Baton Posted January 6, 2015 Author Posted January 6, 2015 Ale to byli rok temu :P Ale tak ma być i teraz xd Śniadania w macu są dobre! I, o dziwo, mocno sycące :D Łeee nie dobre są... i prawie wszędzie jest ser :P Właśnie Baton! Zginiesz za te bluźnierstwa!!! Głupszej gry nie widziałam - po 5 dniach dalej nie widzę w niej sensu, nie wiem co robić i po co wgl mam budować jakiś durny zamek :P Quote
angineuuka Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Herosy są durne. :p a i jadłam śniadanie w maku bez sera Quote
Leokadia Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Głupszej gry nie widziałam - po 5 dniach dalej nie widzę w niej sensu, nie wiem co robić i po co wgl mam budować jakiś durny zamek :P Olaboga, no po to, żeby rozpiździć wszystkich wrogów :D Quote
Baton Posted January 6, 2015 Author Posted January 6, 2015 Herosy są durne. :P a i jadłam śniadanie w maku bez sera Chociaż jedna się ze mną zgadza <3 Olaboga, no po to, żeby rozpiździć wszystkich wrogów :D Dalej nie widzę powodu by ich zabijać xd Quote
Dzikie nieporadne Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 32.W Macu o 2 w nocy nie ma lodów ani innych produktów mlecznych. 33.Tak o 2 w nocy Mc jest otwarty, ale ten nowy na dworcu w Gdyni - z serii żyjmy MCdonaldesem :D Cześć w ogóle! Kasia, nie znam ciebie, ale mieszkam w Gdyni i znam Batona i żałuję że Was nie poznałam i zdążyłam 2 minuty temu napisać o tym na waszym fp z..fp mojego psa XD Quote
Leokadia Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 A ty się nie znasz i oglądasz policjantów z Miami :lol: Quote
Baton Posted January 6, 2015 Author Posted January 6, 2015 32.W Macu o 2 w nocy nie ma lodów ani innych produktów mlecznych. 33.Tak o 2 w nocy Mc jest otwarty, ale ten nowy na dworcu w Gdyni - z serii żyjmy MCdonaldesem :D Cześć w ogóle! Kasia, nie znam ciebie, ale mieszkam w Gdyni i znam Batona i żałuję że Was nie poznałam i zdążyłam 2 minuty temu napisać o tym na waszym fp z..fp mojego psa XD Na dworcu mak jest czynny 5:00-4:00 także hahahha xd Odkryłam to jak rano chciałyśmy się tam najeść i czekałam na Kasię przed drzwiami gapiąc się na nie :P A ty się nie znasz i oglądasz policjantów z Miami :lol: Żadnych policjantów z Miami xd Hawaii i ncisy :P Quote
Victoria Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 32.W Macu o 2 w nocy nie ma lodów ani innych produktów mlecznych. 33.Tak o 2 w nocy Mc jest otwarty, ale ten nowy na dworcu w Gdyni - z serii żyjmy MCdonaldesem :D Cześć w ogóle! Kasia, nie znam ciebie, ale mieszkam w Gdyni i znam Batona i żałuję że Was nie poznałam i zdążyłam 2 minuty temu napisać o tym na waszym fp z..fp mojego psa XD haha siema :P no szkoda, mogłam wcześniej dac jakas fote na fb.. no nie ma lodow o 2 w nocy tez sie o tym przekonałam :C Dalej nie widzę powodu by ich zabijać xd ta gra wymaga myślenia baton, nic dziwnego że nie umiesz w nią grać ;] Quote
Victoria Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Cud ze ty potrafisz w to grać :D uwierz w cuda ;d Quote
Victoria Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 upierz psu szelki lepiej a nie pyskujesz Quote
Baton Posted January 6, 2015 Author Posted January 6, 2015 haha siema :P no szkoda, mogłam wcześniej dac jakas fote na fb.. no nie ma lodow o 2 w nocy tez sie o tym przekonałam :C ta gra wymaga myślenia baton, nic dziwnego że nie umiesz w nią grać ;] Patrząc na to kto w nią gra to wątpię :P Cud ze ty potrafisz w to grać :D hahah uwierz w cuda ;d tak sie nie da :P tak aha upierz psu szelki lepiej a nie pyskujesz do Agi to? xd Quote
