cockermaister Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Ja też się ostatnio zastanawiam nad założeniem fp dla moich :P ale nie wiem :roll: No prosze wydało się,że Chico sam prowadzi fp :evil_lol: :diabloti: a co on ma za obróżkę ?? Quote
Aleksandrossa Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 [quote name='cockermaister']Ja też się ostatnio zastanawiam nad założeniem fp dla moich :P ale nie wiem :roll: No prosze wydało się,że Chico sam prowadzi fp :evil_lol: :diabloti: a co on ma za obróżkę ??[/QUOTE] Obróżka made by Kasia :evil_lol: Jakiś czas temu bawiła się w szycie i Nerć (*) od niej dostał a teraz ją znalazłam i Chic w niej lata ;) Chic kontroluje cobym głupot o nim nie pisała :diabloti: Quote
Illusion Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 [quote name='Aleksandrossa']Bo całego nie widać :evil_lol:[/QUOTE] Nie wierzę, pokaż! :diabloti: Quote
Aleksandrossa Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 [quote name='Illusion']Nie wierzę, pokaż! :diabloti:[/QUOTE] Dobra, jutro coś strzele :evil_lol: Quote
Victoria Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 [quote name='Illusion']Może coś z ostrzami?[/QUOTE] przejechałam ją Nane to sie mogla stępić xd od początku kiepsko cięła... tylko chyba na nia nie mozna dokupic ostrzy.. [quote name='Aleksandrossa']Obróżka made by Kasia :evil_lol: Jakiś czas temu bawiła się w szycie i Nerć (*) od niej dostał a teraz ją znalazłam i Chic w niej lata ;)[/QUOTE] Kasia czyli ja jakby ktoś jeszcze nie wiedział :diabloti: [COLOR=#FFFF00]taka tam autoreklama :evil_lol:[/COLOR] Quote
Aleksandrossa Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 [quote name='Victoria']Kasia czyli ja jakby ktoś jeszcze nie wiedział :diabloti: [COLOR=#FFFF00]taka tam autoreklama :evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] Autoreklama zawsze spoko :diabloti: Quote
Illusion Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Uważaj z tym reklamowaniem się, jeszcze jakiś mod da Ci upomnienie albo co gorsza banana :diabloti:. Quote
Victoria Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 [quote name='Illusion']Uważaj z tym reklamowaniem się, jeszcze jakiś mod da Ci upomnienie albo co gorsza banana :diabloti:.[/QUOTE] o nie.. ;( tęsknilibyście :diabloti: Quote
Aleksandrossa Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 [quote name='Victoria']o nie.. ;( [B]tęsknilibyście[/B] :diabloti:[/QUOTE] Za Tobą :evil_lol:? W życiu :evil_lol: Quote
angineuuka Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 [IMG]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ8BdEhP1Xg4r87Qq7hJA2dCKskeyNdOz8l36LWpstM4af79A8B[/IMG] tak go pierdzielnij. :diabloti: Quote
natija Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 no co zaj..scie wyglada:)i w dodatku rozowy:evil_lol:wszyscy beda sie ogladac i kometowac,gwarantowane:evil_lol: Quote
Aleksandrossa Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 [quote name='Illusion']Nie wierzę, pokaż! :diabloti:[/QUOTE] Teraz uwierzysz :evil_lol:? [img]http://imageshack.us/a/img600/6624/kpyl.jpg[/img] [quote name='Angi'][IMG]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ8BdEhP1Xg4r87Qq7hJA2dCKskeyNdOz8l36LWpstM4af79A8B[/IMG] tak go pierdzielnij. :diabloti:[/QUOTE] Kup mi farbę i wtedy będzie rószoffy pundelek :evil_lol: [quote name='natija']no co zaj..scie wyglada:)i w dodatku rozowy:evil_lol:wszyscy beda sie ogladac i kometowac,gwarantowane:evil_lol:[/QUOTE] Jak przystało na pedałka- róż musi być :evil_lol: Quote
