Buńka Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Nie akurat ostatnio była tylko z cytrynką a dzisiaj tylko z miodkiem:eviltong: Nie mogę się rozpijać na tygodniu:evil_lol: Chętnie bym was zaprosiła:loveu: I nawet chętnie bym sie z wami na spacerek wybrała:diabloti: Ciekawe ile byście wytrzymały ze mną:D Ale odległość nasza jest tak wielka. wow:-( Za daleko do was Quote
natija Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 bo tez musisz tak daleko mieszkac Bunka:mad:ja przynajmniej Magde mam blisko,no i Angi jak jestem w Polsce :) Quote
Leokadia Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 No weź pijesz herbatkę dla cieniasów, zrób sobie z dodatkami, które co polecałam:evil_lol: Quote
Baton Posted November 20, 2013 Author Posted November 20, 2013 Wy tylko o jednym myślicie, przecież miałam cytrynkę na myśli :diabloti: Natalia, a wpadaj jak chcesz :D Reszta też bardzo proszę, jak chce Wam się pół Polski przejechać :D Quote
angineuuka Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 nie chce mi się jechać przez całą Polskę :diabloti:. można się gdzieś w połowie spotkać:diabloti: Quote
natija Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 wlasnie w polowie mi pasuje,czyli gdzies w Berlinie:diabloti: Quote
Buńka Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 [quote name='leónowa']No weź pijesz herbatkę dla cieniasów, zrób sobie z dodatkami, które co polecałam:evil_lol:[/QUOTE] Byle do weekendu:evil_lol:. oooj nie będę sobie żałować:diabloti: [quote name='natija']bo tez musisz tak daleko mieszkac Bunka:mad:ja przynajmniej Magde mam blisko,no i Angi jak jestem w Polsce :)[/QUOTE]Ehh ja nie wiem że to świętokrzyskie bardziej w centrum polski nie jest:D Piszemy skargę:diabloti: [quote name='maryg22']Wy tylko o jednym myślicie, przecież miałam cytrynkę na myśli :diabloti: Natalia, a wpadaj jak chcesz :D Reszta też bardzo proszę, jak chce Wam się pół Polski przejechać :D[/QUOTE] No mi by się może i chciało... ale gdzie się podzieję później. ty ze mną przecież nie wytrzymasz:diabloti: [quote name='natija']wlasnie w polowie mi pasuje,czyli gdzies w Berlinie:diabloti:[/QUOTE] Ja będę w marcu w Berlinie.:cool3: Quote
angineuuka Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 mieszkam na Śląsku, mam trochę gorzej :p Quote
natija Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 a nie mozesz gdzies jeszcze blizej podjechac ;) a co tam bedziesz robic:razz: Quote
Buńka Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Przyjeżdżam na targi turystyczne. Będę tydzień ale wycieczka zorganizowana niestety:-( Będziemy łazić za przewodnikiem cały czas:shake: Będziemy w Berlinie i zahaczamy o Poczdam ;) Na razie tyle nam powiedzieli:D Quote
Buńka Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 [quote name='natija']to daleko ode mnie,szkoda ...[/QUOTE] buuuuuuuuuuuuuuu:placz: Quote
Talucha Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 [quote name='maryg22']Natalia, a wpadaj jak chcesz :D [/QUOTE] Zważaj na słowa, bo jeszcze śmiem skorzystać :diabloti: Quote
Baton Posted November 21, 2013 Author Posted November 21, 2013 Co Wy tak daleko mieszkacie :mad: Proszę wziąć przykład z Taluchy i w Gdyni zamieszkać :p Quote
Leokadia Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 Jak znajdę coś fajnego, to może na studia wpadne;) Quote
Sonka95 Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 Ja bym bardzo chciała mieszkać nad morzem :loveu: Quote
Majkowska Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 [quote name='Angi']mieszkam na Śląsku, mam trochę gorzej :p[/QUOTE] Gdzie to na tym Śląsku mieszkasz? W sumie ja do Buńki nie mam daleko, na Śląsk też nie ;) A generalnie ja jestem z tych co mają wszędzie blisko ;) Quote
Baton Posted November 21, 2013 Author Posted November 21, 2013 [quote name='leónowa']Jak znajdę coś fajnego, to może na studia wpadne;)[/QUOTE] Ej, a jeszcze przed chwilą obiecywałaś mi i Buńce, że nas weźmiesz do siebie na czas studiów :diabloti: [quote name='Sonka95']Ja bym bardzo chciała mieszkać nad morzem :loveu:[/QUOTE] No, w sam raz - pakujemy się i jedziemy :evil_lol: [quote name='Majkowska']Gdzie to na tym Śląsku mieszkasz? W sumie ja do Buńki nie mam daleko, na Śląsk też nie ;) A generalnie ja jestem z tych co mają wszędzie blisko ;)[/QUOTE] Wszędzie... to ciekawe :lol: Quote
