Kaaasia Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Znienawidzony przezemnie niemiecki :evil_lol:. Pocieszę cie, że ja miałam jeszcze angielski, łacinę i hebrajski :diabloti:. Przeżyłam. Quote
Franca81 Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Też nie lubię niemieckiego. W liceum miałam rozszerzony. A dziś nic już nie potrafię. Quote
Sonka95 Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 No nam też właśnie dali dużo pytań , których nie mieliśmy ,ale jakoś po uzgodnieniu z panią odjęła te punkty i liczyło się tylko to co przerobiliśmy :D Ja dlatego wybrałam hiszpański :loveu: bo wydawał się łatwiejszy od niemieckiego ;) A na maturze nawet nie wiem czy jego nie będę zdawała , bo mój angielski jest kiepski :roll: Quote
Leokadia Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Buuu u nas w liceum nie ma takich fajnych języków jak hiszpański, jest tylko niemiecki, angielski i francuski, a że tego ostatniego nie lubię to wzięłam 2 pierwsze. Quote
Buńka Posted November 19, 2013 Author Posted November 19, 2013 [quote name='Kaaasia']Znienawidzony przezemnie niemiecki :evil_lol:. Pocieszę cie, że ja miałam jeszcze angielski, łacinę i hebrajski :diabloti:. Przeżyłam.[/QUOTE] Hebrajski:crazyeye: Ja mam jeszcze angielski i w zeszłym roku chodziłam na dodatkowy Włoski... i chyba ten ostatni najbardziej mi się podobał i wchodził do głowy... [quote name='Franca81']Też nie lubię niemieckiego. W liceum miałam rozszerzony. A dziś nic już nie potrafię.[/QUOTE] JA mam w szkole na bieżąco i też nic nie potrafię:roll: [quote name='Sonka95']No nam też właśnie dali dużo pytań , których nie mieliśmy ,ale jakoś po uzgodnieniu z panią odjęła te punkty i liczyło się tylko to co przerobiliśmy :D Ja dlatego wybrałam hiszpański :loveu: bo wydawał się łatwiejszy od niemieckiego ;) A na maturze nawet nie wiem czy jego nie będę zdawała , bo mój angielski jest kiepski :roll:[/QUOTE] Jesusie kiedy to się skończy, stres za stresem... jutro będą wyniki:roll: No i kartkóweczka z ZP:mad: Do tego 8 godzin i znowu jak przyjadę do domu to z psami na spacer już w półmroku. Gdyby nie kartkówki i sprawdziany to środa jest i tak jednym z najluźniejszych dni. Nie ma żadnych przedmiotów ścisłych tylko prawie same zawodowe:) rano 3 godz ZP potem WF, WOK i 3 godziny Obsługi konsumenta:p Jeśli chodzi o język to mieliśmy do wyboru Niemiecki i Rosyjski... wybrałam rosyjski jak zresztą większość a i tak mamy niemiecki:mad: Nie ma sprawiedliwości na tym świecie:shake::evil_lol: Z moim angielskim też kiepsko... i w ogóle z językami:placz: Nie mam do tego głowy... Tak się zastanawiam czasami jak ja sobie dałam radę miesiąc za granicą gdzie cały czas nawijaliśmy po ang... tam było jakoś tak inaczej niż na lekcjach:roll: PS: Frania w końcu jesteś:loveu: Quote
Buńka Posted November 19, 2013 Author Posted November 19, 2013 No to wieczorową porą wstawiam wam Rocky'ego zjaranego piłką:loveu:[CENTER][IMG]http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q50/21/dxby.jpg[/IMG][/CENTER] PS. Dzisiaj przyjechał wujek i spytał mnie jak Rocky ma na imię...:-o stwierdził że nie może się połapać bo za każdym razem wołam na niego inaczej:D No wiadomo Rocky ale też Balbosz (to najczęściej na spacerze "Balboszkuuuu! szybciutko do pańci:evil_lol:", zdrobnienie od Balboa;), używam chyba częściej niż Rocky przez większość rozumiane jako Bambosz. Twierdzą że ośmieszam psa:mad:), Nunu, Snikers, Pupuś, Tygrysek, Faflun i Cuksik:loveu: Na pierwsze cztery od razu reaguje:cool3: Przy pozostałych chwilę się zastanawia a potem próbuje z radości mnie staranować swoim ponad 30 kg cielskiem:loveu: A wy używacie jakichś dziwnych zdrobnień? Lub całkowicie innych imion? Quote
Leokadia Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Nie powinnam tego upubliczniać, bo się Leon obrazi, ale najczęściej jest Tutką, Tuśkiem, Duśką, Leośką itp. Nie wiem skąd to się wzięło, na spacerach czasem prawdziwego imienia używam tylko jak mnie wkurzy i ma natychmiast podejść:eviltong: Czyli wychodzi na to, że Leon to tylko takie oficjalne, do dowodu, a nieoficjalnie to najczęściej w wersji żeńskiej:evil_lol: Quote
