Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Starość... Ma ok.3 lata, kupiony był jako maluch gdzie pani w sklepie nie dawała gwarancji czy w ogóle przeżyje...
Koksik jest już łysy na brzuszku, ma jakiegoś guza...
teraz jest zimny, osowiały więc pewnie zbliża się jego czas...

Gdyby ktoś chciał obejrzeć pudlowy aport...
https://www.facebook.com/video.php?v=405917189575834&set=vb.188304458003776&type=2&theater&notif_t=video_comment

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

No właśnie, mało jakoś, jak na taki wielki powrót powinnaś zasypać nas fotkami :D

Pamiętam w zeszłym roku byłaś z Chico chyba na tych targach w Lublinie, w tym też się wybieracie? :P bez problemu można było wejść z psem?

Posted

No właśnie, mało jakoś, jak na taki wielki powrót powinnaś zasypać nas fotkami :D

Pamiętam w zeszłym roku byłaś z Chico chyba na tych targach w Lublinie, w tym też się wybieracie? :P bez problemu można było wejść z psem?

pozwole sobie..

nie mozna bylo wejsc z psem :P

edit: chyba xd

kurde nie pamietam, Ola byla bez Czika, wiec tak wnioskuje w sumie hah

wydaje mi sie ze byly tylko psy biorace udzial w pokazach

Posted

Nie ma czasu na fotki :D

Byłam z Chi w Lublinie ale na teren targów go nie brałam, nie byłam pewna czy mnie wpuszczą z Chi a jechać mi i później się wracać, żeby psa zostawić- trochę bezsensu :p

W tym roku się niestety nie wybieramy, trzeba się w końcu do matury uczyć :D

Posted

Ee to słabo, bez psa mnie nie ciągnie na takie eventy :P

No to niedługo będziesz miała dużo wolnego czasu, do maja szybko zleci :D

Oj ale już mnie przeraża ta matura...

Jakoś nie mam weny do nauki a myśl, że to już za 2 miesiące mnie wręcz demobilizuje...

To będzie masakra :P

Posted

Przestań, trzeba się naprawdę postarać, żeby nie zdać :D Miałam chyba najbardziej olewawcze podejście do tego z osób, które mnie otaczały i do dnia wyników nie wierzyłam, że zdam, a tu okazało się co innego i nawet nie mam powodów do narzekania chociaż dla własnej satysfakcji mogłam sobie zgłosić chęć poprawy biologii i angielskiego, ale za późno się obejrzałam :D Dasz radę :D

A ten pasztecik to rozumiem, że tylko do świąt u Was będzie? :D

Posted

Potwierdzam, można wejść tylko z psem startującym w zawodach :D
Ale w tym roku ma być jeszcze wystawa buldożków francuskich (i stoisko z torbami Dekumdekum <3), więc jest trochę obiektów do fotografowania :D
Jak ktoś przyjdzie, to fajnie, ja się oczywiście wybieram :D

Posted

Chi się ostatnio trochę pochorował ale na szczęście jest już dobrze ;)

Z gorszych wieści- wet ponownie osłuchał Chi i stwierdził lekka arytmie serca. Póki co nie jest to poważne więc na spokojnie po maturach pojedziemy do kardiologa na echo.
Ponadto-mały guzek na plecach Chi (wcześniej ok.3mm) urósł. Też mamy czekać bo małe to jest i nie wymaga natychmiastowego usunięcia.
To chyba byloby na tyle z pudlowego działu ,,choroby" ;)