Paulina_mickey Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [url]http://imageshack.us/a/img854/9402/a2yt.jpg[/url] chyba ten papier ozdobny nie przypadł go gustu :evil_lol: Quote
Baton Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 [quote name='Angi']nie, nie pojebao mnie w ogóle :diabloti:[/QUOTE] Taa, jasne. Już Ci wierzę:diabloti: Quote
Baton Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 [quote name='Paulina_mickey'][URL]http://imageshack.us/a/img854/9402/a2yt.jpg[/URL] chyba ten papier ozdobny nie przypadł go gustu :evil_lol:[/QUOTE] No, kolor jej się nie spodobał :diabloti: Quote
lucky23 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='maryg22']Ej, ale ona kiedyś wazyła 2 kg, chciałam by schudła do 1,8 kg. Przy 1,7kg mówiłam, że już mniej być nie może, a teraz nagle 1,5 kg :lol: Zaczynam się zastanawiać, czy ci wszyscy ludzie którzy mi wmawiają, że psa głodze nie mają racji :diabloti: [url]http://imageshack.us/a/img823/3046/17mx.jpg[/url] [url]http://imageshack.us/a/img132/6193/fmhy.jpg[/url] Jakie to to małe... :diabloti: [url]http://imageshack.us/a/img201/7264/h905.jpg[/url] [url]http://imageshack.us/a/img853/3907/7gce.jpg[/url] [url]http://imageshack.us/a/img132/7788/y130.jpg[/url][/QUOTE] Jaka szerokość tej cudnej obroży ? Quote
Baton Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 [quote name='lucky23']Jaka szerokość tej cudnej obroży ?[/QUOTE] 1,5 cm :) (znaki...) Quote
Baton Posted December 4, 2013 Author Posted December 4, 2013 Hejka wszystkim :) Po wczorajszej nauce czuję się jakby dzisiaj zaczął mi się weekend... Sprawdzian z histori i chemii jednego dnia :mdleje: Najgorsze połączenie do nauki :evil_lol: No, ale teraz przynajmniej (prawie) mam już weekend :evil_lol: Joy przeobraziła się w jakąs wariatkę, praca na skupieniu nie możliwa :diabloti: Robi 5 rzeczy na raz i wszystkie beznadziejnie :lol: I łazi tylko za mną cały dzień :diabloti: Quote
Sonka95 Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Musimy wytrwać już niedługo będzie wolne :diabloti: u mnie ten tydzień cały zawalony ... na jutro kartkówka ze specjalizacji i angielskiego oraz sprawdzian z ekonomii i prezentacje trzeba zrobić :crazyeye: i to wszystko tylko na jeden dzień :placz: chce już weekend ... Sonia czasem też tak ma , że robi dużo rzeczy w jednym momencie nawet na chwile nie usiądzie :diabloti: Quote
Buńka Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Witam i łączę się z wami w bólu... u mnie też ciężko a w dodatku weekend się nie najlepiej zapowiada:roll: Byle do świąt... Quote
Talucha Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Ja chciałam weekendowy spacer zaproponować ale też będę jednak zawalona robotą i nauką. Ten czas do świąt w szkole to będzie dla mnie masakra :P Quote
Baton Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 [quote name='Sonka95']Musimy wytrwać już niedługo będzie wolne :diabloti: u mnie ten tydzień cały zawalony ... na jutro kartkówka ze specjalizacji i angielskiego oraz sprawdzian z ekonomii i prezentacje trzeba zrobić :crazyeye: i to wszystko tylko na jeden dzień :placz: chce już weekend ... Sonia czasem też tak ma , że robi dużo rzeczy w jednym momencie nawet na chwile nie usiądzie :diabloti:[/QUOTE] Ja w przyszłym tygodniu nie wyrobię, 4 prace klasowe, 3 kartkówi (z czego jedna to w rzeczywistości praca klasowa, ale facet nie chciał się narażać wpisując nam prace klasową gdy przekroczyliśmy ograniczenie co do sprawdzianów :evil_lol:), no nie wspominając o niezapowiedzianych :-( No, ale trzeba jakoś wytrwać :lol: [quote name='(:Buńka:)']Witam i łączę się z wami w bólu... u mnie też ciężko a w dodatku weekend się nie najlepiej zapowiada:roll: Byle do świąt...