Baton Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 [quote name='Ty$ka']Zdjęcia mają być i to bez dyskusji :D[/QUOTE] Mam nadzieję, że to nie do mnie :) Teraz mogę tylko przeszukać komputer i dać jakieś stare ;) Quote
Ty$ka Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 [quote name='maryg22']Mam nadzieję, że to nie do mnie :) Teraz mogę tylko przeszukać komputer i dać jakieś stare ;)[/QUOTE] Nieeee... do Taluchy :diabloti::mad: Quote
whiteterrier Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 [quote name='maryg22']Mam nadzieję, że to nie do mnie :) Teraz mogę tylko przeszukać komputer i dać jakieś stare ;)[/QUOTE] Dla mnie stare też mogą być :cool3: Quote
Baton Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 [quote name='whiteterrier']Dla mnie stare też mogą być :cool3:[/QUOTE] Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem :lol: [IMG]http://img442.imageshack.us/img442/668/img2474a.jpg[/IMG] [IMG]http://img12.imageshack.us/img12/5691/img0914bj.jpg[/IMG] [IMG]http://img171.imageshack.us/img171/8458/obraz197u.jpg[/IMG] [IMG]http://img694.imageshack.us/img694/64/obraz085yq.jpg[/IMG] [IMG]http://img715.imageshack.us/img715/113/img2578te.jpg[/IMG] Quote
Ty$ka Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 MaUpa z Ciebie :D To mój tekst :D Kocham Joy :loveu: Quote
whiteterrier Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 O jeju, jeju jaka słodziasta :loveu: A futra ile ma :D Nie gorąco jej teraz ? Mi Amoora pani fryzjer mówiła, ze każdego psiaka najlepiej przed wakacjami trymerkiem przejechać :D Quote
Baton Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 [quote name='Ty$ka']MaUpa z Ciebie :D To mój tekst :D Kocham Joy :loveu:[/QUOTE] Serio? Jakoś niezauważyłam :evil_lol: [quote name='whiteterrier']O jeju, jeju jaka słodziasta :loveu: A futra ile ma :D Nie gorąco jej teraz ? Mi Amoora pani fryzjer mówiła, ze każdego psiaka najlepiej przed wakacjami trymerkiem przejechać :D[/QUOTE] Nie no, ona już po strzyżeniu :diabloti: Quote
whiteterrier Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 A to chi się też strzyże ? Matko boska moja niewiedza jest ogromna XD To sierść też mają hipoalergiczną ? ;> Quote
Ty$ka Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 [quote name='maryg22']Serio? Jakoś niezauważyłam :evil_lol:[/QUOTE] Ale czego? Że to mój tekst czy mojej miłości do Joy? :lol: whiteterrier, nie - chi się nie strzyże, ale jeśli ktoś chce ulżyć psu w lecie to czemu nie? ;) Quote
Dzikie nieporadne Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 [quote name='whiteterrier']A to chi się też strzyże ? Matko boska moja niewiedza jest ogromna XD To sierść też mają hipoalergiczną ? ;>[/QUOTE] Marika też nie wie..ale strzyże:razz: Quote
Baton Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 [quote name='whiteterrier']A to chi się też strzyże ? Matko boska moja niewiedza jest ogromna XD To sierść też mają hipoalergiczną ? ;>[/QUOTE] Odp: nie i nie :evil_lol: Chi na ogół się nie strzyże, ale ja stwierdziłam, że w tym futrze jest jej za gorąco i wzięłam ją po nożyczki :lol: Tak więc wcale nie jest tak źle z twoją wiedzą ;) Quote
Baton Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 [quote name='Ty$ka']Ale czego? Że to mój tekst czy mojej miłości do Joy? :lol: whiteterrier, nie - chi się nie strzyże, ale jeśli ktoś chce ulżyć psu w lecie to czemu nie? ;)[/QUOTE] Że twój tekst ;) Quote
whiteterrier Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 A no myślałam, że znów coś przeoczyłam studiując książki XD No racja po co ma się pies męczył ;) Ja chyba jutro podetnę sierść głowie i firankę Amoora. Zawsze to mniej sierści i chłodniej :) Quote
Baton Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 [quote name='whiteterrier']A no myślałam, że znów coś przeoczyłam studiując książki XD No racja po co ma się pies męczył ;) Ja chyba jutro podetnę sierść głowie i firankę Amoora. Zawsze to mniej sierści i chłodniej :)[/QUOTE] W takim razie ja i chyba Ty$ka (która również eksperymentowała z nożyczkami na Morusie...) też możemy Ci powiedzieć tylko jedno: nie tnij go zwykłymi nożyczkami do papieru...:evil_lol: Quote
whiteterrier Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 No ja juz go ciachałam jakimiś nie wiem nawet jakimi XD nieźle wyszło :D A jakimi ciachacie? :> Quote
whiteterrier Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 hahahha to nieźle :D Ale mi się tam dobrze ciacha, zobaczymy jutro :D Quote
Ty$ka Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 [quote name='maryg22']W takim razie ja i chyba Ty$ka (która również eksperymentowała z nożyczkami na Morusie...) też możemy Ci powiedzieć tylko jedno: nie tnij go zwykłymi nożyczkami do papieru...:evil_lol:[/QUOTE] Popieram. Chyba, że chcesz mieć psa, który nadaje się tylko do cyrku :diabloti::evil_lol: Quote
Talucha Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 :evil_lol: potwierdzam, nożyczki do papieru to zło :lol: Ty$ka zdjęć nie będzie i już :diabloti: Quote
Baton Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 [quote name='whiteterrier']hahahha to nieźle :D Ale mi się tam dobrze ciacha, zobaczymy jutro :D[/QUOTE] Tylko nie zrób z biednego Amoorka jakiegoś potwora :evil_lol: [quote name='Ty$ka']Popieram. Chyba, że chcesz mieć psa, który nadaje się tylko do cyrku :diabloti::evil_lol:[/QUOTE] No wiesz, nasze psy to cyrkowe są :evil_lol: [quote name='Talucha']:evil_lol: potwierdzam, nożyczki do papieru to zło :lol: Ty$ka zdjęć nie będzie i już :diabloti:[/QUOTE] Ale ja Ci przypominam, że sporo zdjęć to ja zrobiłam, więc po niekąd są moje, a tam gdzie jest mój pies to też trochę tak jakby były wspólne...:eviltong:. A więc zdjęcia mają być! :mad: Quote
whiteterrier Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Przestraszyłyscie mnie.. i go nie obcinam ! XD Quote
Baton Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 [quote name='whiteterrier']Przestraszyłyscie mnie.. i go nie obcinam ! XD[/QUOTE] Chyba wyjdzie mu to na lepiej (przynajmniej nie będą się zniego śmiały inne psy tak jak z Joy:evil_lol: ) Albo udaj się z nim do groomera :) Quote
whiteterrier Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 [quote name='maryg22']Chyba wyjdzie mu to na lepiej (przynajmniej nie będą się zniego śmiały inne psy tak jak z Joy:evil_lol: ) Albo udaj się z nim do groomera :)[/QUOTE] Niedawno byliśmy ;p Teraz mamy wizytę dopiero jakoś w listopadzie ;d Dlatego ja go czasem sama podcinam :evil_lol: Quote
Baton Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 [quote name='whiteterrier']Niedawno byliśmy ;p Teraz mamy wizytę dopiero jakoś w listopadzie ;d Dlatego ja go czasem sama podcinam :evil_lol:[/QUOTE] A to wszystko jasne :) Trochę go możesz podciąć, ale ostrożnie :) Na spacerze planowałam poćwiczyć sztuczki, ale mój kochany piesek miał inne zdanie :evil_lol: Chyba za długą ją tak chwaliłam :roll: Kompletnie nie była skupiona...a na koniec poszła podkraść bezdomnym kotom wodę (chociaż w misce miała swoją...:lol:). Ale to i tak cud, że nie dobrała się do ich karmy :crazyeye: Quote
Recommended Posts