whiteterrier Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 A jak mierzyłaś psa ? To znaczy co ;p Bo też białego muszę zmierzyć a się nie orientuję w tym w ogóle... :oops: I ile płacisz za takie szelki ? Quote
Talucha Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Uf, myślałam, że obwód, to by było dziwne :lol: Różowa eko pasuje do ptaszków, które też są różowe :D Mi w cytacie też się nie otwiera :/ edit. do norwegów się mierzy obwód klatki piersiowej i ten przedni pasek, gdzieś była instrukcja mierzenia, jak znajdę to podeślę edit2 :lol: JEST [url]http://www.activdog.pl/?page_id=2[/url] Quote
whiteterrier Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 [quote name='Talucha']Uf, myślałam, że obwód, to by było dziwne :lol: Różowa eko pasuje do ptaszków, które też są różowe :D Mi w cytacie też się nie otwiera :/ edit. do norwegów się mierzy obwód klatki piersiowej i ten przedni pasek, gdzieś była instrukcja mierzenia, jak znajdę to podeślę edit2 :lol: JEST [URL]http://www.activdog.pl/?page_id=2[/URL][/QUOTE] O dziekuję bardzo , uratowałas mi życie :loveu: Quote
Baton Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 [quote name='whiteterrier']A jak mierzyłaś psa ? To znaczy co ;p Bo też białego muszę zmierzyć a się nie orientuję w tym w ogóle... :oops: I ile płacisz za takie szelki ?[/QUOTE] Tu masz instrukcje jak zmierzyć psa: [url]http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/ALLEGRO/wymiary.jpg[/url] Jeszcze nie wiem ile...Jak na razie kombinuję co wogóle wziąć :) [quote name='Talucha']Uf, myślałam, że obwód, to by było dziwne :lol: Różowa eko pasuje do ptaszków, które też są różowe :D Mi w cytacie też się nie otwiera :/[/QUOTE] Nie no, bez przesady... To szyje ma nawet większą (18cm:lol:) A no fakt, jakoś nie zwróciłam na to uwagi, że do ptaszków i serduszka :) No, to chyba etap dobierania szelek skończony... Teraz tylko rodzi się pytanie...czy brać do tego zwykłą, nieprzepinaną smycz...oczywiście też w neonce:roll: Quote
Baton Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 [quote name='Talucha']Uf, myślałam, że obwód, to by było dziwne :lol: Różowa eko pasuje do ptaszków, które też są różowe :D Mi w cytacie też się nie otwiera :/ edit. do norwegów się mierzy obwód klatki piersiowej i ten przedni pasek, gdzieś była instrukcja mierzenia, jak znajdę to podeślę edit2 :lol: JEST [URL]http://www.activdog.pl/?page_id=2[/URL][/QUOTE] Osz Ty...Ten "jełop" mnie wyprzedził :evil_lol: Quote
Talucha Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 tak ;) będzie pasować ale sama neonka, bez udziwnień ;) edit. przyjemność po mojej stronie :diabloti: Quote
whiteterrier Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 To teraz ja musze coś dobrac do białego psa :D Niby to nie problem, ale ma być po męsku XD Quote
Dzikie nieporadne Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Norwegi dla westa i chi ? To będzie chyba zabawnie wyglądało:lol: Quote
Talucha Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Masz najgorzej, bo wszystko pasuje :lol: Magda-na dogo jest west w norwegach i wygląda super :D a z chi to eksperyment :lol: Quote
whiteterrier Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Widziałam juz kilka Westów w norwechach i wyglądały przesłodko :cool3: Zresztą nam są potrzebne dobre szelki do biegów przy rowerze i sportów typu agi. Wygląd jest mało istotny :shake: Quote
Baton Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 No właśnie! Może będzie zniżka dla pierwszej takie genialnej co testuje norwegi dla chi...? :evil_lol: Ale westy już na fotkach widziałam i na prawdę super wyglądają :) Zresztą jest też gdzieś fotka yorka w nich i też mu fajnie :) Za nic białego psa... Tak to przynajmniej ubarwienie Joy mnie ogranicza:lol: Quote
Talucha Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Ty jeszcze marudzisz z ceną? Szalona?! haha, grosze płaci a jeszcze zniżki chce :diabloti: Quote
Baton Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 [quote name='Talucha']Ty jeszcze marudzisz z ceną? Szalona?! haha, grosze płaci a jeszcze zniżki chce :diabloti:[/QUOTE] Tak se tylko żartuje :) Ale ciekawe czy ktoś szybciej faktycznie wpadł na taki szlony pomysł :evil_lol: Czy tylko moja Joy będzie chadzać w norwegach:lol: Quote
whiteterrier Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Oj fajne sa biało-sierściaste :D Ja kocham Westy,maltańczyki,samojedki och :loveu: Ale chi i husky też, nie martwcie się :D Quote
Talucha Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 ja też sobie żartuję :lol: Ciekawe czy Ci uszyją takie maciupkie :D Quote
Baton Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 [quote name='whiteterrier']Oj fajne sa biało-sierściaste :D Ja kocham Westy,maltańczyki,samojedki och :loveu: Ale chi i husky też, nie martwcie się :D[/QUOTE] Białasy są fajne, tyle, że ja przy nich bym zbankrutowała :lol: No, ja mam taką nadzieję, że nasze psy też lubisz! :evil_lol: [quote name='Talucha']ja też sobie żartuję :lol: Ciekawe czy Ci uszyją takie maciupkie :D[/QUOTE] Przecież wiem, że żartujesz;) Też się właśnie nad tym zastanawiałam... Quote
Dzikie nieporadne Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 [quote name='Talucha']ja też sobie żartuję :lol: Ciekawe czy Ci uszyją takie maciupkie :D[/QUOTE] Pewnie nie będzie za nich widać psa :D Quote
whiteterrier Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Nawet kocham, są urocze :loveu: I brązowe husky, są meega *__* Miłośc od pierwszego wejrzenia :loveu: A raczej wystawy ;) Quote
Talucha Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 norwegi! Są najlepsze :lol: edit. no, ja się cieszę, że mój brązowy :loveu: Quote
Baton Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 [quote name='Ty$ka']Gaduły jesteście... Ja chcę fotki :D[/QUOTE] To Natalię pospiesz :evil_lol: Quote
Dzikie nieporadne Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 [quote name='Talucha']norwegi! Są najlepsze :lol: edit. no, ja się cieszę, że mój brązowy :loveu:[/QUOTE] Ale mojej suczy by nie pasowały:eviltong: Są za mało słitaśne:evil_lol: No i wielkie..psu nie jest w nich gorąco ,latem? Quote
Talucha Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 [quote name='Mada95']Ale mojej suczy by nie pasowały:eviltong: Są za mało słitaśne:evil_lol: No i wielkie..psu nie jest w nich gorąco ,latem?[/QUOTE] one nie są wielkie... są mega wygodne i ładne, a zestawienie można zrobić 'słitaśne' :lol: Dobra, spadam, mama mnie wygania bo zalegam na jej kompie :lol: Quote
Baton Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 [quote name='Talucha']nie będzie :diabloti:[/QUOTE] Ale...jak to? :eek2::placz::placz::placz: [quote name='Mada95']Ale mojej suczy by nie pasowały:eviltong: Są za mało słitaśne:evil_lol: No i wielkie..psu nie jest w nich gorąco ,latem?[/QUOTE] A ja uważam, że właśnie by pasowały, tylko dobrze kolory podobierać :razz: Nie sądzę by było w nich bardziej gorącą niż np w guardach... Quote
Recommended Posts