Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agata P']Proszę mnie tu nie wpędzać w jeszcze większe poczucie winy,:mad:
i tak mam "moralnego kaca" że tak mało ogłaszam[/QUOTE]
A miej tego kaca, miej.... Przecież zapsienie musimy zmniejszyć, bo same molosy prawie.

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Psiaka Roszpunka nazwała Fazim:).
Rozkręcił się juz na dobre:). Na początek zeżarł szelki jeszcze w lecznicy:diabloti:. Specjalnie pojechałam ,żeby mu te szelki założyć, a za godzinę miał go odebrac TZ Roszpunki. Jak przyjechał , to juz było po szelkach, musiał jechać kupić nowe.
Rana jeszcze brzydka, ale Roszpunka mówi,że Fazi ma wielki apetyt, no i ADHD :cool3:.
Chyba chce nadrobić ten cały okres szczenięctwa, kiedy był uwiązany na sznurku lub drucie wrośnietym w szyję.

Posted

[quote name='wegielkowa']Ciekawe, kto podejmie się ogłaszania Faziego:cool1:?[/QUOTE]
Ja mam problem z wymówienie jego imienia, to może Agatka??:oops:
Erciu już można?Bo wegielkowa każe [COLOR=#ff0000]Agatce[/COLOR] [B]już[/B] ogłaszać....:roll:

Posted

[quote name='savahna']Ja mam problem z wymówienie jego imienia, to może Agatka??:oops:
[B]Erciu[/B] już można?Bo [B]wegielkowa[/B] każe[B] [COLOR=#ff0000]Agatce[/COLOR][/B] [B]już[/B] ogłaszać....:roll:[/QUOTE]
Dlaczego, niedobra kobieta, do innych zwracasz się zdrobniale, żeby nie powiedzieć pieszczotliwie, a do mnie nie:mad:

Posted

[quote name='wegielkowa']Dlaczego, niedobra kobieta, do innych zwracasz się zdrobniale, żeby nie powiedzieć pieszczotliwie, a do mnie nie:mad:[/QUOTE]
A jak Cię zdrobnić:niewiem:?? Piesiu miałeś farta..teraz już tylko lepiej...Ciekawe jak tam Roszpun...:roll:

Posted

[quote name='savahna']Ja mam problem z wymówienie jego imienia, to może Agatka??:oops:
Erciu już można?Bo wegielkowa każe [COLOR=#ff0000]Agatce[/COLOR] [B]już[/B] ogłaszać....:roll:[/QUOTE]

Jak [COLOR=#ff0000]węgieleczkowa[/COLOR] :roll: każe to trza ,ni ma wyjścia postaram się wieczorem mu zrobić
Poproszę tylko jakieś konkretne info o nim w'' pigułce''

Posted

[quote name='Agata P']Jak [COLOR=#ff0000]w[/COLOR][COLOR=#000000]ę[/COLOR][COLOR=#ff0000]gieleczkowa[/COLOR] :roll:
[/QUOTE]
:mdleje:......no proszę, jakie wazeliniarstwo.:roll:
I z błędem napisałaś bo nie "ę" tylko "e":eviltong:

Posted

[quote name='wegielkowa']szybciutko poprawiam agatkę:
savanna-wanna, wegieleczka-laleczka:smokin:[/QUOTE]
Wegielkuniu....[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/845/75064825.jpg/][IMG]http://img845.imageshack.us/img845/8561/75064825.jpg[/IMG][/URL]

A Roszpun ma telefon czy tez nie ? Będą wieści do nas docierać o małym kilerku??

Posted

Rzeczywiście Inciu, bazzaros gigantos, wielkie dzięki:loveu:.

A szczenior [B]Fazi[/B], jakos tak niefortunnie napisałam:razz:.
Psiak ma ok. 4,5 mies., będzie średni docelowo, jest wesoły , przyjacielski, b.energiczny / choc nie wiem, czy to jego adhd nie jest przejściowe, jak sie nacieszy wolnością/.

Roszpun;) w plenerze, ale pod telefonem .

Posted

[quote name='savahna']Wegielkuniu....[URL="http://imageshack.us/photo/my-images/845/75064825.jpg/"][IMG]http://img845.imageshack.us/img845/8561/75064825.jpg[/IMG][/URL]

[B]A Roszpun ma telefon czy tez nie ?[/B] Będą wieści do nas docierać o małym kilerku??[/QUOTE]
Dzwoniłam rano do Roszpuna. Generalnie mały adehadowiec jest mistrzem w skokach pionowych z miejsca:)). Podobno jest świetny, ale nie do starszych państwa, a do aktywnych:)

Posted

[B]Fazi [/B]ogłoszony na Kraków (pakiet) nie pisałam nic o tym poderżniętym gardle :roll:
[url]http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-FAZI-liczny-wesoly-szczeniaczek-szuka-DOMU-W0QQAdIdZ392331670[/url]

erciu nie wiem co z tymi fotkami jest nie tak ,ni jak ich nie mogę ''obrobić'' już miałam problem z banerkiem ,bo jak zmniejszałam to się ''rozpłaszczał'':roll:
Przydały by się jeszcze jakieś fotki,mam nadzieję że Roszpunka coś podeśle.............

Posted

[quote name='wegielkowa']Dzwoniłam rano do Roszpuna. Generalnie mały adehadowiec [U]jest mistrzem w skokach pionowych z miejsca[/U]:)). [/QUOTE]
[U]Jak JRT[/U].............:lol: i taki trochę basenji z twarzy....:roll:
Agatos go chyba ogłasza, bo widziałam na jednym z serwisów.

Posted

[quote name='savahna'][U]Jak JRT[/U].............:lol: i taki trochę basenji z twarzy....:roll:
Agatos go chyba ogłasza, bo widziałam na jednym z serwisów.[/QUOTE]
Może wrzucić na Kielce, co?

Posted

Roszpunka fotki nowe zrobi, tylko wstawi do kompa, jak bedzie w Kielcach.
Te są nie najlepsze, bo jak zobaczyłam szyję Faziego, to juz nie myslałam o dobrych fotkach.

Posted

[quote name='wegielkowa']Dzwoniłam rano do Roszpuna. Generalnie mały adehadowiec jest mistrzem w skokach pionowych z miejsca:)). Podobno jest świetny, ale nie do starszych państwa, a do aktywnych:)[/QUOTE]
Proponuję ogłaszac go z przeznaczeniem do psich sportów: agility, obedience itp...

[quote name='savahna'][U]Jak JRT[/U].............:lol: i taki trochę basenji z twarzy....:roll:
Agatos go chyba ogłasza, bo widziałam na jednym z serwisów.[/QUOTE]
Z basenji to ma malutko wspólnego, sorki...:)

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']
Z basenji to ma [B]malutko[/B] wspólnego, sorki...:)
pzdr.[/QUOTE]
Ale malutko to przeciez nie to samo co "NIC";);)
Umaszczenie, prawda, ma wspólne....:lol: Erka czy "malutko" wystarczy??:roll: