Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Sorki, że się wtrącę, ale czy takie szeleczki uszyliby na 1kg psiaka? Fajnie wyglądają, macie jakieś foto na psie ? :)[/QUOTE]
To byś musiała już u nich się pytać ;)
Te co mi teraz zrobili to zamawiałam w ohmydog.pl (ob. w klatce 28 cm), a gadżeciaki to nie wiem... piszą, że od 30 cm robią a Dee to na pewno tyle nie ma (ile ona wogóle ma?)
Tu masz jorka w norwegach (z activdoga...ciekawe, że dla nich zrobili:lol:)
[url]http://www.activdog.pl/wp-content/uploads/2012/01/72701_162667387106493_100000896980218_302700_7983714_n.jpg[/url]
I sznaucerek:
[url]http://www.activdog.pl/wp-content/uploads/2012/01/Arabeska.jpg[/url]

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Oooo takie by nam siadły, bo nie uciskają tchawiczki :)
To co mam zmierzyć?[/QUOTE]
Tutaj masz napisane jak i gdzie mierzyć psa ;)
[URL]http://ohmydog.pl/[/URL]
Wejdź w oferte i szelki norweskie bo coś nie chce dać bezpośredniego linku ;)

Posted

Dziękujemy :) Dee klatę ma dużą, ma 24cm to niewiele mniej niż Joyka :) za to pozostałe wartości będą pewnie mniejsze :)
A w ogóle ost u weta okazało się, że ciut za dużo się jej przybrało bo dobija prawie do 1,1kg:evil_lol: ograniczmy jedzonko ;)
A reszta... już równo po 1,7kg:crazyeye: heheh... czy tylko ja nie zauważyłam, że takie kluseczki się zrobiły?
Wy za to trzymacie formę :loveu:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Dziękujemy :) Dee klatę ma dużą, ma 24cm to niewiele mniej niż Joyka :) za to pozostałe wartości będą pewnie mniejsze :)
A w ogóle ost u weta okazało się, że ciut za dużo się jej przybrało bo dobija prawie do 1,1kg:evil_lol: ograniczmy jedzonko ;)
A reszta... już równo po 1,7kg:crazyeye: heheh... czy tylko ja nie zauważyłam, że takie kluseczki się zrobiły?
Wy za to trzymacie formę :loveu:[/QUOTE]
A to nie jest tak źle ;) Może Ci zrobią... gadżeciaki wątpię, ale ohmydog jest już bardziej możliwe ;)
Czy się opłaca u nich zamawiać to powiem Ci jak szelki już u nas będą :D Wiem, że kontakt z nimi jest świetny, a i bardzo spodobało misię, że najpierw zrobili szelki a potem przelew (jako, że nie byli pewni czy zrobią takie małe szelki - do tej pory najmniejsze szyli dla psa 38 cm w klacie ;)) i że ta przesyłka gratis za dłuższe czekanie :D
O, to zaraz jeszcze Joy będzie chudsza od Twoich :crazyeye:

Posted

No pomierzyłam wyszło mi 24cm, 16cm i 12cm i wybrałam wzór motylek, ciekawe co mi odpiszą :D

No bez przesady niech już się trzyma też wagi, powiedz jej, że rozmiar 0 wyszedł z mody :lol:

A wyceniają to czy jest sztywny cennik?

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']No pomierzyłam wyszło mi 24cm, 16cm i 12cm i wybrałam wzór motylek, ciekawe co mi odpiszą :D

No bez przesady niech już się trzyma też wagi, powiedz jej, że rozmiar 0 wyszedł z mody :lol:

A wyceniają to czy jest sztywny cennik?[/QUOTE]
Joy ma 28 cm, 23cm i 13 cm :D
Też tak uważam :) Oby też Twoje już nie przytyły :evil_lol:
Wyceniają ;) Za moje 41zł ;)
edit: A to jaką szerokość chcesz tych szelek?