Victoria Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 mam ci przypomniec jak gadalas "ja kocham tą łódke" ,"opiekuje się tą łódką" i kiedy ja rekrutowalam armie ty plywalas wkółko xd? tak to do Agi bo nie dba o psa Quote
angineuuka Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Zmieńcie dilera. A ty baton zmień jeszcze tytuł galerii bo nudny juz Quote
Baton Posted January 6, 2015 Author Posted January 6, 2015 mam ci przypomniec jak gadalas "ja kocham tą łódke" ,"opiekuje się tą łódką" i kiedy ja rekrutowalam armie ty plywalas wkółko xd? tak to do Agi bo nie dba o psa Bo łódka to jedyna fajna rzecz w tej grze! :P Zmieńcie dilera. A ty baton zmień jeszcze tytuł galerii bo nudny juz hahah xd Chciałam już jakiś czas temu ale pomysłu brak :P Quote
Dzikie nieporadne Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Co to za gra ? XD To jak mój pies nosi szelki to znaczy że o nią dbam? :p Quote
Victoria Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Co to za gra ? XD To jak mój pies nosi szelki to znaczy że o nią dbam? :P hirołsów nie znasz przybyszu z obcej planety? nie bo pewnie są brudne Quote
Leokadia Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Łódki są ujowe przecie :D W którą część grałyście? Quote
Dzikie nieporadne Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 hirołsów nie znasz przybyszu z obcej planety? nie bo pewnie są brudne Nie, nie gram w gry :D No kurdę...skąd wiedziałaś ? >_< Quote
Baton Posted January 7, 2015 Author Posted January 7, 2015 Co to za gra ? XD To jak mój pies nosi szelki to znaczy że o nią dbam? :P Głupia gra :P Jeśli są brudne to tak :P hirołsów nie znasz przybyszu z obcej planety? nie bo pewnie są brudne Przynajmniej jeszcze może się cieszyć że nigdy nie grała w tak nudną grę :P Łódki są ujowe przecie :D W którą część grałyście? Łódki najlepsze xd w końcu pływają :P nie mam pojęcia xD Nie, nie gram w gry :D No kurdę...skąd wiedziałaś ? >_< I dobrze :P Bo ona wie wszystko xd Quote
Baton Posted January 7, 2015 Author Posted January 7, 2015 Pytanko do wszechwiedzącego dogo :P Postanowiłam powrócić do nauki trzymania i tym razem wydaje mi się że nawet trochę lepiej nam idzie i trzyma dłużej niż 2 sekundy :P Ale... wykombinowała sobie, że woli trzymać w proszeniu, tzn. wydaje mi się że tak jest jej łatwiej, bo faktycznie wtedy jest w stanie utrzymać przedmiot w pysku dłużej niż gdy siedzi :D Tylko myślę sobie tak, że jej wszystko łatwo w pamięć zapada i potem ciężko będzie jej wbić do głowy że w siadzie też trzymać można :P A jednak z siadu w razie czego łatwiej jest dojść do proszenia niż na odwrót :P Zwłaszcza że zaczęło się od pojedynczych razów gdy długopis już trzymała, a teraz prosi sama z siebie jeszcze zanim jej ten długopis dam xdd a więc - starać się to proszenie aktualnie zwalczyć, czy olać to i niech se robi jak chce? W sumie na pięknym trzymaniu mi aż tak nie zależy, jednak fajnie by było gdyby pies umiał trzymać w innej pozycji niż proś :P Quote
angineuuka Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 ' Joja sroja - nacpany szczur na smyczy' proszę! :lol: 1 Quote
Victoria Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Łódki są ujowe przecie :D W którą część grałyście? tylko dwojka jest na androida niestety.. nie jest jakas zla ale wkurza mnie ze nie mozna rekrutowac tam w tym podgladzie gdzie widzisz wszystkie potwory i ile ich jest dostepnych (w dwojce to jest jak klikniesz na studnie) i ze jest tylko 5 miejsc w armi postaci i zamku... a jednak potworow masz w kazdym krolestwie 6 rodzajow Quote
Recommended Posts