Leokadia Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 [quote name='maryg22']A jakieś inne miejsce? :lol: Ale na ciele to najlepiej, bo byłby pretekst do spotkania :D[/QUOTE] Chyba nie chciałabys wiedzieć gdzie jeszcze, uwierz mi:lol: Quote
Talucha Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 W ten weekend nie dam rady :( ale może następny? Quote
Baton Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 [quote name='leónowa']Chyba nie chciałabys wiedzieć gdzie jeszcze, uwierz mi:lol:[/QUOTE] Może i masz rację... :D [quote name='Talucha']W ten weekend nie dam rady :( ale może następny?[/QUOTE] W następny raczej też mi będzie pasować :) Joyka od jakiegoś czasu znów się drapie, ale teraz wydaje mi się, że to przez wszechobecny kurz. Wiadomo jak to jest w czasie remontu, nawet jak się posprząta, to i tak tego nie widać już po kilku godzinach :roll: Także trzymajcie kciuki, żeby to faktycznie było tylko to... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='maryg22']A jakieś inne miejsce? :lol: Ale na ciele to najlepiej, bo byłby pretekst do spotkania :D[/QUOTE] Przepraszam bardzo, a co nie tak z moim pośladkiem?:diabloti: Zgadzam się z leonowa...:roflt::roflt: Quote
Baton Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Przepraszam bardzo, a co nie tak z moim pośladkiem?:diabloti: Zgadzam się z leonowa...:roflt::roflt:[/QUOTE] Nie wiem, nie widziałam :lol: Quote
whiteterrier Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 I jak tam Joy? Jestem uczulona na wszelkie alergie psów ( smiesznie brzmi xd ) bo mój Amoor co rusz ma na coś objawy alergiczne :shake: Quote
Talucha Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='maryg22'] W następny raczej też mi będzie pasować :) [/QUOTE] To jeszcze się zgadamy jak coś ;) Quote
334maja Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 [quote name='maryg22']I jeszcze jeden zaległy filmik: [video=youtube;_UlKuR7LTVI]http://www.youtube.com/watch?v=_UlKuR7LTVI[/video] Owszem cały czas miała być wyłącznie komenda turlaj, ale piesek sobie trochę dopowiedział :evil_lol:[/QUOTE] Mądra psinka:) Quote
Baton Posted October 20, 2012 Author Posted October 20, 2012 [quote name='whiteterrier']I jak tam Joy? Jestem uczulona na wszelkie alergie psów ( smiesznie brzmi xd ) bo mój Amoor co rusz ma na coś objawy alergiczne :shake:[/QUOTE] Nie najgorzej ;) Też jestem uczulona na alergie :D [quote name='Talucha']To jeszcze się zgadamy jak coś ;)[/QUOTE] Pewnie :) [quote name='334maja']Mądra psinka:)[/QUOTE] Po tym filmiku bym tego akurat nie stwierdzała :evil_lol: Ale po nauce cofania zdecydowanie już tak :D Nie tak dawno wstawiałam filmik z pierwszego sztuczkowania gdzie to cofanie jakoś jej wychodziło...a wczoraj na spacerze pięknie się cofała, nawet gdy ja stałam z rękami z tyłu i poprostu szłam w jej stronę :loveu: A dzisaj poszłam się w końcu zapisać na wolontariat w schronisku. Szybciej chodziłam z Magdą (Mada95 ;)), ale psa np wyprowadzić nie mogłam ;) Jako że mama musiała podpisać zezwolenie to pojechałyśmy razem. Wyprowadziłyśmy 3 psy. (O dziwo mama sama chciała pójść z jakimś psem na spacer, ale i tak po 5 minutach już marudziła :lol:). Pierwszym z psiaków był Burek, powszechnie w schronisku nazywanym Buraczkiem :lol: Nie widać tego dobrze na zdjęciach, ale psiak nie ma kawałka przedniej łapki...Ale morde to ma przeuroczą :lol: [IMG]http://imageshack.us/a/img705/4314/zdjecie169.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img835/7383/zdjecie171.jpg[/IMG] Drugim psem (jego zdjęć nie mam) był Bemol :) Fajny psiak zabrany na spacer z izolatki (miał amputowany ogon) A trzeci był Leczo :loveu: Super pies, bardzo kontaktowny i nadawał by się na ciągnik :lol: Po za tym bardzo grzeczny, pięknie siada, kładzie się i podaje łapkę :) Uwielbia też biegać ;) [IMG]http://imageshack.us/a/img211/7100/zdjecie175.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img607/7954/zdjecie174.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img694/4885/zdjecie173.jpg[/IMG] Quote
whiteterrier Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Ale urocze psy :loveu: Zawsze chciałam być wolotariuszką w schronisku, ale w tygodniu nie ma szans a na weekend wracam do domu i schroniska są za daleko :shake: Quote
Baton Posted October 20, 2012 Author Posted October 20, 2012 [quote name='whiteterrier']Ale urocze psy :loveu: Zawsze chciałam być wolotariuszką w schronisku, ale w tygodniu nie ma szans a na weekend wracam do domu i schroniska są za daleko :shake:[/QUOTE] Ja też :D Tylko czekałam aż skończe te wymagane 15 lat :D Skończyłam je co prawda w sierpniu, ale nie było okazji by pójść się zapisać, bo albo ja nie mogłam, albo rodzicom nie pasowało... Quote
whiteterrier Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 ja już mam rok temu skończone 15, więc wiek nie stanowi problemu tylko odległość :shake: Quote
Talucha Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Leczo i pies, który zawsze był z nim w kojcu to ulubieńcy Karoliny (Onomato-Peja) ;) Cudni są :) A ja też się ponownie zapisuję w tym tygodniu chyba :) Już się nie mogę doczekać. Teraz miałam chwilę przerwy ale wracam jak najszybciej :P Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Gratulacje :) ja do schronu nie mogę chodzić, bo później jestem chora... to nie na moje nerwy :roll: nie umiem wyjść patrząc na te smutne oczy, a do domu żadnego zabrać nie mogę... byłam 2 razy i później ciężko mi było się pozbierać. Quote
Baton Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 [quote name='Talucha']Leczo i pies, który zawsze był z nim w kojcu to ulubieńcy Karoliny (Onomato-Peja) ;) Cudni są :) A ja też się ponownie zapisuję w tym tygodniu chyba :) Już się nie mogę doczekać. Teraz miałam chwilę przerwy ale wracam jak najszybciej :P[/QUOTE] Wcale mnie to nie dziwi :D Leczo jest Super :) [quote name='Chiquita&DeeDee']Gratulacje :) ja do schronu nie mogę chodzić, bo później jestem chora... to nie na moje nerwy :roll: nie umiem wyjść patrząc na te smutne oczy, a do domu żadnego zabrać nie mogę... byłam 2 razy i później ciężko mi było się pozbierać.[/QUOTE] Ja nie 'choruję'chyba tylko dla tego, że mam własnie świadomość, że to najlepsze co mogę dla nich zrobić... Zabrać do domu nie mogę, więc chociaż na spacer wyprowadzić, pobawić się itp ;) A tak ogólnie to wpadłam powiedzieć, że żyjemy :) Ostatnio kompletnie nie mam na nic czasu, wczoraj jeszcze do tego musiałam iść do szkoły (odrabialiśmy przyszły piątek...) U Joy wszystko dobrze, drapie się trochę mniej... Ja mam mocno wybitego palca...:shake: To znaczy bolał mnie już jakieś 3 tygodnie temu, ale jakoś do lekarza mi się nie spieszyło :lol: I jeszcze z tym palcem dopiero co skończyłam robić plakat na WOS i właśnie kończe robić filmik na informatykę... Tylko jak zawsze nie wiem jaką dać muzykę... :lol: Ja w zasadzie muzyki wogóle nie słucham, więc kompletnie się w tym nie orientuję :) Potrzebuję jakieś wesołej/żywej... Pomoże ktoś? :lol: Quote
whiteterrier Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Ohohoho a już myślałam, że Was kosmici porwali ;> Odrabiacie piątek? A my nie haha :loveu: O myzyczkę? ja zawsze podkładam Benny Hilla albo Cotton eye my joy :D Quote
Baton Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 [quote name='whiteterrier']Ohohoho a już myślałam, że Was kosmici porwali ;> Odrabiacie piątek? A my nie haha :loveu: O myzyczkę? ja zawsze podkładam Benny Hilla albo Cotton eye my joy :D[/QUOTE] Jeszcze nas nie porwali...JESZCZE :diabloti: I kolejna się znalazła :lol: Niestety odrabialiśmy, a piątkowy plan mamy beznadziejny (niemiecki, 2x angielski, 2x polski, matma i wf...) Zaraz sobie przesłucham :lol: Quote
Talucha Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Jak można nie słuchać muzyki?! Ja żyję muzyką :lol: My mamy wolne i nie musimy odrabiać :D Masz może czas i ochotę wybrać się ze mną do Ciapkowa w sobotę 3 listopada (o ile tata mnie nie wywiezie do Krakowa, w razie czego dam Ci znać) albo 10 listopada? Quote
whiteterrier Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Hahaha bo tylko twoja szkoła odrabia :D My mamy jakieś tam dni dyrektorskie :D No ja zawsze te muzę daje, ale jak ci się nie spodoba to pisz, pomogę :P A kiedy jakieś zdjęcia? :evil_lol: Quote
Baton Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 [quote name='Talucha']Jak można nie słuchać muzyki?! Ja żyję muzyką :lol: My mamy wolne i nie musimy odrabiać :D Masz może czas i ochotę wybrać się ze mną do Ciapkowa w sobotę 3 listopada (o ile tata mnie nie wywiezie do Krakowa, w razie czego dam Ci znać) albo 10 listopada?[/QUOTE] A widzisz, można ;) Chociaż się na mnie dziwinie patrzą jak na pytanie 'Jakiej muzyki słuchasz' odpowiadam 'żadnej' Ochotę mam, czas chyba też :) Tylko nie wiem jak z 3.11, bo do przyszłej niedzieli palec mam mieć usztywniony, a w takim stanie to chyba jednak lepiej do ciapkowa nie jeździć :lol: 10 listopada jak najbardziej tak :D [quote name='whiteterrier']Hahaha bo tylko twoja szkoła odrabia :D My mamy jakieś tam dni dyrektorskie :D No ja zawsze te muzę daje, ale jak ci się nie spodoba to pisz, pomogę :P A kiedy jakieś zdjęcia? :evil_lol:[/QUOTE] To, że tylko moja szkoła odrabia to już zauważyłam :angryy: Ja tu piszę, że kompletnie czasu nie mam, a Ta jeszcze zdjęcia chce :evil_lol: Zaraz będę szła na spacer to może aparat wezmę ;) Quote
Talucha Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 To niech będzie ten 10.11, bo ja też z tym 3.11 tak niepewnie ;) Pogoda dzisiaj taka okropna a Ci się chce zdjęcia robić na zewnątrz? :lol: Przynajmniej będzie co oglądać :D A z łapką Joy już wszystko gra? Quote
whiteterrier Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Bierz, bierz :D My się żeśmy w końcu ogarneli i nawet frisbee wzieliśmy ! :D A taka ladna pogoda była a teraz już brzydka hehe :evil_lol: Quote
Talucha Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 U nas dzisiaj pogoda szaleje, rano było słońce, trochę wieje wiatr, padał deszcz, potem grad... :lol: Mi się nawet z psem nie chce iść. Quote
Ewanka Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Witaj wiewióreczko :loveu: na cale szczęśćie kosmici wam darowali :D ale fotek jak nie było tak nie ma :mad: my już nareszcie w domu po dłuuuugiej podróży. Quote
Talucha Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Żyjecie? Odezwij się, co tu tak cicho :lol: Sobota-Ciapkowo, aktualne? ;) Jak będziesz na dogo to mi napisz swój nr. telefonu na PW :) Quote
Recommended Posts