Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Talucha']Sieeeemka!
Ja powinnam siedzieć nad chemią, mam jutro pomiar dydaktyczny :loveu::placz:

Morusowa zdradź co to za rasa :mad:[/QUOTE]
:hand:
No ja właśnie siedzę nad chemią... i dogo :evil_lol: (i geografią, matematyką, a i polski powinnam zrobić:diabloti:)
Ty masz haszczaka w domu to wyobraź sobie jego kompletne przeciwieństwo i podziel się swoimi wnioskami :D

Posted

[quote name='maryg22']:hand:
No ja właśnie siedzę nad chemią... i dogo :evil_lol: (i geografią, matematyką, a i polski powinnam zrobić:diabloti:)
Ty masz haszczaka w domu to wyobraź sobie jego kompletne przeciwieństwo i podziel się swoimi wnioskami :D[/QUOTE]

Przychodzą mi do głowy owczarkowate jeśli o charakter chodzi, bardziej nastawione na pracę z człowiekiem :lol:

Posted

[quote name='Talucha']Przychodzą mi do głowy owczarkowate jeśli o charakter chodzi, bardziej nastawione na pracę z człowiekiem :lol:[/QUOTE]
I laby :lol: Ale coś mi one nie pasują do Ty$ki :roll:

Posted

[quote name='Talucha']Niee, jakoś laby bym odrzuciła :lol:[/QUOTE]
No przecież mówię :D Obstawiałam też jakieś szpice i psy w tym typie, ale to raczej nie jest przeciwieństwo SH :D
Trzeba jeszcze przeanalizować tą część zdania:
'charakter zbliżony bardzo do Morusa' :lol:

Posted

Napisać Wam jedno zdanie i już macie problem. No...no...no... to Ci pytanie za 100pkt: Z kim to ja zdradziłam haszczaki? Ależ macie zagwozdkę :diabloti: Może więc lepiej, że następnym razem to zamknę gębę na kłódkę - przynajmniej biedna maryg będzie mogła w spokoju się pouczyć :lol:
Laaaby nieeee, absolutnie ;P Nie lubię psów ciężkich ani tak... świrniętych ;)
Szpice odpadają, bo nie są przeciwieństwem haszczaka.. no chyba, że szpice wilcze, ale to inna bajka ;]
Jak już miałabym wybierać szpica to wiecie co to byłby za pies? No haszczak. Albo jeszcze wyższe progi: gronek :loveu: Ale to nie to :P
Jak Was bardzo to męczy, to cofnijcie się podajże do mojej galerii podajże na str. 80 (czy jakoś tak), gdy rozmawialiśmy o tym, jakie psy mi się podobają, trochę podyskutowaliśmy o rasach i troszkę opisałam Morusa - tam powinnyście między wierszami znaleźć odpowiedź. A tak serio to dopóki tego psa mieć nie będę to wolę nie zdradzać szczegółów :). Talucha jest bardzo blisko - i tyle na razie powiem :p

A teraz wracając do galerii Joyowatej: Ten Brytanek jest super :loveu: Choć i tak bardzo, ale to bardzo uśmiecham się o fotki Joy. Takie śnieżne :loveu:

Posted

[quote name='Ty$ka']Napisać Wam jedno zdanie i już macie problem. No...no...no... to Ci pytanie za 100pkt: Z kim to ja zdradziłam haszczaki? Ależ macie zagwozdkę :diabloti: Może więc lepiej, że następnym razem to zamknę gębę na kłódkę - przynajmniej biedna maryg będzie mogła w spokoju się pouczyć :lol:
Laaaby nieeee, absolutnie ;P Nie lubię psów ciężkich ani tak... świrniętych ;)
Szpice odpadają, bo nie są przeciwieństwem haszczaka.. no chyba, że szpice wilcze, ale to inna bajka ;]
Jak już miałabym wybierać szpica to wiecie co to byłby za pies? No haszczak. Albo jeszcze wyższe progi: gronek :loveu: Ale to nie to :P
Jak Was bardzo to męczy, to cofnijcie się podajże do mojej galerii podajże na str. 80 (czy jakoś tak), gdy rozmawialiśmy o tym, jakie psy mi się podobają, trochę podyskutowaliśmy o rasach i troszkę opisałam Morusa - tam powinnyście między wierszami znaleźć odpowiedź. A tak serio to dopóki tego psa mieć nie będę to wolę nie zdradzać szczegółów :). Talucha jest bardzo blisko - i tyle na razie powiem :p

A teraz wracając do galerii Joyowatej: Ten Brytanek jest super :loveu: Choć i tak bardzo, ale to bardzo uśmiecham się o fotki Joy. Takie śnieżne :loveu:[/QUOTE]
Dalej nie wiem :shake: Nawet tej rozmowy o rasach nie znalazłam :evil_lol:
Ale tak coś mi po głowie chodzą belgijczyki, ale to nie wiem :lol:
A ze zdjęciami to może być problem bo pies się opiera przed wyjściem na dwór :evil_lol:

[quote name='Talucha']SZELCIAK!!! :diabloti:[/QUOTE]
W sumie do Morusa podobny :evil_lol:

Posted

[quote name='maryg22']Dalej nie wiem :shake: Nawet tej rozmowy o rasach nie znalazłam :evil_lol:
Ale tak coś mi po głowie chodzą belgijczyki, ale to nie wiem :lol:
A ze zdjęciami to może być problem bo pies się opiera przed wyjściem na dwór :evil_lol:

W sumie do Morusa podobny :evil_lol:[/QUOTE]

Tak myślałam, że nie znajdziesz, bo sama się gubię w swojej galerii :lol:. Ale pamiętam, że na wakacjach o rasach nam się zgadało ;).
Nieee, belgijczyki to za wysokie progi ;)
Ale my domowe bardzo lubimy :loveu: Naprawdę :loveu:

Z tymże, dzięki Bogu Morus nie ma jazgotliwego szczekania. Owszem, jest szczekliwy, ale jego szczekanie nie jest tak wkurzające jak niektórych psów :P

Posted

[quote name='Ewanka']Odwiedzam po długiej nieobecności, mizianko dla wiewióreczki ;)[/QUOTE]
Hej :D
Mizianko przekazane ;)

[quote name='Ty$ka']Tak myślałam, że nie znajdziesz, bo sama się gubię w swojej galerii :lol:. Ale pamiętam, że na wakacjach o rasach nam się zgadało ;).
Nieee, belgijczyki to za wysokie progi ;)
Ale my domowe bardzo lubimy :loveu: Naprawdę :loveu:

Z tymże, dzięki Bogu Morus nie ma jazgotliwego szczekania. Owszem, jest szczekliwy, ale jego szczekanie nie jest tak wkurzające jak niektórych psów :P[/QUOTE]
O, na wakacjach...to bardzo mi pomogłaś :evil_lol:
Ale wyraźnie napisałaś
[QUOTE] Choć i tak bardzo, ale to bardzo uśmiecham się o fotki Joy. Takie śnieżne [/QUOTE]
A więc widać, że chcesz fotki podwórkowe :diabloti:

Tak zastanawiam się jak bardzo głupim trzeba być (albo inaczej, jak bardzo mną trzeba być), żeby po 1,5 miesiąca znowu wybić sobie tego samego palca na wf :evil_lol:

Posted

Cieszę się, że Ci pomogłam :) Mam nadzieję, że poważnie to zrobiłam, bo specjalnie dla Ciebie masz taki dłuuugi post w naszej galerii o Morusie i moich wymaganiach :)
Śnieżne też chcę, ale domowymi nie pogardzę ;P

O rany, Ty to masz pecha :lol:

Posted

[quote name='Ty$ka']Cieszę się, że Ci pomogłam :) Mam nadzieję, że poważnie to zrobiłam, bo specjalnie dla Ciebie masz taki dłuuugi post w naszej galerii o Morusie i moich wymaganiach :)
Śnieżne też chcę, ale domowymi nie pogardzę ;P

O rany, Ty to masz pecha :lol:[/QUOTE]
Dzięjuję Ci bardzo :loveu:- właśnie przeczytałam :evil_lol:
To specjalnie dla Ciebie zaraz zgram aż cztery zdjęcia z wczoraj :D

Posted

[quote name='maryg22']

Tak zastanawiam się jak bardzo głupim trzeba być (albo inaczej, jak bardzo mną trzeba być), żeby po 1,5 miesiąca znowu wybić sobie tego samego palca na wf :evil_lol:[/QUOTE]

Ja w gimnazjum sama sobie wybiłam palca jak odbijałam piłkę od siatkówki :p

Posted (edited)

[quote name='Sonka95']Ja w gimnazjum sama sobie wybiłam palca jak odbijałam piłkę od siatkówki :p[/QUOTE]
No a myślisz, że jak ja sobie to zrobiłam? Nawet dwa razy :evil_lol:
edit:
Specjalnie dla Ty$ki mam 4 zdjęcia :)
"Pani nie chciała się ze mną bawić to postanowiłam ją nastraszyć i udawać martwą :D"
[IMG]http://imageshack.us/a/img822/8572/zdjecie361.jpg[/IMG]

[IMG]http://imageshack.us/a/img13/7367/zdjecie362.jpg[/IMG]

[IMG]http://imageshack.us/a/img854/2568/zdjecie364.jpg[/IMG]

[IMG]http://imageshack.us/a/img194/8285/zdjecie363.jpg[/IMG]

Edited by maryg22
Posted

[quote name='Ty$ka']Joy :loveu: Czuję się zaszczycona tą dedykacją :loveu:
Tylko coś Joy zamordowałaś![/QUOTE]
Nie powiedziałaś, że chcesz zdjęcia żywej Joyki :evil_lol:

Posted

[quote name='Ty$ka']Aż tak muszę być dosłowna? :P[/QUOTE]
Jak widać, tak :D :evil_lol:

[quote name='Sonka95']Śliczne focie :loveu:[/QUOTE]
A dziękuję ;)

[quote name='Onomato-Peja']Cześć, może byłabyś chętna się do Ciapkowa w któryś wolny dzień wybrać? Może by się jeszcze Natalie namówiło. :P[/QUOTE]
Nawet bardzo chętnie bym poszła :D