Jump to content
Dogomania

~CEZAR~piekny pregowany mlody bokser-psi aniolek warszawa/MA DOM

Recommended Posts

Posted

kochani sprawa pilna dzisiaj zostal przyprowadzony psiak do azylu taki miks boksera(mariolka jak wroci wrzuci zdjecia)psiak jest raczej mlody towarzyski chce sie bawic z ludzmi DO PSOW AGRESYWNY...zostal znaleziony w lesie z zawiazanym drutem na szyji:placz: mamy wielki problem bo nie mamy gdzie go w azylu trzymac,nie ma po prostu miejsca na psiaki samce...potrzebujemy pomocy na juz aby ktos przetrzymal psiaka...Azyl tak wiele robi dla bezdomnych zwierzat zrobcie cos dla azylu prosze:-(

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jest to super sympatyczny psiak i do tego ladniuski :D lubi sie bawic i pieszczochac. psy jak jakies go zaczepialy i szczekaly czy warczaly to z zainteresowaniem patrzyl na nie. czasami szczeknal i on. pomozcie!....

Posted

Dziewczyny, dajcie proszę opis psa i przedewszsytkim z kim kontaktować się wjego sprawie, dam go na allegro i alegratkę na razie, bo tam jestem zarejstrowana.

Dla mnie to on 100% bokserek

Posted

dzieki. mam tylko jedno ale, ze bylo juz sprostowanie iz jest agresywny do psów. Kostek zmien pierwszy post :)
co do "rasowosci" psa, po pierwsze na fotkach tak wyszedł, ale:
jest mniejszy od boksera
ma dłuższy pysk
jest potezniejszy
nowosci: dzisiaj o 14 przyjezdza facet który go znalazł (i ktory rowniez szuka mu dt) i jedzie z nim do weta. oo juz pojechali ;) to jest info z rana

Posted

pies ma na imie Cezar tzn tak w azylu go nazwalismy...pies z wygladu przypomina boksera i wcale nie ma za dlugiego pyska;) za niski tyz nie jest wygladowo 100% bokser z zachowania do ludzi tez 100% bokser ale do psow makabra

post 1 zaraz zedytuje