Jump to content
Dogomania

Mr. Rocky & Mrs. Leokadia oraz czarna bestyjka i reszta stada xD

Recommended Posts

Posted

[quote name='Angi']a ja nie w temacie, jak zawsze :evil_lol:[/QUOTE]
Nie przejmuj się ja tez się czasami już gubię:evil_lol: Trzeba improwizować, że się wie o co chodzi:D
A jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze:D
PS: Odbiegając od tematów to sie załamałam... wstawiałam ostatnio fotke obroży którą zamówiłam. Potem wchodzę na stronę sklepu a tam identyko obroża + do tego mucha w takiej samej cenie:roll: Nosz K..... A żeby kupić osobno taką elegancką muchę trzeba wyłożyć 15 zł...
Chciałam zmienić zamówienie a tam status zamówienia "wysłane"... :roll:

Posted

[quote name='(:Buńka:)']Nie przejmuj się ja tez się czasami już gubię:evil_lol: Trzeba improwizować, że się wie o co chodzi:D
A jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze:D
PS: Odbiegając od tematów to sie załamałam... wstawiałam ostatnio fotke obroży którą zamówiłam. Potem wchodzę na stronę sklepu a tam identyko obroża + do tego mucha w takiej samej cenie:roll: Nosz K..... A żeby kupić osobno taką elegancką muchę trzeba wyłożyć 15 zł...
Chciałam zmienić zamówienie a tam status zamówienia "wysłane"... :roll:[/QUOTE]
Improwizacja dobra rzecz :lol:
Też bym się wkurzyła...

[quote name='leónowa']Ale oso wam chodzi? ... Nie ograniam:-([/QUOTE]
Ty dobrze wiesz o co chodzi :lol: Prezes spółki trochę o swoich obowiązkach zapomniał :diabloti:

Posted

wchodzac tu wchodzi sie na wlasna odpowiedzialnosc,bo po pewnym czasie siedzenia i czytania ogarnia sie wszystko,tylko zapamietaj,ze Ciebie nikt nie bedzie rozumial juz gdzie indziej;):diabloti:
ojjjjjjj brakowalo mi Was:evil_lol:

Posted

[quote name='natija']wchodzac tu wchodzi sie na wlasna odpowiedzialnosc,bo po pewnym czasie siedzenia i czytania ogarnia sie wszystko,tylko zapamietaj,ze Ciebie nikt nie bedzie rozumial juz gdzie indziej;):diabloti:
ojjjjjjj brakowalo mi Was:evil_lol:[/QUOTE]
Hahaha :) Święta racja :D

Posted

nie wiem o szo chozi, więc wstawiam zdjęcie mojego psa w nowej obroży :evil_lol:
[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-aIDNVZ8i9OE/UoPD1AcveBI/AAAAAAAADhs/riY7Ii3rGPU/s600/IMG_1969.JPG[/IMG]

Posted

[quote name='Kaaasia']Kurde, ja też bym coś wstawila ale taki pierdzielnik zrobił mi się ze zdjęciami że nie wiem co było a co nie :roll:[/QUOTE]
skad ja to znam:evil_lol:powiem Ci jak ja robie w takiej sytuacji......wstawiam co leci i pewnie nikt sie nie polapie,a zachwycac sie beda:evil_lol:ale jakby co to ja tak nie robie:diabloti:
Angi super jezor :)

Posted

[quote name='natija']skad ja to znam:evil_lol:powiem Ci jak ja robie w takiej sytuacji......wstawiam co leci i pewnie nikt sie nie polapie,a zachwycac sie beda:evil_lol:ale jakby co to ja tak nie robie:diabloti:
Angi super jezor :)[/QUOTE]
Świetny patent. Zaraz wypróbuję :evil_lol:
Oczywiście, co złego to nie my ;)

Posted

[quote name='leónowa']Ale oso wam chodzi? ... Nie ograniam:-([/QUOTE]
To gdzie się prezes podziewa że nie jest na bieżąco?:D

[quote name='Angi']ja ostatnio zamówiłam obrożę, a na drugi dzień były rabaty :grins:[/QUOTE]
A gdzie zamawiasz obróżki?;)

[quote name='natija']wchodzac tu wchodzi sie na wlasna odpowiedzialnosc,bo po pewnym czasie siedzenia i czytania ogarnia sie wszystko,tylko zapamietaj,ze Ciebie nikt nie bedzie rozumial juz gdzie indziej;):diabloti:
ojjjjjjj brakowalo mi Was:evil_lol:[/QUOTE]

ha ha święte słowa... niszczymy sobie na wzajem psychikę:diabloti:

[quote name='Kaaasia']Kurde, ja też bym coś wstawila ale taki pierdzielnik zrobił mi się ze zdjęciami że nie wiem co było a co nie :roll:[/QUOTE]

Ja dzisiaj już po innych wątkach nie latam bo to sie źle skonczy:D Foteczki jakie byś nie wstawiła to ja po ocham i acham bo masz cudnych modeli:loveu:

[quote name='Angi']nie wiem o szo chozi, więc wstawiam zdjęcie mojego psa w nowej obroży :evil_lol:
[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-aIDNVZ8i9OE/UoPD1AcveBI/AAAAAAAADhs/riY7Ii3rGPU/s600/IMG_1969.JPG[/IMG][/QUOTE]
:loveu:
Co to za wzorek na tej obróżce?:)
[quote name='natija']skad ja to znam:evil_lol:powiem Ci jak ja robie w takiej sytuacji......wstawiam co leci i pewnie nikt sie nie polapie,a zachwycac sie beda:evil_lol:ale jakby co to ja tak nie robie:diabloti:
Angi super jezor :)[/QUOTE]

:evil_lol:

Posted

to są akurat duszki z furkidz. ;)
[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-lRrVCRaMwcc/UoPD-YuvF_I/AAAAAAAADiU/9chAUaw-2KM/s512/IMG_1978%20-%20Kopia.JPG[/IMG]

dog style je chyba ma, i jeszcze na zielonym tle :D

Posted

Możesz dodawać przynajmniej jest na co popatrzeć:loveu: ja obróżki zamawiam u Martis... jakościowo, hmm widziałam lepsze ale ma super wzory:loveu:

Natijka dasz radę! Wieżę w Ciebie:)

Posted

[quote name='natija']widzisz choroba sie zaczyna:evil_lol:musisz dopisac spolka:diabloti:[/QUOTE]
Trzeba na pierwszej stronie napisać że spółko-holizm jest bardzo zaraźliwy:D

[quote name='Angi']mam spółkę w nazwie galerii :diabloti:[/QUOTE]
No kolejny swój człowiek:loveu: Witaj w rodzinie:multi:

Posted

[quote name='Angi']mam spółkę w nazwie galerii :diabloti:[/QUOTE]
te taaaa ja nie widze......wiesz my z tych co musza dokladnie widziec:diabloti:
[quote name='leónowa']Prezes, słuchaj, mecz ogląda i dopinguje naszych chłopców w ciężkich chwilach, tak więc tego mam wymówkę na swój nieogar:evil_lol:[/QUOTE]
ja patrzylam do piwszej polowy i szlag mnie trafial,to u nas dzieci lepiej graja:shake:
[quote name='(:Buńka:)']Możesz dodawać przynajmniej jest na co popatrzeć:loveu: ja obróżki zamawiam u Martis... jakościowo, hmm widziałam lepsze ale ma super wzory:loveu:

Natijka dasz radę! Wieżę w Ciebie:)[/QUOTE]
yyyy chyba pomoc sie przyda ;)