angineuuka Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 twoja koleżanka mówi ze jesteś głupia. chyba za dużo z nią przebywalas. Quote
Baton Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 Joy doskonale się komponuje w śniegu, powinnaś ją w jakimś ładnym ośnieżonym miejscu postawić, coby cieszyła oczy :) Nieeee to by już była tortura xd twoja koleżanka mówi ze jesteś głupia. chyba za dużo z nią przebywalas. yyyyyy, że co? xd Quote
Dzikie nieporadne Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 No ja wiem że jestem głupia, inni też :p Quote
Baton Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 No ja wiem że jestem głupia, inni też :P czekaj, to o tb mowa czy co? xd Chyba faktycznie jestem głupia, ale Anginy nie rozumiem dalej :P Quote
Dzikie nieporadne Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Nie wiem, bo nie wiem o co chodzi, ale uznałam że może o mnie XD Quote
angineuuka Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Nie pomyślałam o tobie bo cię nie znam:D Quote
Baton Posted February 7, 2015 Author Posted February 7, 2015 Nie wiem, bo nie wiem o co chodzi, ale uznałam że może o mnie XD Czyli nie tylko ja nie ogarnęłam :P Nie pomyślałam o tobie bo cię nie znam:D Też myślałam, że to o Magdę nie chodzi, ale dalej nie wiem o czym wgl mowa xd No, w sumie logiczne :D Ja już nie wiem co dla niej jest logiczne a co nie :P Quote
Baton Posted February 7, 2015 Author Posted February 7, 2015 Bo jesteś podobno głupia! :D Do tego już doszłyśmy dawno xd Quote
angineuuka Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Ale ja jeszcze uważałam cie za mądra. Foki są mądre! :c Quote
Baton Posted February 7, 2015 Author Posted February 7, 2015 Och jak mi miło xd To czemu przestałaś tak uważać? Quote
Baton Posted February 7, 2015 Author Posted February 7, 2015 upośledzone psie dziecie <_< i wzrok - zbije cię Quote
Baton Posted February 7, 2015 Author Posted February 7, 2015 Niemożliwe. Tobie też się nie udało Quote
angineuuka Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 raczej chodziło mi zeby morda patrzała się w obiektyw. Quote
Baton Posted February 7, 2015 Author Posted February 7, 2015 To też trudne, gdy ona myśli że ma nie tylko trzymać ale i się wstydzić :P Quote
Dzikie nieporadne Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Ależ ty robisz bardzo ładne te "normalne" zdjęcia, myślę że warto się z tym pomęczyć :P O to, twojego autorstwa jest zajebiaszcze :D Quote
Baton Posted February 7, 2015 Author Posted February 7, 2015 Ależ ty robisz bardzo ładne te "normalne" zdjęcia, myślę że warto się z tym pomęczyć O to, twojego autorstwa jest zajebiaszcze Ale, że z czym pomęczyć? xd No i dzięki za komplement, ale się z nim nie zgodzę i tak :P Tzn tak w sumie, portretowe, przy sprzyjających warunkach wychodzą jeszcze spoko, ale reszta już nie :P Byłam na zakupach, dla siebie oczywiście nic nie kupiłam, tylko dla psa xd W zoologiku były przecenione fruiteesy, to wzięłam dwa pudełka - zapas na pół roku już jest xd Swoją drogą zastanawiam się jak to się stało że pierwsze pudełko kupiłam za 3,5zł, a potem już wszędzie widziałam po dychę :P Ale nie o tym miało być, mianowicie dalej nie wyszła z szoku co do kasjerki - zwykle w zoologikach nie mają one bladego pojęcia o niczym, wciskają to co najdroższe, od czasu do czasu zdarzy się jakaś zorientowana, ale ta przeszła wszystko :P Przede mną w kolejce jakaś pani chciała kupić szampon dla psa i chyba karmę dla kota, ale nie wiedziała co wybrać. I tu szok, kasjerka mówi na prawdę mądre rzeczy, babka zastanawiała się na rc, to ta jej powiedziała szczerze, że raczej nie ma sensu, bo cena nieadekwatna do jakości i zaczęła mówić o bezzbożówkach, o białku w karmie itd :P Z szamponem też coś tam mądrego było, ale już nie pamiętam nawet co :P Ale na prawdę, szok że nie dość że zorientowana, to jeszcze poleci coś tańszego a lepszego :) A w auchan dorwałam piłke gimnastyczną :P I to w naszym ulubionym zielonym kolorze! Jeszcze muszę się dowiedzieć, gdzie u mnie w domu się pompka znajduje... No i kupowałam z myślą, że może nie tylko dla psa, ale i dla mnie, ciekawe co z tego wyjdzie - zwłaszcza z tej części 'dla mnie' xd Quote
Dzikie nieporadne Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 No że pomęczyć z Joy :D Fruiteesy są drogie :( Ale ich jest tak dużo, że my przy prawie codziennym używaniu mamy jedno od 2 miesięcy i jeszcze trochę zostało :p Quote
Baton Posted February 8, 2015 Author Posted February 8, 2015 No że pomęczyć z Joy :D Fruiteesy są drogie :( Ale ich jest tak dużo, że my przy prawie codziennym używaniu mamy jedno od 2 miesięcy i jeszcze trochę zostało :P A to spokojnie - ja przecież cały czas ją męczę :P Czy ja wiem czy takie drogie, nawet patrząc na tą cenę normalną w zoologu (czyli te 10zł jakoś) to i tak w sumie starczają na długo, chociaż zalezy dla jakiego psa. Mimo to nie chce mi się wydawać dychy na smakołyki, za którymi Joya wcale nie szaleje, co jest ich główną zaletą akurat dla nas - używamy do rzeczy w których ma być spokojna, a nie szaleć jak za suchą karmę xd Tak - Joy woli pracować na suche żarcie niż na cokolwiek innego :P Suche przebija tylko surowe mięso, gotowane jest na podobnym poziomi co suche :P Nasze pierwsze opakowanie kupione jakoś 3 miesiące temu (jak nie więcej) i dalej jeszcze trochę jest. No, ale co się dziwić jak używamy ich tylko w szczególnych wypadkach i jeszcze są podzielone na przynajmniej 4 kawałki (w porywach do 8 :cool1:) A ja chyba muszę dodać do nazwy galerii jeszcze kota :P Jesteśmy na spacerze, słyszę rozmowę kilkuletniego chłopca z mamą na temat Joyi: dziecko: Patrz kotek! mama: No co ty, to przecież piesek jest. dziecko: Nie, to kotek! mama: Kotki nie chodzą tak na spacery, zobacz to piesek. dziecko: Nie mamusiu, kiedyś z tatusiem widziałem już tego kotka i też myślałem że to piesek, ale tatuś powiedział, że to taka specjalna odmiana kotka jest. Nie wytrzymałam i wybuchłam śmiechem :P Quote
Dzikie nieporadne Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Kurczę ty to masz mutanta w domu,że ona cie jeszcze nie zżarła to cud :O Quote
Recommended Posts