[/QUOTE] Byle do świąt... :tree1: [quote name='Talucha']Ja chciałam weekendowy spacer zaproponować ale też będę jednak zawalona robotą i nauką. Ten czas do świąt w szkole to będzie dla mnie masakra :P[/QUOTE] Ej no, bez przesady, nie będziemy przecież cały weekend nad książkami siedzieć :diabloti: Więc może jednak ten spacer, jakiś krótki :lol: Pogoda może nie najlepsza, ale coś tak czuję, że później okazji nie będzie wcale lepszej :lol: Znęcam się nad biednym pieskiem...znowu :shake: Od pół godziny męczy się z kongiem... o ja zła :diabloti: Boszsz, jeszcze się łaciny nauczyć trzeba... a tak mi się chce, szczególnie że jest dodatkowa :diabloti: Quote
Baton Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 [quote name='Angi']byle do jutra :diabloti:[/QUOTE] Eee nie, wolę do świąt :diabloti: Może i dłużej, ale jaka za to długa przerwa :loveu: Quote
angineuuka Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='maryg22']Eee nie, wolę do świąt :diabloti: Może i dłużej, ale jaka za to długa przerwa :loveu:[/QUOTE] fakt, dłuższe wolne :diabloti: Quote
Baton Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 [quote name='Angi']fakt, dłuższe wolne :diabloti:[/QUOTE] 17 dni :diabloti: Quote
Leokadia Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 O fotki, co się wszystkie tak rozkręciły?:evil_lol: Zaraz mnie będą ścigać, bo jako jedyna nic nigdzie nie dodaję:evil_lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 [url]http://imageshack.us/a/img716/6867/j9vb.jpg[/url] Malutka, słodka mądrala :loveu: Fajnie się ogląda Wasze fotki, zawsze się na nich coś ciekawego dzieje :) Quote
Baton Posted December 6, 2013 Author Posted December 6, 2013 [quote name='leónowa']O fotki, co się wszystkie tak rozkręciły?:evil_lol: Zaraz mnie będą ścigać, bo jako jedyna nic nigdzie nie dodaję:evil_lol:[/QUOTE] Sama się przyznałaś - fotki proszę! :mad: [quote name='Ania!'][URL]http://imageshack.us/a/img716/6867/j9vb.jpg[/URL] Malutka, słodka mądrala :loveu: Fajnie się ogląda Wasze fotki, zawsze się na nich coś ciekawego dzieje :)[/QUOTE] A dziękuję, dziękuję :D UWAGA, UWAGA! Oddam śnieg - warstwa ok 10 cm, w niektórych miejscach nawet więcej. Gratis dorzuce silny wiatr. I to nie byle jaki, bo z imieniem. Ksawery się zwie, lub jak kto woli - Kacper, jak go ochrzciła moja klasa :diabloti: A, że dzisaj mikołajki do dorzucę jeszcze męczący kaszel. W zamian oczekuje tylko głosu, bo swój powoli tracę :diabloti: Chętni wystąp :diabloti: (może Angi, bo tak się o ten śnieg dopominała? :evil_lol:) Dzisaj do szkoły połowa osób nie dojechała, a reszta w większości pospóźniana. Po 12:30 dyrektor powiedział, że wszystkie zajęcia są odwołane z powodu pogarszających się warunków pogodowych. Szczególnie, że kolejki prawie nie jeździły, w najlepszym wypadku co 0,5 - 1 godzinę (połowa szkoły dojeżdża kolejką), z autobusami też ciężko, część dróg zamknięta. A, że dyrektor nie chciał czekać aż kolejki w ogóle przestaną jeździć to powiedział, że nie ma już dalej lekcji :D Dodatkowo wszystkie dzisiejsze nieobecności i spóźnienia będą usprawiedliwone automatycznie :D Tak się teraz zastanawiam co by było jakbym z psem na spacer wyszła... myślicie, że by ją zwiało? :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Z tego wszystkiego to najbardziej chce śnieg :) Wietrzysko to i u nas straszne było :diabloti: Joy koniecznie na smyczy , żeby jej nie zwiało :evil_lol: Quote