Buńka Posted November 19, 2013 Author Posted November 19, 2013 [quote name='leónowa']Nie powinnam tego upubliczniać, bo się Leon obrazi, ale najczęściej jest Tutką, Tuśkiem, Duśką, [U][B]Leośką[/B][/U] itp. Nie wiem skąd to się wzięło, na spacerach czasem prawdziwego imienia używam tylko jak mnie wkurzy i ma natychmiast podejść:eviltong: Czyli wychodzi na to, że Leon to tylko takie oficjalne, do dowodu, a nieoficjalnie to najczęściej w wersji żeńskiej:evil_lol:[/QUOTE] [B]To podoba mi się najbardziej[/B]:loveu: Rokulec powinien obrazić się za Pupusia/Dupeczkę:diabloti: Ale to tak tylko w rodzinnym gronie:evil_lol: Rocky - używam w celu przywołania do natychmiastowego porządku no i tak ma w książeczce. Bo tak to wydaje mi się to za "twarde" jak dla takiej ciapy:roll: Balboszek pasuje idealnie:loveu: A pamiętam jak wybierałam imię dla niego... i zastanawiałam się nad Bakusiem:loveu: Ale oczywiście famili sie nie podobało...zresztą jak większość imion wymyślonych przezemnie:mad: Najlepiej jak by był Reks, Cywil albo Azor:mad: No a Snickersika im nigdy nie wybaczę:shake: Takie słodkie imię dla takiej słodyczki jak mój nunu a oni ...NIE!!!:placz: Quote
Buńka Posted November 19, 2013 Author Posted November 19, 2013 Jak już tak o tych imionach... nie wiem czy wam mówiłam ale mój Łapeczek(*) jak go braliśmy to był Murzynkiem:loveu: Ale strasznie mi się to nie podobało (Jak można do psa Murzyn wołać!!!:diabloti:) i mama nazwała go Łapkiem ze względu na strasznie krzywe łapy:) oczywiście na początku Łapek też mi się nie podobało i byłam oburzona, że tak go nazwali i że to nie ja go "ochrzciłam":D Pierwszy pies a oni mi taką radochę odebrali:roll: Po za tym wszyscy myśleli że Łapek to sunia bo ojciec wołał Łapka/Łapunia:D A po przeprowadzce na wieś wzięliśmy tą czarną mendę Murzyna i sama osobiście nazwałam go Murzynem:shake::evil_lol: A kiedyś to imię przeokropnie mi się nie podobało i wręcz go nie cierpiałam:D Quote
angineuuka Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 ja do białego psa mówię murzyn :diabloti: Quote
Buńka Posted November 19, 2013 Author Posted November 19, 2013 [quote name='Angi']mudżyn :diabloti:[/QUOTE] Dokładnie:evil_lol: [quote name='Angi']ja do białego psa mówię murzyn :diabloti:[/QUOTE] Moja kol ma białego psa i wabi się Black:diabloti: Quote
angineuuka Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 jakbym miała samca westa to na pewno nazwałabym go murzyn:diabloti: Quote
Buńka Posted November 19, 2013 Author Posted November 19, 2013 [quote name='Angi']jakbym miała samca westa to na pewno nazwałabym go murzyn:diabloti:[/QUOTE] No wiesz, sunia zawsze może być Murzynka:evil_lol: weszłam na tą stronę co podałaś u siebie w galerii z tym kominem, czy tam chustą? i chyba idę w odwiedziny do braciszka:evil_lol: Będzie potrzebna kasa na kolejną obróżkę:cool3: [URL]http://www.superdog.sklep.pl/pl/p/Rasta/93[/URL] Quote
angineuuka Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 podoba mi się :loveu: ale nie kupię chyba :p Quote
Buńka Posted November 19, 2013 Author Posted November 19, 2013 Ja kupię jak sprzedam ubranko albo jak braciszek będzie tak łaskaw wspomóc siostrzyczkę:loveu: A ty kupuj reniferki:eviltong: Quote
angineuuka Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 chyba jednak nie kupię :( poka jakie masz ubranko :p Quote
Buńka Posted November 19, 2013 Author Posted November 19, 2013 [quote name='Angi']chyba jednak nie kupię :( poka jakie masz ubranko :p[/QUOTE] [quote name='natija']wlasnie pochwal sie ubrankiem :)[/QUOTE] Się pochwalę jak opfocę:eviltong: Na razie bateryjki się ładują:cool3: Quote
natija Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 no juz sie napewno naladowaly na fotki ;) Quote
Buńka Posted November 19, 2013 Author Posted November 19, 2013 [quote name='natija']no juz sie napewno naladowaly na fotki ;)[/QUOTE] Fotki teraz mogę zrobić ale nie wstawię:diabloti: Nie kce mi sie:eviltong: Ile to roboty! Zrobić, zrzucić na kompa, pomniejszyć, na image na dogo . . . łej a ja już gotowa do snu:eviltong: A kabel od aparatu gdzieś jest lecz nie wiadomo gdzie . .. :D JUUUTTROOOO błagam! Quote
natija Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 no tak ladnie blagasz,ze chyba sie zgodze ;) Quote
Buńka Posted November 19, 2013 Author Posted November 19, 2013 [quote name='natija']no tak ladnie blagasz,ze chyba sie zgodze ;)[/QUOTE] Dziękuję o łaskawa:loveu::diabloti: A teraz z pod kocyka włażę pod kołderkę i lulu:) Jutro znowu ciężki, stresujący dzień . . .:roll: Dobrej nocki życzę;) Quote
Recommended Posts