cockermaister Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Super mu w tych ćwiekach :) a ja tak się zastanawiam czy ucho jest tak długie jak sierść na nim? :hmmmm: zapraszam do nas :D Quote
Izabela124. Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 A ja nie mogę patrzeć na nieogoloną mordkę :eviltong: Quote
Aleksandrossa Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 [quote name='Izabela124.']A ja nie mogę patrzeć na nieogoloną mordkę :eviltong:[/QUOTE] Maszynka nam padła a mama stwierdziła, że z fryzjerem wstrzymamy się do... świąt :shake: [quote name='cockermaister']Super mu w tych ćwiekach :) [B]a ja tak się zastanawiam czy ucho jest tak długie jak sierść na nim? :hmmmm: [/B] zapraszam do nas :D[/QUOTE] Ucho jest stosunkowo krótkie ;) Coś takiego: [img]http://img211.imageshack.us/img211/183/jeep3h.jpg[/img] Nie powiem, trochę szkoda mi było obcinać uchole ale z drugiej strony jeszcze zdążą odrosnąć ;) A nie powiem, podoba mi się w krótszych ;) W długich często po jedzeniu znajdywałam ziarenka ryżu :diabloti: Quote
Victoria Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 nie powiem, obetnij go na zero :diabloti: Quote
Aleksandrossa Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 Na zero nie, chce o tak: [IMG]http://axcium.com/Images/CocoAf.jpg[/IMG] Quote
Aleksandrossa Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 (edited) Kaś teraz do dopieprzyłaś :diabloti: Ma taki sam z tym że krótszy i wyprostowany (czyt.po kąpieli dokładniej wysuszony i rozczesany niż u Chi) xd Edited October 14, 2013 by Aleksandrossa Quote
natija Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Coco pieknie wygląda podoba mi się tak fryzura:-) Quote
Aleksandrossa Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 [quote name='natija']Coco pieknie wygląda podoba mi się tak fryzura:-)[/QUOTE] Chociaż jedna co mnie rozumie :loveu: Quote
Luzia Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 On to ma przynajmniej kolor ciekawy :) A taki pudel nadaje się dla początkującego właściciela? Kogoś takiego kto by więcej rozpieszczał niż wymagał? Quote
Aleksandrossa Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 [quote name='Luzia']On to ma przynajmniej kolor ciekawy :) A taki pudel nadaje się dla początkującego właściciela? Kogoś takiego kto by [B]więcej rozpieszczał niż wymagał[/B]?[/QUOTE] Hyh u nas tak jest :diabloti: Wg.mnie pudel nie jest jakimś mega wymagającym psem. Potrafi się świetnie dostosować do właściciela. Ja nie mam chęci nic robić- pies kładzie się obok i brak zajęcia mu nie przeszkadza. Mam ochotę na naukę sztuczek- pies mega radocha. Dla mnie to taki border w mniejszym i mniej wymagającym wydaniu :evil_lol: Uczy się jak border ale nie musi mieć stale zajęcia ;) Ponadto wystarczy popatrzeć na typowo babcine pudle- jakoś nie widać żeby sprawiały problemy, jeszcze nie widziałam jazgoczącego na wszystko pudla :p Quote
BBeta Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Gratuluję nowego domownika, ładny :) Taka fryzura jest fajna :loveu: [url]http://media-cache-ec0.pinimg.com/originals/e3/56/c1/e356c1f1eaf9ece28abc702f2eab6648.jpg[/url] Quote
Luzia Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 [quote name='Aleksandrossa']Hyh u nas tak jest :diabloti: Wg.mnie pudel nie jest jakimś mega wymagającym psem. Potrafi się świetnie dostosować do właściciela. Ja nie mam chęci nic robić- pies kładzie się obok i brak zajęcia mu nie przeszkadza. Mam ochotę na naukę sztuczek- pies mega radocha. Dla mnie to taki border w mniejszym i mniej wymagającym wydaniu :evil_lol: Uczy się jak border ale nie musi mieć stale zajęcia ;) Ponadto wystarczy popatrzeć na typowo babcine pudle- jakoś nie widać żeby sprawiały problemy, jeszcze nie widziałam jazgoczącego na wszystko pudla :p[/QUOTE] Ej no weź nie rób z bordera potwora :eviltong: Moja Heav jak trzeba to daje z siebie wszystko, ale poza tym jest bardzo mało wymagająca. Ot w domu śpi, czasem pomemla jakąś zabawkę. To nie tak że gania 23 h na dobę ( z 1 h na posiłki ) :diabloti: Dzięki, no właśnie tak rozkminiam bo wiem że pudle nadają się do osób z alergią a siostra koleżanki szuka psa dla siebie. Uparli się na jorka z chłopakiem, ale jak ich znam, to rozpuszczą go tak że wyrośnie z tego potwór. :evil_lol: Quote
