Buńka Posted November 15, 2013 Author Posted November 15, 2013 [quote name='Angi']a ja nie w temacie, jak zawsze :evil_lol:[/QUOTE] Nie przejmuj się ja tez się czasami już gubię:evil_lol: Trzeba improwizować, że się wie o co chodzi:D A jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze:D PS: Odbiegając od tematów to sie załamałam... wstawiałam ostatnio fotke obroży którą zamówiłam. Potem wchodzę na stronę sklepu a tam identyko obroża + do tego mucha w takiej samej cenie:roll: Nosz K..... A żeby kupić osobno taką elegancką muchę trzeba wyłożyć 15 zł... Chciałam zmienić zamówienie a tam status zamówienia "wysłane"... :roll: Quote
Leokadia Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Ale oso wam chodzi? ... Nie ograniam:-( Quote
angineuuka Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 ja ostatnio zamówiłam obrożę, a na drugi dzień były rabaty :grins: Quote
Baton Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 [quote name='(:Buńka:)']Nie przejmuj się ja tez się czasami już gubię:evil_lol: Trzeba improwizować, że się wie o co chodzi:D A jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze:D PS: Odbiegając od tematów to sie załamałam... wstawiałam ostatnio fotke obroży którą zamówiłam. Potem wchodzę na stronę sklepu a tam identyko obroża + do tego mucha w takiej samej cenie:roll: Nosz K..... A żeby kupić osobno taką elegancką muchę trzeba wyłożyć 15 zł... Chciałam zmienić zamówienie a tam status zamówienia "wysłane"... :roll:[/QUOTE] Improwizacja dobra rzecz :lol: Też bym się wkurzyła... [quote name='leónowa']Ale oso wam chodzi? ... Nie ograniam:-([/QUOTE] Ty dobrze wiesz o co chodzi :lol: Prezes spółki trochę o swoich obowiązkach zapomniał :diabloti: Quote
natija Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 wchodzac tu wchodzi sie na wlasna odpowiedzialnosc,bo po pewnym czasie siedzenia i czytania ogarnia sie wszystko,tylko zapamietaj,ze Ciebie nikt nie bedzie rozumial juz gdzie indziej;):diabloti: ojjjjjjj brakowalo mi Was:evil_lol: Quote
Kaaasia Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Kurde, ja też bym coś wstawila ale taki pierdzielnik zrobił mi się ze zdjęciami że nie wiem co było a co nie :roll: Quote
Baton Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 [quote name='natija']wchodzac tu wchodzi sie na wlasna odpowiedzialnosc,bo po pewnym czasie siedzenia i czytania ogarnia sie wszystko,tylko zapamietaj,ze Ciebie nikt nie bedzie rozumial juz gdzie indziej;):diabloti: ojjjjjjj brakowalo mi Was:evil_lol:[/QUOTE] Hahaha :) Święta racja :D Quote
angineuuka Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 nie wiem o szo chozi, więc wstawiam zdjęcie mojego psa w nowej obroży :evil_lol: [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-aIDNVZ8i9OE/UoPD1AcveBI/AAAAAAAADhs/riY7Ii3rGPU/s600/IMG_1969.JPG[/IMG] Quote
natija Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 [quote name='Kaaasia']Kurde, ja też bym coś wstawila ale taki pierdzielnik zrobił mi się ze zdjęciami że nie wiem co było a co nie :roll:[/QUOTE] skad ja to znam:evil_lol:powiem Ci jak ja robie w takiej sytuacji......wstawiam co leci i pewnie nikt sie nie polapie,a zachwycac sie beda:evil_lol:ale jakby co to ja tak nie robie:diabloti: Angi super jezor :) Quote
Baton Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 [quote name='Angi']nie wiem o szo chozi, więc wstawiam zdjęcie mojego psa w nowej obroży :evil_lol: [/QUOTE] To ja pochwalę :D I psa i obroże :lol: Quote
Kaaasia Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 [quote name='natija']skad ja to znam:evil_lol:powiem Ci jak ja robie w takiej sytuacji......wstawiam co leci i pewnie nikt sie nie polapie,a zachwycac sie beda:evil_lol:ale jakby co to ja tak nie robie:diabloti: Angi super jezor :)[/QUOTE] Świetny patent. Zaraz wypróbuję :evil_lol: Oczywiście, co złego to nie my ;) Quote
natija Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 [quote name='Kaaasia']Świetny patent. Zaraz wypróbuję :evil_lol: Oczywiście, co złego to nie my ;)[/QUOTE] no wlasnie :)widac odrazu,ze spolka:evil_lol: Quote
