agatce[/COLOR][/B] [B]już[/B] ogłaszać....:roll:[/QUOTE] Dlaczego, niedobra kobieta, do innych zwracasz się zdrobniale, żeby nie powiedzieć pieszczotliwie, a do mnie nie:mad: Quote
savahna Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 [quote name='wegielkowa']Dlaczego, niedobra kobieta, do innych zwracasz się zdrobniale, żeby nie powiedzieć pieszczotliwie, a do mnie nie:mad:[/QUOTE] A jak Cię zdrobnić:niewiem:?? Piesiu miałeś farta..teraz już tylko lepiej...Ciekawe jak tam Roszpun...:roll: Quote
Agata P Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 [quote name='savahna']Ja mam problem z wymówienie jego imienia, to może Agatka??:oops: Erciu już można?Bo wegielkowa każe [COLOR=#ff0000]Agatce[/COLOR] [B]już[/B] ogłaszać....:roll:[/QUOTE] Jak [COLOR=#ff0000]węgieleczkowa[/COLOR] :roll: każe to trza ,ni ma wyjścia postaram się wieczorem mu zrobić Poproszę tylko jakieś konkretne info o nim w'' pigułce'' Quote
savahna Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 [quote name='Agata P']Jak [COLOR=#ff0000]w[/COLOR][COLOR=#000000]ę[/COLOR][COLOR=#ff0000]gieleczkowa[/COLOR] :roll: [/QUOTE] :mdleje:......no proszę, jakie wazeliniarstwo.:roll: I z błędem napisałaś bo nie "ę" tylko "e":eviltong: Quote
wegielkowa Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 [quote name='savahna'].... I z błędem napisałaś bo nie "ę" tylko "e":eviltong:[/QUOTE] szybciutko poprawiam agatkę: savanna-wanna, wegieleczka-laleczka:smokin: Quote
savahna Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 [quote name='wegielkowa']szybciutko poprawiam agatkę: savanna-wanna, wegieleczka-laleczka:smokin:[/QUOTE] Wegielkuniu....[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/845/75064825.jpg/][IMG]http://img845.imageshack.us/img845/8561/75064825.jpg[/IMG][/URL] A Roszpun ma telefon czy tez nie ? Będą wieści do nas docierać o małym kilerku?? Quote
Incia Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Tak się zmęczyłam okropnie... Bazarek powstał. W sygnaturze mej. ZAPRASZAM!!! Quote
erka Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 Rzeczywiście Inciu, bazzaros gigantos, wielkie dzięki:loveu:. A szczenior [B]Fazi[/B], jakos tak niefortunnie napisałam:razz:. Psiak ma ok. 4,5 mies., będzie średni docelowo, jest wesoły , przyjacielski, b.energiczny / choc nie wiem, czy to jego adhd nie jest przejściowe, jak sie nacieszy wolnością/. Roszpun;) w plenerze, ale pod telefonem . Quote
savahna Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 [quote name='erka'] A szczenior [B]Fazi[/B], jakos tak niefortunnie napisałam:razz:. [/QUOTE] Ja dopiero zaskoczyłam o co Ci z "FAZIM" chodziło:oops:. Quote
wegielkowa Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 [quote name='savahna']Wegielkuniu....[URL="http://imageshack.us/photo/my-images/845/75064825.jpg/"][IMG]http://img845.imageshack.us/img845/8561/75064825.jpg[/IMG][/URL] [B]A Roszpun ma telefon czy tez nie ?[/B] Będą wieści do nas docierać o małym kilerku??[/QUOTE] Dzwoniłam rano do Roszpuna. Generalnie mały adehadowiec jest mistrzem w skokach pionowych z miejsca:)). Podobno jest świetny, ale nie do starszych państwa, a do aktywnych:) Quote
Agata P Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 [B]Fazi [/B]ogłoszony na Kraków (pakiet) nie pisałam nic o tym poderżniętym gardle :roll: [url]http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-FAZI-liczny-wesoly-szczeniaczek-szuka-DOMU-W0QQAdIdZ392331670[/url] erciu nie wiem co z tymi fotkami jest nie tak ,ni jak ich nie mogę ''obrobić'' już miałam problem z banerkiem ,bo jak zmniejszałam to się ''rozpłaszczał'':roll: Przydały by się jeszcze jakieś fotki,mam nadzieję że Roszpunka coś podeśle............. Quote
savahna Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 [quote name='wegielkowa']Dzwoniłam rano do Roszpuna. Generalnie mały adehadowiec [U]jest mistrzem w skokach pionowych z miejsca[/U]:)). [/QUOTE] [U]Jak JRT[/U].............:lol: i taki trochę basenji z twarzy....:roll: Agatos go chyba ogłasza, bo widziałam na jednym z serwisów. Quote
wegielkowa Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 [quote name='savahna'][U]Jak JRT[/U].............:lol: i taki trochę basenji z twarzy....:roll: Agatos go chyba ogłasza, bo widziałam na jednym z serwisów.[/QUOTE] Może wrzucić na Kielce, co? Quote
savahna Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 [quote name='wegielkowa']Może wrzucić na Kielce, co?[/QUOTE] No....kiedys....:p Quote
wegielkowa Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 [quote name='savahna']No....kiedys....:p[/QUOTE] A może na Pińczów? Quote
erka Posted June 30, 2012 Author Posted June 30, 2012 Roszpunka fotki nowe zrobi, tylko wstawi do kompa, jak bedzie w Kielcach. Te są nie najlepsze, bo jak zobaczyłam szyję Faziego, to juz nie myslałam o dobrych fotkach. Quote
Asiaczek Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 [quote name='wegielkowa']Dzwoniłam rano do Roszpuna. Generalnie mały adehadowiec jest mistrzem w skokach pionowych z miejsca:)). Podobno jest świetny, ale nie do starszych państwa, a do aktywnych:)[/QUOTE] Proponuję ogłaszac go z przeznaczeniem do psich sportów: agility, obedience itp... [quote name='savahna'][U]Jak JRT[/U].............:lol: i taki trochę basenji z twarzy....:roll: Agatos go chyba ogłasza, bo widziałam na jednym z serwisów.[/QUOTE] Z basenji to ma malutko wspólnego, sorki...:) pzdr. Quote
savahna Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 [quote name='Asiaczek'] Z basenji to ma [B]malutko[/B] wspólnego, sorki...:) pzdr.[/QUOTE] Ale malutko to przeciez nie to samo co "NIC";);) Umaszczenie, prawda, ma wspólne....:lol: Erka czy "malutko" wystarczy??:roll: Quote
Recommended Posts