Aleksandrossa Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 Pochwalimy się nową sztuczką- pochyl głowę ;) + kilka momentów gdy pieseczek jest baardzo nakręcony na robienie sztuczek :D [URL="http://www.youtube.com/watch?v=-VlgT32-Yl0&feature=youtu.be"][video=youtube;-VlgT32-Yl0]http://www.youtube.com/watch?v=-VlgT32-Yl0&feature=youtu.be[/URL][/video] Quote
Illusion Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Przesadzasz! Skoro on tu wygląda aż tak źle, to ja chyba pójdę wyczyścić ginową galerię, bo jak jeszcze nie miałam maszynki to cała była w schodach :eviltong:. Powiedz, że filmik nie jest przyspieszony... :lol: Jaki on energiczny, tak się nakręca na żarcie? A jak z zabawkami? Quote
Aleksandrossa Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 [quote name='Illusion']Przesadzasz! Skoro on tu wygląda aż tak źle, to ja chyba pójdę wyczyścić ginową galerię, bo jak jeszcze nie miałam maszynki to cała była w schodach :eviltong:. Powiedz, że filmik nie jest przyspieszony... :lol: Jaki on energiczny, tak się nakręca na żarcie? A jak z zabawkami?[/QUOTE] Jest źle :P Filmik w prędkości normalnej :P Chic za smakami szaleje, na filmiku akurat dostawał nowe ;) Zawsze jest szał jak coś nowego do żarcia dostaje :P Na zabawki już mniej nakręcony ale też w miarę się stara ;) Quote
Sonka95 Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Ale się nakrecił :cool3: Sona też za smaczka wszystko zrobi :evil_lol: Quote
Victoria Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 hahaha głupek mały xd juz sie za wami stesknilam :P Quote
Aleksandrossa Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 [quote name='Sonka95']Ale się nakrecił :cool3: Sona też za smaczka wszystko zrobi :evil_lol:[/QUOTE] No Chic za żarcie by w ogień skoczył :evil_lol: A to jest taki głupek, że jak biega po podwórku i usłyszy z domu krajalnice to od razu przy drzwiach jest :diabloti: ew.jak mnie w domu nie ma rodzice mogą wołać go i wołać... Wystarczy że krzykną ,,Olaaaa!" to Chic w mig przybiega... Taki głupolek kochany :loveu: [quote name='Victoria']hahaha głupek mały xd juz sie za wami stesknilam :P[/QUOTE] No nie wierzę :loveu: Kaś za nami tęskni :loveu: Tak w sumie to my też :placz: [quote name='natija']rewelacyjny jest:multi:normalnie wymiata:)[/QUOTE] dziękujeeemy :loveu: Quote
cockermaister Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Jak dla mnie to ona nawet wychymrany piękny jest :loveu::loveu: a te szelki z Ohmydog przerobili Ci ?? Quote
Aleksandrossa Posted July 10, 2013 Author Posted July 10, 2013 [quote name='cockermaister']Jak dla mnie to ona nawet wychymrany piękny jest :loveu::loveu: a te szelki z Ohmydog przerobili Ci ??[/QUOTE] Szczerze powiedziawszy nawet ich nie odesłałam... Jakoś ciągle się nad tym zastanawiam czy przerabiać czy nie... Troche się boje, że jak przerobimy to i tak coś nie tak będzie, że za małe czy coś... Quote
Aleksandrossa Posted July 10, 2013 Author Posted July 10, 2013 Aktualnie uczymy się wchodzenia tyłem po schodach :cool3: Quote
Sonka95 Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 [quote name='Aleksandrossa']Aktualnie uczymy się wchodzenia tyłem po schodach :cool3:[/QUOTE] Jak się nauczy to poprosimy o filmik :) Quote
Victoria Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 zawsze mozesz go przypakowac troche i bda dobre :evil_lol: Quote
Recommended Posts