Aleksandrossa Posted January 2, 2015 Author Posted January 2, 2015 Chyba przyszedł czas na Koksika :( Quote
Aleksandrossa Posted January 2, 2015 Author Posted January 2, 2015 Starość... Ma ok.3 lata, kupiony był jako maluch gdzie pani w sklepie nie dawała gwarancji czy w ogóle przeżyje...Koksik jest już łysy na brzuszku, ma jakiegoś guza...teraz jest zimny, osowiały więc pewnie zbliża się jego czas...Gdyby ktoś chciał obejrzeć pudlowy aport...https://www.facebook.com/video.php?v=405917189575834&set=vb.188304458003776&type=2&theater¬if_t=video_comment Quote
Guest TyŚka Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Moje wyrazy współczucia... Aporcik widziałam :p Pozwolę sobie... Lublin, Sławin: https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/10922526_821842357878839_8533547190919902744_n.jpg?oh=b4a448ce3566edc2ef1b642b5d90abad&oe=552F96E5 Quote
Aleksandrossa Posted January 5, 2015 Author Posted January 5, 2015 To jeszcze taka relacja z soboty:https://www.youtube.com/watch?v=eP1Gp_reN3I Quote
Collakowa Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 *O* Słodziak! A gdzie fotałki Chico i Borysa? Quote
.Agata. Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 No właśnie, mało jakoś, jak na taki wielki powrót powinnaś zasypać nas fotkami :D Pamiętam w zeszłym roku byłaś z Chico chyba na tych targach w Lublinie, w tym też się wybieracie? :P bez problemu można było wejść z psem? Quote
Victoria Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 No właśnie, mało jakoś, jak na taki wielki powrót powinnaś zasypać nas fotkami :D Pamiętam w zeszłym roku byłaś z Chico chyba na tych targach w Lublinie, w tym też się wybieracie? :P bez problemu można było wejść z psem? pozwole sobie.. nie mozna bylo wejsc z psem :P edit: chyba xd kurde nie pamietam, Ola byla bez Czika, wiec tak wnioskuje w sumie hah wydaje mi sie ze byly tylko psy biorace udzial w pokazach Quote
Aleksandrossa Posted February 17, 2015 Author Posted February 17, 2015 No właśnie, mało jakoś, jak na taki wielki powrót powinnaś zasypać nas fotkami :D Pamiętam w zeszłym roku byłaś z Chico chyba na tych targach w Lublinie, w tym też się wybieracie? :P bez problemu można było wejść z psem? Nie ma czasu na fotki :D Byłam z Chi w Lublinie ale na teren targów go nie brałam, nie byłam pewna czy mnie wpuszczą z Chi a jechać mi i później się wracać, żeby psa zostawić- trochę bezsensu :p W tym roku się niestety nie wybieramy, trzeba się w końcu do matury uczyć :D Quote
.Agata. Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 Ee to słabo, bez psa mnie nie ciągnie na takie eventy :P No to niedługo będziesz miała dużo wolnego czasu, do maja szybko zleci :D Quote
Aleksandrossa Posted February 18, 2015 Author Posted February 18, 2015 Ee to słabo, bez psa mnie nie ciągnie na takie eventy :P No to niedługo będziesz miała dużo wolnego czasu, do maja szybko zleci :D Oj ale już mnie przeraża ta matura... Jakoś nie mam weny do nauki a myśl, że to już za 2 miesiące mnie wręcz demobilizuje... To będzie masakra :P Quote
.Agata. Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 Przestań, trzeba się naprawdę postarać, żeby nie zdać :D Miałam chyba najbardziej olewawcze podejście do tego z osób, które mnie otaczały i do dnia wyników nie wierzyłam, że zdam, a tu okazało się co innego i nawet nie mam powodów do narzekania chociaż dla własnej satysfakcji mogłam sobie zgłosić chęć poprawy biologii i angielskiego, ale za późno się obejrzałam :D Dasz radę :D A ten pasztecik to rozumiem, że tylko do świąt u Was będzie? :D Quote
Niewyspana Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 Potwierdzam, można wejść tylko z psem startującym w zawodach :D Ale w tym roku ma być jeszcze wystawa buldożków francuskich (i stoisko z torbami Dekumdekum <3), więc jest trochę obiektów do fotografowania :D Jak ktoś przyjdzie, to fajnie, ja się oczywiście wybieram :D Quote
Aleksandrossa Posted February 27, 2015 Author Posted February 27, 2015 Chi się ostatnio trochę pochorował ale na szczęście jest już dobrze ;) Z gorszych wieści- wet ponownie osłuchał Chi i stwierdził lekka arytmie serca. Póki co nie jest to poważne więc na spokojnie po maturach pojedziemy do kardiologa na echo. Ponadto-mały guzek na plecach Chi (wcześniej ok.3mm) urósł. Też mamy czekać bo małe to jest i nie wymaga natychmiastowego usunięcia. To chyba byloby na tyle z pudlowego działu ,,choroby" ;) Quote
Recommended Posts