Buńka Posted November 15, 2013 Author Posted November 15, 2013 [quote name='leónowa']Ale oso wam chodzi? ... Nie ograniam:-([/QUOTE] To gdzie się prezes podziewa że nie jest na bieżąco?:D [quote name='Angi']ja ostatnio zamówiłam obrożę, a na drugi dzień były rabaty :grins:[/QUOTE] A gdzie zamawiasz obróżki?;) [quote name='natija']wchodzac tu wchodzi sie na wlasna odpowiedzialnosc,bo po pewnym czasie siedzenia i czytania ogarnia sie wszystko,tylko zapamietaj,ze Ciebie nikt nie bedzie rozumial juz gdzie indziej;):diabloti: ojjjjjjj brakowalo mi Was:evil_lol:[/QUOTE] ha ha święte słowa... niszczymy sobie na wzajem psychikę:diabloti: [quote name='Kaaasia']Kurde, ja też bym coś wstawila ale taki pierdzielnik zrobił mi się ze zdjęciami że nie wiem co było a co nie :roll:[/QUOTE] Ja dzisiaj już po innych wątkach nie latam bo to sie źle skonczy:D Foteczki jakie byś nie wstawiła to ja po ocham i acham bo masz cudnych modeli:loveu: [quote name='Angi']nie wiem o szo chozi, więc wstawiam zdjęcie mojego psa w nowej obroży :evil_lol: [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-aIDNVZ8i9OE/UoPD1AcveBI/AAAAAAAADhs/riY7Ii3rGPU/s600/IMG_1969.JPG[/IMG][/QUOTE] :loveu: Co to za wzorek na tej obróżce?:) [quote name='natija']skad ja to znam:evil_lol:powiem Ci jak ja robie w takiej sytuacji......wstawiam co leci i pewnie nikt sie nie polapie,a zachwycac sie beda:evil_lol:ale jakby co to ja tak nie robie:diabloti: Angi super jezor :)[/QUOTE] :evil_lol: Quote
angineuuka Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 [quote name='maryg22']To ja pochwalę :D I psa i obroże :lol:[/QUOTE] grzywacze chińskie się tylko chwali :grins: :evil_lol: Quote
angineuuka Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 to są akurat duszki z furkidz. ;) [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-lRrVCRaMwcc/UoPD-YuvF_I/AAAAAAAADiU/9chAUaw-2KM/s512/IMG_1978%20-%20Kopia.JPG[/IMG] dog style je chyba ma, i jeszcze na zielonym tle :D Quote
natija Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 a co ja mam poiedziec,mam ponad 3 strony do nadraaaaaabiania,jak ja to ogarne przeciez do rana bedzie ciezko galerie wszystkie przeleciec:) Quote
angineuuka Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 dodałam tutaj więcej zdjęć niż w swojej galerii :evil_lol: Quote
natija Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 [quote name='Angi']dodałam tutaj więcej zdjęć niż w swojej galerii :evil_lol:[/QUOTE] widzisz choroba sie zaczyna:evil_lol:musisz dopisac spolka:diabloti: Quote
angineuuka Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 mam spółkę w nazwie galerii :diabloti: Quote
Buńka Posted November 15, 2013 Author Posted November 15, 2013 Możesz dodawać przynajmniej jest na co popatrzeć:loveu: ja obróżki zamawiam u Martis... jakościowo, hmm widziałam lepsze ale ma super wzory:loveu: Natijka dasz radę! Wieżę w Ciebie:) Quote
Leokadia Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Prezes, słuchaj, mecz ogląda i dopinguje naszych chłopców w ciężkich chwilach, tak więc tego mam wymówkę na swój nieogar:evil_lol: Quote
Buńka Posted November 15, 2013 Author Posted November 15, 2013 [quote name='natija']widzisz choroba sie zaczyna:evil_lol:musisz dopisac spolka:diabloti:[/QUOTE] Trzeba na pierwszej stronie napisać że spółko-holizm jest bardzo zaraźliwy:D [quote name='Angi']mam spółkę w nazwie galerii :diabloti:[/QUOTE] No kolejny swój człowiek:loveu: Witaj w rodzinie:multi: Quote
natija Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 [quote name='Angi']mam spółkę w nazwie galerii :diabloti:[/QUOTE] te taaaa ja nie widze......wiesz my z tych co musza dokladnie widziec:diabloti: [quote name='leónowa']Prezes, słuchaj, mecz ogląda i dopinguje naszych chłopców w ciężkich chwilach, tak więc tego mam wymówkę na swój nieogar:evil_lol:[/QUOTE] ja patrzylam do piwszej polowy i szlag mnie trafial,to u nas dzieci lepiej graja:shake: [quote name='(:Buńka:)']Możesz dodawać przynajmniej jest na co popatrzeć:loveu: ja obróżki zamawiam u Martis... jakościowo, hmm widziałam lepsze ale ma super wzory:loveu: Natijka dasz radę! Wieżę w Ciebie:)[/QUOTE] yyyy chyba pomoc sie przyda ;) Quote
Leokadia Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 [quote name='Angi']nie ma co dopingować :P[/QUOTE] Ja tam jestem wierna naszym i zawsze mam mega depreche jak przegrywają;) Quote
Recommended Posts