Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie zapytałam na ile jedziesz... kurcze. No ja się dzisiaj dowiedziałam że też jadę:multi:
Tylko nie do Zakopca a do Szczawnicy;) Ale w Zakopcu będziemy jeden dzień może gdzieś na sb wpadniemy;) Będę wypatrywać Joyke:evil_lol:

Posted

Hej :)
Wracamy 13 sierpnia ;)
O, a kiedy będziesz w Zakopcu? Może udałoby nam się jakoś spotkać :D
Joy podróż zniosła bardzo dobrze, nie bała się. Tyle co w nocy zaczęła się domagać spaceru:D
Dzisiaj zostawiliśmy ją na godzinę samą, wiedzieliśmy że nie będzie piszczec bo co roku sama zostawała i problemu nie było, ale piesek dorwał śmieci i się nimi pięknie opiekowała - przystroila nimi cały pokój

Posted

To super może gdzieś na sb wpadniemy...
Ja będę przejazdem tylko i to jeszcze uzależniona od brata dlatego nie chce się umawiać na konkretne miejsce czy czas... no bo nie wiadomo jakie ona ma plany a ja mu nie chcę głowy zawracać. Ale mam nadzieje że jednak na siebie wpadniemy:) Chciała bym w realu wyczochrać Joye:evil_lol:

Posted

Może się uda :) A może chcesz mój nr telefonu to było by łatwiej się jakoś umówić nawet na chwilę ? ;)
A teraz zgadnijcie co sobie pokraka zrobiła - pokraka to ja oczywiście :) Zabrzmi niewinnie - paznokiec w małym palcu u stopy zlamalam. tyle że tak mocno - ot na pół go zlamalam. I jeszcze sobie trochę skóry na tym palcu przecielam. Krwi trochę było, teraz ledwo na tej nodze stoję... a zrobiłam to sobie oczywiście o róg kanapy :D Byłam wczoraj w tutejszym zoologicznym i się zdziwiłam ich zaopatrzeniem - pełno obroży i to tych lepszych, nawet lupine się znalazło :D Ale wyszłam bez obroży
, a z kongiem , na którego zakup przymierzałam się już dawno, ale mi się zamawiać nie chciało ;)

Posted

[quote name='maryg22']Może się uda :) A może chcesz mój nr telefonu to było by łatwiej się jakoś umówić nawet na chwilę ? ;)[/QUOTE]

Miałam wam to proponować ale stwierdziłam ze się z moim geniuszem wtryniać nie będę :P

Posted

Widzisz Majeczko, czasami jeszcze masz dobre pomysły :D
Natalia - też nie wierzę :D

A ja się pytam czemu nagle Buńka się nie odzywa? ;)

Posted

Jestem jestem nie zapomniałam o was jak rzesz bym śmiała:D
Dostałam PW, Dzięki jak tylko będziemy gdzieś w Zakopcu to zadzwonię i się spikniemy ;)
Tylko jak na razie mój braciszek umilkł jeśli chodzi o Zakopca i chyba ma jakieś inne plany . . .:roll:
A na dogo siedzę krótko bo się boję o plecki moje i cały czas jeszcze coś do torby pakuję...;) Jutro już jadę do braciszka a w piątek o 4 rano wyjazd:multi: No i muszę się pieseczkami nacieszyć zanim wybyję w góry bo cały weekend ich nie będę widziała:evil_lol:

Posted

Czyli nie wiesz jeszcze nic kiedy będziesz? Bo bym se plany ustawiła jakoś tak by mi pasowało ;)
W weekend wybieram się na wystawę tylko jeszcze nie wiem czy w sobotę czy w niedziele ;)
Joy jakoś buntuje się jeżeli chodzi o spacery "na siku" i po 10 minutach chcę wracać do domu, ale nadrabiamy sztuczkowaniem i frisbiowaniem :D Zwykle idzie też z nami na Krupówki no i zbierzemy ja ze sobą jak będziemy szli na dolinę chochołowską no i idzie ze mną na wystawę ;) Jutro być może jedziemy do Krakowa i Joy z nami też by pojechała ;)

Posted

tyy no to Kraków to ja jestem .
Hehe objazdowe spotkanie spółkowe robisz sobie :D
Kiedy w tym Krk i na ile bedziesz? Bo może bym dała radę się wysmyknąć z psem jak ładnie mężulka poproszę żeby z dzidzią został ;)

Posted

Jednak nie pojechaliśmy, a już myślałam że osobiście poznam większość spółkowiczek :D
Teraz nie wiem kiedy na ta wystawę jechać by mnie Buńka z niej nie wyciągnęła, więc prośbą do Ciebie droga Bunko - jak tylko będziesz coś wiedzieć to daj znać ;)

Posted

[quote name='Majkowska']To popatrz na pointery, może nasza rodzinka będzie :)[/QUOTE]

I dopiero teraz mi to mówisz ? Bo ja byłam już dzisiaj i nie wiem czy chcę mi się znowu kasę wydawać na dojazd busami i wejscie , a pointery to chyba jutro są nie? A co, wystawiasz Waldka ?
No chyba że chcesz pojechać do Zakopanego - w końcu to blisko jest :D

Posted

[quote name='maryg22']I dopiero teraz mi to mówisz ? Bo ja byłam już dzisiaj i nie wiem czy chcę mi się znowu kasę wydawać na dojazd busami i wejscie , a pointery to chyba jutro są nie? A co, wystawiasz Waldka ?
No chyba że chcesz pojechać do Zakopanego - w końcu to blisko jest :D[/QUOTE]

To powiedz że masz psy przy ringu ;)
Szczerze - dość często tak wchodzę.
Nie, my narazie się nie wystawiamy, bo nie mamy jak. Dziecka nie zostawię i nie pojadę na wystawę, zresztą tak szczerze to mi się nawet wystawiać specjalnie nie chce. Gdzie z takim psem brzydkim jechać :evil_lol:?

Spojrzałam teraz na spis i z pointerów jest 4 sztuki (2 psy/2 suki), w tym napewno jedna to siostra Waldka - Artemis. Reszty nie wiem co to za psy.

Posted

Hej no ja juz wróciłam a w Zakopcu w ogóle nie byłam cały czas Szczawnica . . . no to przez to że tylko weekend:-(
Może w przyszłym roku (po zlocie:diabloti:) wybiorę sie gdzieś na dłużej...
Sorry bo mogłam zadzwonić do CB i powiedzieć że ze spotkania nici ale wgl nie miałam zasięgu i przez weekend nawet nie wiedziałam czy w domu z piechami wszystko w porządku...
Zazdraszczam bo przed tobą jeszcze ponad tydzień, tak?
Ehh u mnie weekendzik zleciał w mgnieniu oka:roll: