Buńka Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='maryg22']Dobra koniec tego słodzenia sobie[B] na wzajem[/B] xD zaczynam mieć tego dość :evil_lol:[/QUOTE] Pisze się NAWZAJEM :roll: razem! A nie osobno!:diabloti::mad: :D Quote
Baton Posted February 9, 2014 Author Posted February 9, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Pisze się NAWZAJEM :roll: razem! A nie osobno!:diabloti::mad: :D[/QUOTE] oj tam, oj tam - czepiasz się :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 I co ja tu chciałam? :roll: Wybiłyście mnie swoim gadulstwem :mad: Quote
Buńka Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 [quote name='maryg22']oj tam, oj tam - czepiasz się :evil_lol:[/QUOTE] Był.o za miło no to juz nie jest! :diabloti: Quote
Baton Posted February 9, 2014 Author Posted February 9, 2014 [quote name='Ty$ka']I co ja tu chciałam? :roll: Wybiłyście mnie swoim gadulstwem :mad:[/QUOTE] No pewnie, najlepiej na nas zwalić :mad: [quote name='(:Buńka:)']Był.o za miło no to juz nie jest! :diabloti:[/QUOTE] I tak jest jakoś lepiej xD Quote
Baton Posted February 9, 2014 Author Posted February 9, 2014 [quote name='Ty$ka']Oczywiście, że tak :D Bo na kogo?[/QUOTE] Na siebie najlepiej :D Quote
Ty$ka Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 [quote name='maryg22']Na siebie najlepiej :D[/QUOTE] Na mnie??? ja taka miła jestem :p nieee, na siebie nie. Quote
Buńka Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 mam nieogar za dużo galerii do obskoczenia na raz O.O Quote
Baton Posted February 9, 2014 Author Posted February 9, 2014 [quote name='Ty$ka']Na mnie??? ja taka miła jestem :p nieee, na siebie nie.[/QUOTE] no, na Ciebie :P [quote name='(:Buńka:)']mam nieogar za dużo galerii do obskoczenia na raz O.O[/QUOTE] ahahaha, ja też xD ale dziwnie spokojnie na fejsie za to :lol: Quote
Buńka Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 [quote name='maryg22']no, na Ciebie :P ahahaha, ja też xD ale dziwnie spokojnie na fejsie za to :lol:[/QUOTE] Znowu z fb się przeniesiemy tu agahahahhaha :D Quote
Baton Posted February 9, 2014 Author Posted February 9, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Znowu z fb się przeniesiemy tu agahahahhaha :D[/QUOTE] Niezdecydowane jesteśmy :P Quote
Buńka Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 [quote name='maryg22']Niezdecydowane jesteśmy :P[/QUOTE] Jak to kobity:evil_lol: Quote
Baton Posted February 9, 2014 Author Posted February 9, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Jak to kobity:evil_lol:[/QUOTE] nadające się do psychiatryka dodatkowo :diabloti: Quote
Buńka Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 [quote name='maryg22']nadające się do psychiatryka dodatkowo :diabloti:[/QUOTE] lubietolubietolubietolubieto PS: to mnie zaczyna irytować [LIST=1] [*]To forum wymaga odczekania 30 sekund przed napisaniem kolejnego posta. Spróbuj ponownie za 3 sekund. [/LIST] Quote
Baton Posted February 9, 2014 Author Posted February 9, 2014 [quote name='(:Buńka:)']lubietolubietolubietolubieto PS: to mnie zaczyna irytować [LIST=1] [*]To forum wymaga odczekania 30 sekund przed napisaniem kolejnego posta. Spróbuj ponownie za 3 sekund. [/LIST] [/QUOTE] nielubienielubienielubie tych 30 sekund xD Quote
Buńka Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 [quote name='maryg22']nielubienielubienielubie tych 30 sekund xD[/QUOTE] ahahahah nie lubie, nie lubie nie lubie nie lubie nie lubie nie lubie nie lubie.....:megagrin: Quote
Baton Posted February 10, 2014 Author Posted February 10, 2014 [quote name='(:Buńka:)']ahahahah nie lubie, nie lubie nie lubie nie lubie nie lubie nie lubie nie lubie.....:megagrin:[/QUOTE] nie lubie nie lubie nie lubie nie lubie nie lubie nie lubie nie lubie nie lubie nie lubie nie lubie nie lubie nie lubie mieć bana na lajki xD znowu... :diabloti: [quote name='Sonka95']Siemanko :)[/QUOTE] Cześć :) Dzisiaj w końcu pierwszy, porządny (prawie) wiosenny spacer :D W niektórych miejscach jeszcze trochę śniegu, gdzieniegdzie jeszcze sól, ale da się żyć :P Quote
Ty$ka Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 A gdzie fotki z tego wiosennego spaceru? :p Quote
Baton Posted February 10, 2014 Author Posted February 10, 2014 [quote name='Ty$ka']A gdzie fotki z tego wiosennego spaceru? :p[/QUOTE] Nie zrobiły się xD Quote
Ty$ka Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 Zamiast SPAMu by choć raz z Ciebie pożytek był i fotki byś pstryknęła... Quote
Baton Posted February 10, 2014 Author Posted February 10, 2014 [quote name='Ty$ka']Zamiast SPAMu by choć raz z Ciebie pożytek był i fotki byś pstryknęła...[/QUOTE] I kto to mówi xD Quote
Ty$ka Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 Ja przynajmniej nie spamuję, czyli nie pokazuję, że się nudzę :p Quote
angineuuka Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 [quote name='Ty$ka']Ja przynajmniej nie spamuję, czyli nie pokazuję, że się nudzę :p[/QUOTE] lepszy spam, niz takie jeczenie ;] Quote
Recommended Posts