Posted

Dobrze, że to regulowane, bo ja mierzyłam zostawiając lekki luz.. to dobrze?
Nooo przytyć już nie mogą, bo będą się toczyć chyba :D
A to dobrze, myślałam, że będzie gorzej, za ostatnie rogz dałam więcej, ale nie lubi ich Dee:roll: a są w takie zarąbiste misie pobite:loveu:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Dobrze, że to regulowane, bo ja mierzyłam zostawiając lekki luz.. to dobrze?
Nooo przytyć już nie mogą, bo będą się toczyć chyba :D
A to dobrze, myślałam, że będzie gorzej, za ostatnie rogz dałam więcej, ale nie lubi ich Dee:roll: a są w takie zarąbiste misie pobite:loveu:[/QUOTE]
Lekki luz raczej powinien być... Regulowany jest tylko obwód klatki piersiowej (w naszych szelkach 28-33cm ;))
Ponawiam pytanie o szerokość :diabloti:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']A nie zauważyłam wcześniej, ja myślę, że 1,6cm:)
Hym, to mam nadzieję, że dobrze zmierzyłam, ale zanim będą szyć to zapewne odpiszą najpierw :)[/QUOTE]
Czyli tak jak my :D
Odpiszą na pewno :) Na kontakt z nimi narzekać naprawdę nie można :) Wszystko dokładnie uzgadniają, pomagają w wyborze i rozwiewają wszystkie wątpliwości :)

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']No to elegancko :loveu:

Pozostanie tylko pytanie czy Deedelek je zaakceptuje ;)[/QUOTE]
Musi... innego wyboru nie ma :diabloti:

Posted

Hahah jakby to było takie proste to by w rogzach chodziła:diabloti:
Wychodziliśmy w nich pół wczasów, a Dee chwile szła i się kuliła, więc ja myśląc, że źle się czuje brałam ją do nosidełka, a tu się okazało, że jak zdjęłam szeleczki to psiak magicznie ozdrowiał:evil_lol:

Posted (edited)

[quote name='Chiquita&DeeDee']Hahah jakby to było takie proste to by w rogzach chodziła:diabloti:
Wychodziliśmy w nich pół wczasów, a Dee chwile szła i się kuliła, więc ja myśląc, że źle się czuje brałam ją do nosidełka, a tu się okazało, że jak zdjęłam szeleczki to psiak magicznie ozdrowiał:evil_lol:[/QUOTE]
Te rogzy to chyba łódeczkowe były, nie?
Bo Joy też w takich chodzić nie lubi ;)
Wiesz, psy chorują i zdrowieją kiedy chcą :lol:

Edited by maryg22
Posted

[quote name='Ty$ka']Głodzisz Joy! Ona jest lżejsza od mojego królika! :lol:[/QUOTE]
Ona jest lżejsza od większości królików :D I wcale jej nie głodzę :eviltong:

Posted

[quote name='maryg22']Ona jest lżejsza od większości królików :D I wcale jej nie głodzę :eviltong:[/QUOTE]
Ale mniemam też, że jej waga jest zbliżona do wagi mojej szynszyli :D
Wcale, wcale - a kto słyszał dawać jej wodę w misce chomiczej? ;P

Posted

[quote name='Ty$ka']Ale mniemam też, że jej waga jest zbliżona do wagi mojej szynszyli :D
Wcale, wcale - a kto słyszał dawać jej wodę w misce chomiczej? ;P[/QUOTE]
A całkiem możliwe :D
Ale to tylko na spacerach! :diabloti: Jedzenia ma pod dostatkiem (no, przynajmniej tyle ile jej pańcia wydzieli co by za bardzo nie przytyła:evil_lol:)

Posted

[quote name='maryg22']A całkiem możliwe :D
Ale to tylko na spacerach! :diabloti: Jedzenia ma pod dostatkiem (no, przynajmniej tyle ile jej pańcia wydzieli co by za bardzo nie przytyła:evil_lol:)[/QUOTE]
Aż z ciekawości kiedyś spróbuję (:diabloti:) szyszkę zważyć.
Dobra, dobra... tłumaczy się tylko winny :evil_lol: