Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='maryg22']A jakieś inne miejsce? :lol:
Ale na ciele to najlepiej, bo byłby pretekst do spotkania :D[/QUOTE]

Chyba nie chciałabys wiedzieć gdzie jeszcze, uwierz mi:lol:

Posted

[quote name='leónowa']Chyba nie chciałabys wiedzieć gdzie jeszcze, uwierz mi:lol:[/QUOTE]
Może i masz rację... :D

[quote name='Talucha']W ten weekend nie dam rady :( ale może następny?[/QUOTE]
W następny raczej też mi będzie pasować :)

Joyka od jakiegoś czasu znów się drapie, ale teraz wydaje mi się, że to przez wszechobecny kurz. Wiadomo jak to jest w czasie remontu, nawet jak się posprząta, to i tak tego nie widać już po kilku godzinach :roll: Także trzymajcie kciuki, żeby to faktycznie było tylko to...

Posted

[quote name='maryg22']A jakieś inne miejsce? :lol:
Ale na ciele to najlepiej, bo byłby pretekst do spotkania :D[/QUOTE]

Przepraszam bardzo, a co nie tak z moim pośladkiem?:diabloti:

Zgadzam się z leonowa...:roflt::roflt:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Przepraszam bardzo, a co nie tak z moim pośladkiem?:diabloti:

Zgadzam się z leonowa...:roflt::roflt:[/QUOTE]
Nie wiem, nie widziałam :lol:

Posted

[quote name='maryg22']I jeszcze jeden zaległy filmik:
[video=youtube;_UlKuR7LTVI]http://www.youtube.com/watch?v=_UlKuR7LTVI[/video]

Owszem cały czas miała być wyłącznie komenda turlaj, ale piesek sobie trochę dopowiedział :evil_lol:[/QUOTE]
Mądra psinka:)

Posted

[quote name='whiteterrier']I jak tam Joy? Jestem uczulona na wszelkie alergie psów ( smiesznie brzmi xd ) bo mój Amoor co rusz ma na coś objawy alergiczne :shake:[/QUOTE]
Nie najgorzej ;) Też jestem uczulona na alergie :D

[quote name='Talucha']To jeszcze się zgadamy jak coś ;)[/QUOTE]
Pewnie :)
[quote name='334maja']Mądra psinka:)[/QUOTE]
Po tym filmiku bym tego akurat nie stwierdzała :evil_lol:
Ale po nauce cofania zdecydowanie już tak :D Nie tak dawno wstawiałam filmik z pierwszego sztuczkowania gdzie to cofanie jakoś jej wychodziło...a wczoraj na spacerze pięknie się cofała, nawet gdy ja stałam z rękami z tyłu i poprostu szłam w jej stronę :loveu:

A dzisaj poszłam się w końcu zapisać na wolontariat w schronisku. Szybciej chodziłam z Magdą (Mada95 ;)), ale psa np wyprowadzić nie mogłam ;) Jako że mama musiała podpisać zezwolenie to pojechałyśmy razem. Wyprowadziłyśmy 3 psy. (O dziwo mama sama chciała pójść z jakimś psem na spacer, ale i tak po 5 minutach już marudziła :lol:).
Pierwszym z psiaków był Burek, powszechnie w schronisku nazywanym Buraczkiem :lol: Nie widać tego dobrze na zdjęciach, ale psiak nie ma kawałka przedniej łapki...Ale morde to ma przeuroczą :lol:
[IMG]http://imageshack.us/a/img705/4314/zdjecie169.jpg[/IMG]

[IMG]http://imageshack.us/a/img835/7383/zdjecie171.jpg[/IMG]
Drugim psem (jego zdjęć nie mam) był Bemol :) Fajny psiak zabrany na spacer z izolatki (miał amputowany ogon)
A trzeci był Leczo :loveu: Super pies, bardzo kontaktowny i nadawał by się na ciągnik :lol: Po za tym bardzo grzeczny, pięknie siada, kładzie się i podaje łapkę :) Uwielbia też biegać ;)
[IMG]http://imageshack.us/a/img211/7100/zdjecie175.jpg[/IMG]

[IMG]http://imageshack.us/a/img607/7954/zdjecie174.jpg[/IMG]

[IMG]http://imageshack.us/a/img694/4885/zdjecie173.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='whiteterrier']Ale urocze psy :loveu:
Zawsze chciałam być wolotariuszką w schronisku, ale w tygodniu nie ma szans a na weekend wracam do domu i schroniska są za daleko :shake:[/QUOTE]
Ja też :D Tylko czekałam aż skończe te wymagane 15 lat :D Skończyłam je co prawda w sierpniu, ale nie było okazji by pójść się zapisać, bo albo ja nie mogłam, albo rodzicom nie pasowało...

Posted

Leczo i pies, który zawsze był z nim w kojcu to ulubieńcy Karoliny (Onomato-Peja) ;) Cudni są :)
A ja też się ponownie zapisuję w tym tygodniu chyba :) Już się nie mogę doczekać. Teraz miałam chwilę przerwy ale wracam jak najszybciej :P

Posted

Gratulacje :) ja do schronu nie mogę chodzić, bo później jestem chora... to nie na moje nerwy :roll: nie umiem wyjść patrząc na te smutne oczy, a do domu żadnego zabrać nie mogę... byłam 2 razy i później ciężko mi było się pozbierać.

Posted

[quote name='Talucha']Leczo i pies, który zawsze był z nim w kojcu to ulubieńcy Karoliny (Onomato-Peja) ;) Cudni są :)
A ja też się ponownie zapisuję w tym tygodniu chyba :) Już się nie mogę doczekać. Teraz miałam chwilę przerwy ale wracam jak najszybciej :P[/QUOTE]
Wcale mnie to nie dziwi :D Leczo jest Super :)

[quote name='Chiquita&DeeDee']Gratulacje :) ja do schronu nie mogę chodzić, bo później jestem chora... to nie na moje nerwy :roll: nie umiem wyjść patrząc na te smutne oczy, a do domu żadnego zabrać nie mogę... byłam 2 razy i później ciężko mi było się pozbierać.[/QUOTE]
Ja nie 'choruję'chyba tylko dla tego, że mam własnie świadomość, że to najlepsze co mogę dla nich zrobić... Zabrać do domu nie mogę, więc chociaż na spacer wyprowadzić, pobawić się itp ;)

A tak ogólnie to wpadłam powiedzieć, że żyjemy :) Ostatnio kompletnie nie mam na nic czasu, wczoraj jeszcze do tego musiałam iść do szkoły (odrabialiśmy przyszły piątek...) U Joy wszystko dobrze, drapie się trochę mniej... Ja mam mocno wybitego palca...:shake: To znaczy bolał mnie już jakieś 3 tygodnie temu, ale jakoś do lekarza mi się nie spieszyło :lol:
I jeszcze z tym palcem dopiero co skończyłam robić plakat na WOS i właśnie kończe robić filmik na informatykę... Tylko jak zawsze nie wiem jaką dać muzykę... :lol: Ja w zasadzie muzyki wogóle nie słucham, więc kompletnie się w tym nie orientuję :) Potrzebuję jakieś wesołej/żywej... Pomoże ktoś? :lol:

Posted

[quote name='whiteterrier']Ohohoho a już myślałam, że Was kosmici porwali ;>
Odrabiacie piątek? A my nie haha :loveu:
O myzyczkę? ja zawsze podkładam Benny Hilla albo Cotton eye my joy :D[/QUOTE]
Jeszcze nas nie porwali...JESZCZE :diabloti:
I kolejna się znalazła :lol: Niestety odrabialiśmy, a piątkowy plan mamy beznadziejny (niemiecki, 2x angielski, 2x polski, matma i wf...)
Zaraz sobie przesłucham :lol:

Posted

Jak można nie słuchać muzyki?! Ja żyję muzyką :lol:
My mamy wolne i nie musimy odrabiać :D
Masz może czas i ochotę wybrać się ze mną do Ciapkowa w sobotę 3 listopada (o ile tata mnie nie wywiezie do Krakowa, w razie czego dam Ci znać) albo 10 listopada?

Posted

[quote name='Talucha']Jak można nie słuchać muzyki?! Ja żyję muzyką :lol:
My mamy wolne i nie musimy odrabiać :D
Masz może czas i ochotę wybrać się ze mną do Ciapkowa w sobotę 3 listopada (o ile tata mnie nie wywiezie do Krakowa, w razie czego dam Ci znać) albo 10 listopada?[/QUOTE]
A widzisz, można ;) Chociaż się na mnie dziwinie patrzą jak na pytanie 'Jakiej muzyki słuchasz' odpowiadam 'żadnej'
Ochotę mam, czas chyba też :) Tylko nie wiem jak z 3.11, bo do przyszłej niedzieli palec mam mieć usztywniony, a w takim stanie to chyba jednak lepiej do ciapkowa nie jeździć :lol: 10 listopada jak najbardziej tak :D
[quote name='whiteterrier']Hahaha bo tylko twoja szkoła odrabia :D
My mamy jakieś tam dni dyrektorskie :D
No ja zawsze te muzę daje, ale jak ci się nie spodoba to pisz, pomogę :P
A kiedy jakieś zdjęcia? :evil_lol:[/QUOTE]
To, że tylko moja szkoła odrabia to już zauważyłam :angryy:
Ja tu piszę, że kompletnie czasu nie mam, a Ta jeszcze zdjęcia chce :evil_lol: Zaraz będę szła na spacer to może aparat wezmę ;)

Posted

To niech będzie ten 10.11, bo ja też z tym 3.11 tak niepewnie ;)
Pogoda dzisiaj taka okropna a Ci się chce zdjęcia robić na zewnątrz? :lol: Przynajmniej będzie co oglądać :D
A z łapką Joy już wszystko gra?

Posted

Witaj wiewióreczko :loveu:
na cale szczęśćie kosmici wam darowali :D ale fotek jak nie było tak nie ma :mad:
my już nareszcie w domu po dłuuuugiej podróży.

• 2 weeks later...