Baton Posted November 22, 2013 Author Posted November 22, 2013 Sytuacja z dzisiaj: Powoli wracamy z Joy ze spaceru, gdy nagle jeakiś kilkuletni chłopiec chowa się za tatę i krzyczy na całą ulicę: "Ten pies chce mnie zjeść!" :lol: No, faktycznie głodna była:diabloti: Quote
Sonka95 Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 [quote name='maryg22']Sytuacja z dzisiaj: Powoli wracamy z Joy ze spaceru, gdy nagle jeakiś kilkuletni chłopiec chowa się za tatę i krzyczy na całą ulicę: "Ten pies chce mnie zjeść!" :lol: No, faktycznie głodna była:diabloti:[/QUOTE] Hahahahah głodna mała Joy :evil_lol: Quote
natija Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 hahah dobre ;)juz sobie wyobrazam jak sie maly zachowuje jak widzi duzego psa:evil_lol: Quote
Gezowa Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Ciekawe czy to na poważnie, czy tak z jajem... W sensie, zachowanie tego dzieciaka. Bo aż mi się narzuca sytuacja, gdzie znajomy mojej ciotki zawsze straszy swoją córkę, że psy ją pogryzą. I później takie dziecko ma schizę... :mdleje: Quote
Baton Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 [quote name='Sonka95']Hahahahah głodna mała Joy :evil_lol:[/QUOTE] Ludojada w domu trzymam :diabloti: [quote name='natija']hahah dobre ;)juz sobie wyobrazam jak sie maly zachowuje jak widzi duzego psa:evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Gezowa']Ciekawe czy to na poważnie, czy tak z jajem... W sensie, zachowanie tego dzieciaka. Bo aż mi się narzuca sytuacja, gdzie znajomy mojej ciotki zawsze straszy swoją córkę, że psy ją pogryzą. I później takie dziecko ma schizę... :mdleje:[/QUOTE] No właśnie sama nie wiem czy chłopak mówił to serio, czy nie :lol: Bo w sumie nie wyglądało to zbytnio jakby się bał, ale też nie jakby żartował :evil_lol: Właśnie niestety, mało jest rodziców mających do psów zdrowy stosunek. Część olewa to, ze dziecko biegnie do obcego psa i zaczyna go bez pytania głaskać, a nawet próbować brać na ręce, a druga część od razu straszy, że nie wolno podchodzić do psa bo pogryzie :shake: Możecie mi powiedzieć jak to jest, że przez cały dzień tylko lekko kropi, ale gdy my wychodzimy na spacer, to oczywiście musi zacząć lać? I to nie gdy jesteśmy blisko domu, a wtedy gdy jesteśmy od niego najdalej... :evil_lol: No, a więc jak się można domyśleć, byłyśmy z Joy na spacerzy gdy nagle zaczęło lać. 'Księżniczka' oczywiście w deszczu łazić nie będzie - woli postać na środku chodnika chwilę, wystawić jęzor bardziej niż zwykle, trząść się na maxa i wgapiać się swoimi wielkimi oczami w panią :diabloti: A gdy w końcu łaskawie postanowi się ruszyć, to oczywiście krokiem jak najwolniejszym, co jakiś czas robiąć sobie postój :evil_lol: A gdy w końcu, mądry piesek przekalkuluje sobie w łepetynie, że im szybciej będzie szła tym szybciej będzie w domu, to rzecz jasna musi wejść w kałuże. I to wejść w swoim stylu - czyli zorientować się, że do niej weszła dopiero gdy ma już 3 łapy w niej. To co robi piesek? Zamiast przejść normalnie już przez tą kałuże, to ratuje czwartą łape trzymając ją w górze, nad wodą :evil_lol: No po prostu mądry piesek :diabloti: No i jak tu to zrobić by wyjść z kałuży i ostatnią łapę uratować przed zmoknięciem? Wiadomo, zacząć się wgapiać w panią i piszczeć cichutko co by się ulitowała nad biednym, głupim pieskiem :evil_lol: A no i jak piesek szczęśliwie wróci już do domu, gdy pani idzie tylko po ręcznik, 'księżniczka' MUSI skorzystać z okazji by wskoczyć na łóżko. Co z tego, że jest cała mokra, a to, że smycz równie mokrą za sobą ciągnie to też szczegół :evil_lol: Quote
Leokadia Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 To kolejny minus posiadania małego psa, mój też niskopodwoziowy i chce czy nie w taka pogodę cały brzuch brudny, chociaż najczęściej są to spacery chodnikiem czy niska trawą:shake: Nie mogę się doczekać na coś długołapnego:evil_lol: Quote
Recommended Posts