Aleksandrossa Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 [quote name='BBeta']Gratuluję nowego domownika, ładny :) Taka fryzura jest fajna :loveu: [URL]http://media-cache-ec0.pinimg.com/originals/e3/56/c1/e356c1f1eaf9ece28abc702f2eab6648.jpg[/URL][/QUOTE] Ej fakt, śliczna jest :loveu: Ale gdzie dla chłopa, i tak spedalony jest :evil_lol: [quote name='Luzia']Ej no weź nie rób z bordera potwora :eviltong: Moja Heav jak trzeba to daje z siebie wszystko, ale poza tym jest bardzo mało wymagająca. Ot w domu śpi, czasem pomemla jakąś zabawkę. To nie tak że gania 23 h na dobę ( z 1 h na posiłki ) :diabloti: Dzięki, no właśnie tak rozkminiam bo wiem że pudle nadają się do osób z alergią a siostra koleżanki szuka psa dla siebie. Uparli się na jorka z chłopakiem, ale jak ich znam, to rozpuszczą go tak że wyrośnie z tego potwór. :evil_lol:[/QUOTE] Ależ nie mam zamiaru robić potwora, sama kiedyś zastanawiałam sie nad borderem ale stwierdziłam, że są za bardzo wymagające jak dla osoby która spędza po 8-9h (a czasem nawet dłużej) poza domem. A ja pudle polecam :D Może i mało popularna rasa, dość staromodna ale wg mnie są to wspaniałe psy ;) Quote
BBeta Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 [quote name='Aleksandrossa']Ej fakt, śliczna jest :loveu: Ale gdzie dla chłopa, i tak spedalony jest :evil_lol:[/QUOTE] Mogłabym mieć pudelka w ramiarze toy z taką fryzurą :loveu: Quote
Luzia Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 [quote name='Aleksandrossa']Ej fakt, śliczna jest :loveu: Ale gdzie dla chłopa, i tak spedalony jest :evil_lol: Ależ nie mam zamiaru robić potwora, sama kiedyś zastanawiałam sie nad borderem ale stwierdziłam, że są za bardzo wymagające jak dla osoby która spędza po 8-9h (a czasem nawet dłużej) poza domem. A ja pudle polecam :D Może i mało popularna rasa, dość staromodna ale wg mnie są to wspaniałe psy ;)[/QUOTE] Ja też od pn do pt jestem poza domem jakieś 9 h ( z króciutką przerwą żeby młodą wyprowadzić :eviltong: ). To zaproponuję im pudelka, tylko pytanie czy one rzeczywiście są takie nie uczulające jak piszą :evil_lol: Quote
Aleksandrossa Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 [quote name='BBeta']Mogłabym mieć pudelka w ramiarze toy z taką fryzurą :loveu:[/QUOTE] No świetny jest :loveu: Jak taka laleczka :loveu: Quote
Aleksandrossa Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 [quote name='Luzia']Ja też od pn do pt jestem poza domem jakieś 9 h ( z króciutką przerwą żeby młodą wyprowadzić :eviltong: ). To zaproponuję im pudelka, tylko pytanie czy one rzeczywiście są takie nie uczulające jak piszą :evil_lol:[/QUOTE] Mój brat też ma alergię (pojawiają mu się krostki na buzi) ale przy Chicu nie ma żadnych objawów ;) Quote
BBeta Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 [quote name='Aleksandrossa']No świetny jest :loveu: Jak taka laleczka :loveu:[/QUOTE] No :loveu: W PL są w ogóle jakieś hodowle pudli toy? ;) Quote
NightQueen Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 [quote name='BBeta']No :loveu: W PL są w ogóle jakieś hodowle pudli toy? ;)[/QUOTE] jest, nawet kilka ;) Quote
BBeta Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 [quote name='NightQueen']jest, nawet kilka ;)[/QUOTE] Zapomniałam dodać, nie czarnych i nie białych :eviltong: :diabloti: Quote
angineuuka Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 [quote name='BBeta']Zapomniałam dodać, nie czarnych i nie białych :eviltong: :diabloti:[/QUOTE] zawsze możesz zafarbować. :diabloti: Quote
Paulina_mickey Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 [url]http://imageshack.us/a/img833/1082/8kcv.jpg[/url] łaaa ale piękne połączenie :loveu: Uwielbiam psio-kocie fotki :loveu: Powiedz coś więcej o koniku, cudny jest :loveu: Sama trochę się nad konikiem zastanawiam ;) Jak widać z psiakiem taki maluch dogaduje się nieźle :D Quote
Recommended Posts