Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='(:Buńka:)']Po tym co zaszło przed chwilą na fejsie wątpię:diabloti:[/QUOTE]
hahaha, a co zaszło, bo nie wiem? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='(:Buńka:)']Nie rozmawiam z tobą :eviltong:[/QUOTE]
To chyba jednak z Tobą coś nie tak... nie rozmawiasz już z Angi i teraz ze mną :evil_lol:

Posted

[quote name='maryg22']To chyba jednak z Tobą coś nie tak... nie rozmawiasz już z Angi i teraz ze mną :evil_lol:[/QUOTE]
Błąd to ANGI nie rozmawia ze mną :P

Posted

[quote name='(:Buńka:)']i z Tobą też nie gadam :p[/QUOTE]
To czemu tu jeszcze piszesz? :lol:
[quote name='Angi']właśnie. To JA z nią nie rozmawiam, dopóki nie zamówi TEJ kiecki.[/QUOTE]
I dobrze robisz, bo TA kiecka jest świetna <3

Posted

[quote name='Angi']właśnie. To JA z nią nie rozmawiam, dopóki nie zamówi TEJ kiecki.[/QUOTE]
Anginko, niunia, mamo, szefuńciu czy jak tam wolisz wybacz mi w końcu mój haniebny czyn!

Posted

[quote name='maryg22']Ja tylko poinformuję, że spółka zachorowała na potwornie zaraźliwą chorobę: 'lajkuję wszystko co się da' :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Hahahah xdd Najgorsze że na to nie ma lekarstwa :diabloti:

Posted

[quote name='maryg22']Ja tylko poinformuję, że spółka zachorowała na potwornie zaraźliwą chorobę: 'lajkuję wszystko co się da' :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Lubię to!
[quote name='(:Buńka:)']Hahahah xdd Najgorsze że na to nie ma lekarstwa :diabloti:[/QUOTE]
Lubię to!

Posted

[quote name='(:Buńka:)']Hahahah xdd Najgorsze że na to nie ma lekarstwa :diabloti:[/QUOTE]

No, niestety :(
[quote name='Victoria']Lubię to!

Lubię to![/QUOTE]
Kasia - miszcz :P
Lubię to! xD

[quote name='Gezowa']... NIEEEE. Nawet tutaj SPAM! :placz:
... i to bez uroczego "beepbeep" :([/QUOTE]
Trzeba powiadomienia na dogo ściągnąć :evil_lol:

Ale nie powiem, spodziewałam się że będzie więcej :-( Zawiodłyście mnie xD

Posted

[quote name='maryg22']
Ale nie powiem, spodziewałam się że będzie więcej :-( Zawiodłyście mnie xD[/QUOTE]

masz do nas pretensje że masz skąpo urządzoną tablicę? :P
sory memory lajknęłam WSZYSTKO wlącznie z dołączeniem do fb, wiecej sie nie dało :lol:

Posted

[quote name='Victoria']masz do nas pretensje że masz skąpo urządzoną tablicę? :P
sory memory lajknęłam WSZYSTKO wlącznie z dołączeniem do fb, wiecej sie nie dało :lol:[/QUOTE]
Ahaha, zawsze zostały wszystkie komentarze na grupie :eviltong:
Ale coś tak widzę, że to z powiadomieniami jest problem, teraz Iwonie zalajkowałam kilkaset komentarzy, a powiadomień miała tylko 70 :-(
I ogólnie ciebie tam mało było, głównie Iwona ;)

Posted

[quote name='maryg22']Ahaha, zawsze zostały wszystkie komentarze na grupie :eviltong:
Ale coś tak widzę, że to z powiadomieniami jest problem, teraz Iwonie zalajkowałam kilkaset komentarzy, a powiadomień miała tylko 70 :-(
I ogólnie ciebie tam mało było, głównie Iwona ;)[/QUOTE]
Czyli jednak jestę miszczę :evil_lol:
Za mało się udzielasz i nie ma co lajkować:mad::diabloti:

Posted

[quote name='(:Buńka:)']Czyli jednak jestę miszczę :evil_lol:
Za mało się udzielasz i nie ma co lajkować:mad::diabloti:[/QUOTE]
Nie jesteś, bo i tak miałam więcej :D

Posted

[quote name='(:Buńka:)']Pfff bo ja się najwięcej udzielam to i lajkować masz co :eviltong:[/QUOTE]
Jakbyś się postarała to byś znalazła :p
Czekałam na ciebie :diabloti:

Posted

[quote name='maryg22']Czekam w takim razie :evil_lol:[/QUOTE]
Lubię to, lubię to, lubię to, lubię to . .. . . . . . . . . . . 2 godziny później.... lubiętolubiętolubięto....:diabloti:

Posted

[quote name='(:Buńka:)']Lubię to, lubię to, lubię to, lubię to . .. . . . . . . . . . . 2 godziny później.... lubiętolubiętolubięto....:diabloti:[/QUOTE]
ahahahaha, ide na fejsa, bo zaraz zwariuję xD