Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='cockermaister']Ja też się ostatnio zastanawiam nad założeniem fp dla moich :P ale nie wiem :roll:

No prosze wydało się,że Chico sam prowadzi fp :evil_lol: :diabloti:
a co on ma za obróżkę ??[/QUOTE]
Obróżka made by Kasia :evil_lol:
Jakiś czas temu bawiła się w szycie i Nerć (*) od niej dostał a teraz ją znalazłam i Chic w niej lata ;)

Chic kontroluje cobym głupot o nim nie pisała :diabloti:

Posted

[quote name='Illusion']Może coś z ostrzami?[/QUOTE]
przejechałam ją Nane to sie mogla stępić xd
od początku kiepsko cięła... tylko chyba na nia nie mozna dokupic ostrzy..

[quote name='Aleksandrossa']Obróżka made by Kasia :evil_lol:
Jakiś czas temu bawiła się w szycie i Nerć (*) od niej dostał a teraz ją znalazłam i Chic w niej lata ;)[/QUOTE]

Kasia czyli ja jakby ktoś jeszcze nie wiedział :diabloti:
[COLOR=#FFFF00]taka tam autoreklama :evil_lol:[/COLOR]

Posted

[quote name='Illusion']Uważaj z tym reklamowaniem się, jeszcze jakiś mod da Ci upomnienie albo co gorsza banana :diabloti:.[/QUOTE]
o nie.. ;(
tęsknilibyście :diabloti:

Posted

[quote name='Illusion']Nie wierzę, pokaż! :diabloti:[/QUOTE]
Teraz uwierzysz :evil_lol:?
[img]http://imageshack.us/a/img600/6624/kpyl.jpg[/img]

[quote name='Angi'][IMG]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ8BdEhP1Xg4r87Qq7hJA2dCKskeyNdOz8l36LWpstM4af79A8B[/IMG] tak go pierdzielnij. :diabloti:[/QUOTE]
Kup mi farbę i wtedy będzie rószoffy pundelek :evil_lol:

[quote name='natija']no co zaj..scie wyglada:)i w dodatku rozowy:evil_lol:wszyscy beda sie ogladac i kometowac,gwarantowane:evil_lol:[/QUOTE]
Jak przystało na pedałka- róż musi być :evil_lol:

Posted

Pochwalimy się nową sztuczką- pochyl głowę ;)
+ kilka momentów gdy pieseczek jest baardzo nakręcony na robienie sztuczek :D
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=-VlgT32-Yl0&feature=youtu.be"][video=youtube;-VlgT32-Yl0]http://www.youtube.com/watch?v=-VlgT32-Yl0&feature=youtu.be[/URL][/video]

Posted

Przesadzasz! Skoro on tu wygląda aż tak źle, to ja chyba pójdę wyczyścić ginową galerię, bo jak jeszcze nie miałam maszynki to cała była w schodach :eviltong:.

Powiedz, że filmik nie jest przyspieszony... :lol: Jaki on energiczny, tak się nakręca na żarcie? A jak z zabawkami?

Posted

[quote name='Illusion']Przesadzasz! Skoro on tu wygląda aż tak źle, to ja chyba pójdę wyczyścić ginową galerię, bo jak jeszcze nie miałam maszynki to cała była w schodach :eviltong:.

Powiedz, że filmik nie jest przyspieszony... :lol: Jaki on energiczny, tak się nakręca na żarcie? A jak z zabawkami?[/QUOTE]
Jest źle :P

Filmik w prędkości normalnej :P
Chic za smakami szaleje, na filmiku akurat dostawał nowe ;)
Zawsze jest szał jak coś nowego do żarcia dostaje :P
Na zabawki już mniej nakręcony ale też w miarę się stara ;)

Posted

[quote name='Sonka95']Ale się nakrecił :cool3: Sona też za smaczka wszystko zrobi :evil_lol:[/QUOTE]
No Chic za żarcie by w ogień skoczył :evil_lol:
A to jest taki głupek, że jak biega po podwórku i usłyszy z domu krajalnice to od razu przy drzwiach jest :diabloti:

ew.jak mnie w domu nie ma rodzice mogą wołać go i wołać... Wystarczy że krzykną ,,Olaaaa!" to Chic w mig przybiega... Taki głupolek kochany :loveu:

[quote name='Victoria']hahaha głupek mały xd
juz sie za wami stesknilam :P[/QUOTE]
No nie wierzę :loveu:
Kaś za nami tęskni :loveu:
Tak w sumie to my też :placz:
[quote name='natija']rewelacyjny jest:multi:normalnie wymiata:)[/QUOTE]
dziękujeeemy :loveu:

Posted

[quote name='cockermaister']Jak dla mnie to ona nawet wychymrany piękny jest :loveu::loveu:

a te szelki z Ohmydog przerobili Ci ??[/QUOTE]

Szczerze powiedziawszy nawet ich nie odesłałam... Jakoś ciągle się nad tym zastanawiam czy przerabiać czy nie...
Troche się boje, że jak przerobimy to i tak coś nie tak będzie, że za małe czy coś...