Buńka Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 Po tym co zaszło przed chwilą na fejsie wątpię:diabloti: Quote
Baton Posted January 25, 2014 Author Posted January 25, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Po tym co zaszło przed chwilą na fejsie wątpię:diabloti:[/QUOTE] hahaha, a co zaszło, bo nie wiem? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Buńka Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 [quote name='maryg22']hahaha, a co zaszło, bo nie wiem? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Nie rozmawiam z tobą :eviltong: Quote
Baton Posted January 25, 2014 Author Posted January 25, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Nie rozmawiam z tobą :eviltong:[/QUOTE] To chyba jednak z Tobą coś nie tak... nie rozmawiasz już z Angi i teraz ze mną :evil_lol: Quote
Buńka Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 [quote name='maryg22']To chyba jednak z Tobą coś nie tak... nie rozmawiasz już z Angi i teraz ze mną :evil_lol:[/QUOTE] Błąd to ANGI nie rozmawia ze mną :P Quote
Baton Posted January 25, 2014 Author Posted January 25, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Błąd to ANGI nie rozmawia ze mną :P[/QUOTE] W każdym razie ze sobą nie rozmawiacie :P Quote
Buńka Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 [quote name='maryg22']W każdym razie ze sobą nie rozmawiacie :P[/QUOTE] i z Tobą też nie gadam :p Quote
angineuuka Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 właśnie. To JA z nią nie rozmawiam, dopóki nie zamówi TEJ kiecki. Quote
Baton Posted January 25, 2014 Author Posted January 25, 2014 [quote name='(:Buńka:)']i z Tobą też nie gadam :p[/QUOTE] To czemu tu jeszcze piszesz? :lol: [quote name='Angi']właśnie. To JA z nią nie rozmawiam, dopóki nie zamówi TEJ kiecki.[/QUOTE] I dobrze robisz, bo TA kiecka jest świetna <3 Quote
Buńka Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 [quote name='Angi']właśnie. To JA z nią nie rozmawiam, dopóki nie zamówi TEJ kiecki.[/QUOTE] Anginko, niunia, mamo, szefuńciu czy jak tam wolisz wybacz mi w końcu mój haniebny czyn! Quote
Baton Posted January 25, 2014 Author Posted January 25, 2014 Ja tylko poinformuję, że spółka zachorowała na potwornie zaraźliwą chorobę: 'lajkuję wszystko co się da' :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Buńka Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 [quote name='maryg22']Ja tylko poinformuję, że spółka zachorowała na potwornie zaraźliwą chorobę: 'lajkuję wszystko co się da' :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Hahahah xdd Najgorsze że na to nie ma lekarstwa :diabloti: Quote
Victoria Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 [quote name='maryg22']Ja tylko poinformuję, że spółka zachorowała na potwornie zaraźliwą chorobę: 'lajkuję wszystko co się da' :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Lubię to! [quote name='(:Buńka:)']Hahahah xdd Najgorsze że na to nie ma lekarstwa :diabloti:[/QUOTE] Lubię to! Quote
Gezowa Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 ... NIEEEE. Nawet tutaj SPAM! :placz: ... i to bez uroczego "beepbeep" :( Quote
Baton Posted January 26, 2014 Author Posted January 26, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Hahahah xdd Najgorsze że na to nie ma lekarstwa :diabloti:[/QUOTE] No, niestety :( [quote name='Victoria']Lubię to! Lubię to![/QUOTE] Kasia - miszcz :P Lubię to! xD [quote name='Gezowa']... NIEEEE. Nawet tutaj SPAM! :placz: ... i to bez uroczego "beepbeep" :([/QUOTE] Trzeba powiadomienia na dogo ściągnąć :evil_lol: Ale nie powiem, spodziewałam się że będzie więcej :-( Zawiodłyście mnie xD Quote
Victoria Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 [quote name='maryg22'] Ale nie powiem, spodziewałam się że będzie więcej :-( Zawiodłyście mnie xD[/QUOTE] masz do nas pretensje że masz skąpo urządzoną tablicę? :P sory memory lajknęłam WSZYSTKO wlącznie z dołączeniem do fb, wiecej sie nie dało :lol: Quote
Baton Posted January 26, 2014 Author Posted January 26, 2014 [quote name='Victoria']masz do nas pretensje że masz skąpo urządzoną tablicę? :P sory memory lajknęłam WSZYSTKO wlącznie z dołączeniem do fb, wiecej sie nie dało :lol:[/QUOTE] Ahaha, zawsze zostały wszystkie komentarze na grupie :eviltong: Ale coś tak widzę, że to z powiadomieniami jest problem, teraz Iwonie zalajkowałam kilkaset komentarzy, a powiadomień miała tylko 70 :-( I ogólnie ciebie tam mało było, głównie Iwona ;) Quote
Buńka Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 [quote name='maryg22']Ahaha, zawsze zostały wszystkie komentarze na grupie :eviltong: Ale coś tak widzę, że to z powiadomieniami jest problem, teraz Iwonie zalajkowałam kilkaset komentarzy, a powiadomień miała tylko 70 :-( I ogólnie ciebie tam mało było, głównie Iwona ;)[/QUOTE] Czyli jednak jestę miszczę :evil_lol: Za mało się udzielasz i nie ma co lajkować:mad::diabloti: Quote
Baton Posted January 26, 2014 Author Posted January 26, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Czyli jednak jestę miszczę :evil_lol: Za mało się udzielasz i nie ma co lajkować:mad::diabloti:[/QUOTE] Nie jesteś, bo i tak miałam więcej :D Quote
Buńka Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 [quote name='maryg22']Nie jesteś, bo i tak miałam więcej :D[/QUOTE] Pfff bo ja się najwięcej udzielam to i lajkować masz co :eviltong: Quote
Baton Posted January 26, 2014 Author Posted January 26, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Pfff bo ja się najwięcej udzielam to i lajkować masz co :eviltong:[/QUOTE] Jakbyś się postarała to byś znalazła :p Czekałam na ciebie :diabloti: Quote
Buńka Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 [quote name='maryg22']Jakbyś się postarała to byś znalazła :p Czekałam na ciebie :diabloti:[/QUOTE] Wezmę cię z zaskoczenia :evil_lol: Quote
Baton Posted January 26, 2014 Author Posted January 26, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Wezmę cię z zaskoczenia :evil_lol:[/QUOTE] Czekam w takim razie :evil_lol: Quote
Buńka Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 [quote name='maryg22']Czekam w takim razie :evil_lol:[/QUOTE] Lubię to, lubię to, lubię to, lubię to . .. . . . . . . . . . . 2 godziny później.... lubiętolubiętolubięto....:diabloti: Quote
Baton Posted January 26, 2014 Author Posted January 26, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Lubię to, lubię to, lubię to, lubię to . .. . . . . . . . . . . 2 godziny później.... lubiętolubiętolubięto....:diabloti:[/QUOTE] ahahahaha, ide na fejsa, bo zaraz zwariuję xD Quote
Recommended Posts