Paulina_mickey Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 [url]http://imageshack.us/a/img547/4102/glf5.jpg[/url] super miejsce na spacery i na sesje :loveu: Quote
Baton Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 [quote name='Paulina_mickey'][URL]http://imageshack.us/a/img547/4102/glf5.jpg[/URL] super miejsce na spacery i na sesje :loveu:[/QUOTE] A i owszem :D Zapraszam do Gdyni, skoro tak się podoba :diabloti: Quote
Baton Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 [quote name='Izabela124.']Hejka wam :)[/QUOTE] Hej, hej :) [quote name='(:Buńka:)']Uszanowanko :D[/QUOTE] Wzajemnie :P Nie wiem o co chodzi, ale Joy znowu się drapie... Tylko tak dziwnie, niby normalnie jest ok, a co parę dni drapie się bez przerwy przez pół godziny i spokój, a za kilka dni powtórka :roll: Ja tego psa i jej alergii chyba nigdy nie ogarnę. :diabloti: Quote
Baton Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 [quote name='Aleksandra95']Siemanko ;D[/QUOTE] No siema :p [quote name='Sonka95']Ale wy macie z tą alergią :roll:[/QUOTE] Żebym ja jeszcze wiedziała na co tym razem :evil_lol: Mam cichą nadzieję, że nie na karmę, bo dopiero co nowy worek przed świętami otworzyłam :diabloti: A jak już w temacie alergii, Ty$ka postraszyła kleszczami, co prawda na razie Joy zakraplać nie zamierzam, ale na wiosnę trzeba się zorientować (:evil_lol:) ktoś zna coś na te gnojki co nie zawiera fipronilu i permetryny?:lol: Kiltix też odpada od razu mówię :lol: I tak jeszcze żeby można było stosować u psów poniżej 2 kg było by dobrze. :diabloti: Quote
Sonka95 Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Ja Sonie to tylko Fliprexem zakraplam ale tam jest fipronil i u was odpada :roll: Sonia latała nie zakroplona przez połowę wakacji i nic nie miała tylko ją zakropliłam i już kleszcze na niej się pojawiły :crazyeye: Quote
Baton Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 [quote name='Sonka95']Ja Sonie to tylko Fliprexem zakraplam ale tam jest fipronil i u was odpada :roll: Sonia latała nie zakroplona przez połowę wakacji i nic nie miała tylko ją zakropliłam i już kleszcze na niej się pojawiły :crazyeye:[/QUOTE] Najwyraźniej u Was kleszcze lubią fiprex :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Ej, ranisz mnie.... nie wierzysz w mojego kundla, że do wody się przekona... :( Masakra, oby to nie była alergia. E tam postraszyła, najelpiej na mnie zgonić! Tylko głośno myślałam :) Quote
Baton Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 [quote name='Ty$ka']Ej, ranisz mnie.... nie wierzysz w mojego kundla, że do wody się przekona... :( Masakra, oby to nie była alergia. E tam postraszyła, najelpiej na mnie zgonić! Tylko głośno myślałam :)[/QUOTE] Ja nie ranię, stwierdzam fakty - moja to da co najwyżej Morusowi taki przykład, żeby od wody jak najdalej się trzymać :diabloti: Na kogoś trzeba :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Nie mów, że ona też taka? :P Czuję się zaszczycona, że spotkało to właśnie mnie ;p Quote
Baton Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 [quote name='Ty$ka']Nie mów, że ona też taka? :P Czuję się zaszczycona, że spotkało to właśnie mnie ;p[/QUOTE] I to jak :mad: Widzisz, ja o Tobie zawsze pamiętam :diabloti: Quote
Ty$ka Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 To nie oddam Ci kundla na przechowanie :p Kochana jesteś :loveu: Quote
Baton Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 [quote name='Ty$ka']To nie oddam Ci kundla na przechowanie :p Kochana jesteś :loveu:[/QUOTE] Zraniłaś mnie :-( A już Ci chciałam proponować w zamian ogarnięcie z nim aportu, ale skoro nie.. :evil_lol: No wiem :loveu: :diabloti: Quote
Baton Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 [quote name='Ty$ka']Spadaj na drzewo :diabloti:[/QUOTE] Nawet blisko mam :diabloti: Quote
Baton Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 [quote name='Ty$ka']:lol: Cieszy mnie to :D[/QUOTE] Mnie też :D Z okna las widzę :p Quote
Baton Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 Psa przed chwilą mierzyłam - aż całe 19cm w kłębie, waga - 1,5kg :roflt: Quote
Sonka95 Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 [quote name='maryg22']Psa przed chwilą mierzyłam - aż całe 19cm w kłębie, waga - 1,5kg :roflt:[/QUOTE] Jaka malutka :D Joy waży tylko niewiele więcej od mojego prosiaka :evil_lol: Quote
Baton Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 [quote name='Sonka95']Jaka malutka :D Joy waży tylko niewiele więcej od mojego prosiaka :evil_lol:[/QUOTE] Oj tam, oj tam :lol: Nie wiem czy się z tego śmiać czy płakać :evil_lol: Quote
Victoria Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 to bedzie pierwszy pies do ktorego spokojnie puszcze lusie na zabawe :lol: ale pewnie Joy nie bedzie sie chciala bawic, co? :evil_lol: Quote
Baton Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 [quote name='Victoria']to bedzie pierwszy pies do ktorego spokojnie puszcze lusie na zabawe :lol: ale pewnie Joy nie bedzie sie chciala bawic, co? :evil_lol:[/QUOTE] Zgadłaś :evil_lol: Tzn, ona yorki w miarę lubi, więć może być ok, o ile Lusia od razu na nią nie naskoczy :evil_lol: Quote
Recommended Posts