Baton Posted December 6, 2013 Author Posted December 6, 2013 [quote name='Sonka95']Z tego wszystkiego to najbardziej chce śnieg :) Wietrzysko to i u nas straszne było :diabloti: Joy koniecznie na smyczy , żeby jej nie zwiało :evil_lol:[/QUOTE] Tylko w komplecie :diabloti: A co jak mi smycz z ręki wypadnie? :diabloti: Zresztą obawiam sie, że by jej nie zwiało, bo szybciej by się w śniegu zakopała :eviltong: Quote
Sonka95 Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 [quote name='maryg22']Tylko w komplecie :diabloti: A co jak mi smycz z ręki wypadnie? :diabloti: Zresztą obawiam sie, że by jej nie zwiało, bo szybciej by się w śniegu zakopała :eviltong:[/QUOTE] Spryciara :diabloti: Wtedy to będzie problem i najlepiej to od razu wziąć 2 smycze :evil_lol: jak jedna wypadnie to zawsze ta druga zostanie :diabloti: Quote
Baton Posted December 6, 2013 Author Posted December 6, 2013 [quote name='Sonka95']Spryciara :diabloti: Wtedy to będzie problem i najlepiej to od razu wziąć 2 smycze :evil_lol: jak jedna wypadnie to zawsze ta druga zostanie :diabloti:[/QUOTE] Gorzej jak mi ręka odpadnie :diabloti: Quote
natija Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 ale jestescie,zaopiekuje sie Joy,biedna malenka:shake: Quote
Buńka Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 U nas nawet jak by było 1,5m śniegu i drogi nieprzejezdne to by zajęć nie odwołali:mad: No i dopiero teraz u nas Ksawery zaczął szeleć... w dzień było spokojnie a teraz już tak wieje że z szopy na drzewo nam dach zerwało:crazyeye: Jutro tatunio będzie miał co robić... Quote
Baton Posted December 7, 2013 Author Posted December 7, 2013 [quote name='natija']ale jestescie,zaopiekuje sie Joy,biedna malenka:shake:[/QUOTE] Ale jakbyś się miała nią zaopiekować to być musiała do Gdyni przyjechać :diabloti: A ponoć na paliwo Cię nie stać :eviltong: [quote name='(:Buńka:)']U nas nawet jak by było 1,5m śniegu i drogi nieprzejezdne to by zajęć nie odwołali:mad: No i dopiero teraz u nas Ksawery zaczął szeleć... w dzień było spokojnie a teraz już tak wieje że z szopy na drzewo nam dach zerwało:crazyeye: Jutro tatunio będzie miał co robić...[/QUOTE] A my dyrektora mamy bardzo fajnego :D O matko, aż tak ? :crazyeye: Ogłaszam, że Ksawery wywiał psu mózg, ewentualnie zamroził :diabloti: A no i mała zmiana w ofercie, śnieg - 2x więcej niż wczoraj, a wiatr się uspokoił :D Kaszel dalej aktualny :D Quote
Sonka95 Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 [quote name='maryg22'] Ogłaszam, że Ksawery wywiał psu mózg, ewentualnie zamroził :diabloti: A no i mała zmiana w ofercie, śnieg - 2x więcej niż wczoraj, a wiatr się uspokoił :D Kaszel dalej aktualny :D[/QUOTE] Teraz to mogę brać bez wiatru :diabloti: gardło to od wczoraj mnie boli więc gorzej nie będzie :evil_lol: a śnieg się przyda :D Quote
Recommended Posts