Jump to content
Dogomania

Mr. Rocky & Mrs. Leokadia oraz czarna bestyjka i reszta stada xD

Recommended Posts

Posted

U mnie rodzinka jest za:) Ale kiedyś było inaczej...
ho ho Wrocław, Olsztyn:D Może ktoś jeszcze zechce mnie przygarnąć:cool3: ?
eee myślę że nie było by tak źle, najwyżej po tygodniu mieszkania razem musieli by wkroczyć z kaftanami:roflt:

Posted

Jak można nie lubić matematyki :loveu:

Weterynaria, moje niespełnione marzenie :roll:. Ale ja się do tego nie nadaję. Opatrunku nie zmienię, zastrzyku nie zrobię :oops:

Posted

[quote name='(:Buńka:)']U mnie rodzinka jest za:) Ale kiedyś było inaczej...
ho ho Wrocław, Olsztyn:D Może ktoś jeszcze zechce mnie przygarnąć:cool3: ?
eee myślę że nie było by tak źle, najwyżej po tygodniu mieszkania razem musieli by wkroczyć z kaftanami:roflt:[/QUOTE]
Ja mam nadzieję, że się im zmieni. Chociaż większość już naprawdę wspiera, ale babcia wie swoje :mad:
W Olsztynie to razem byśmy musiały się dać komuś przygarnąć :evil_lol:
Hahahaha :lol:

Tak jak już jesteśmy w temacie - przypomniało mi się takie coś :lol:
[URL]http://3.bp.blogspot.com/-qdDwk3FXync/UJJQUdg_7eI/AAAAAAAAAO4/VUqDgVpWoAk/s1600/401516_10101757232678444_2314227_78807309_2139673557_n.jpg[/URL]

Posted

[quote name='Kaaasia']Jak można nie lubić matematyki :loveu:

Weterynaria, moje niespełnione marzenie :roll:. Ale ja się do tego nie nadaję. Opatrunku nie zmienię, zastrzyku nie zrobię :oops:[/QUOTE]
Zmienię troszkę to pytanie: JAK MOŻNA LUBIĆ MATEMATYKĘ?!:D
Moje jeszcze nie spełnione ale się zobaczy jak się życie potoczy... ja zastrzyki robię bezproblemowo;) A pierwsze jakie robiłam to króliczkom:loveu:

[quote name='maryg22']Ja mam nadzieję, że się im zmieni. Chociaż większość już naprawdę wspiera, ale babcia wie swoje :mad:
W Olsztynie to razem byśmy musiały się dać komuś przygarnąć :evil_lol:
Hahahaha :lol:

Tak jak już jesteśmy w temacie - przypomniało mi się takie coś :lol:
[URL]http://3.bp.blogspot.com/-qdDwk3FXync/UJJQUdg_7eI/AAAAAAAAAO4/VUqDgVpWoAk/s1600/401516_10101757232678444_2314227_78807309_2139673557_n.jpg[/URL][/QUOTE]
Ha nas to by gdzieś bez problemu przygarnęli:D któż by się oparł naszemu urokowi osobistemu:cool3: Takie zabawne i z ciętym językiem:D Najwyżej byśmy psami szczuły:diabloti:
[url]http://3.bp.blogspot.com/-qdDwk3FXync/UJJQUdg_7eI/AAAAAAAAAO4/VUqDgVpWoAk/s1600/401516_10101757232678444_2314227_78807309_2139673557_n.jpg[/url] - :D:D:D

Posted

[quote name='(:Buńka:)']Zmienię troszkę to pytanie: JAK MOŻNA LUBIĆ MATEMATYKĘ?!:D
Moje jeszcze nie spełnione ale się zobaczy jak się życie potoczy... ja zastrzyki robię bezproblemowo;) A pierwsze jakie robiłam to króliczkom:loveu:
[/QUOTE]
Ja tam lubiłam.
Nawet maturę zdawałam z własnej, nieprzymuszonej woli :cool3:

Posted

[quote name='(:Buńka:)']
Ha nas to by gdzieś bez problemu przygarnęli:D któż by się oparł naszemu urokowi osobistemu:cool3: Takie zabawne i z ciętym językiem:D Najwyżej byśmy psami szczuły:diabloti:
[URL]http://3.bp.blogspot.com/-qdDwk3FXync/UJJQUdg_7eI/AAAAAAAAAO4/VUqDgVpWoAk/s1600/401516_10101757232678444_2314227_78807309_2139673557_n.jpg[/URL] - :D:D:D[/QUOTE]
Trzeba trzecią taką znaleźć to nas przygarnie :D Pozabijałybyśmy się tam pewnie, ale co tam :evil_lol:
Chyba Ty byś psami szczuła... Ja z Joy mogłabym mieć mały problem... no chyba, że ktoś się chihuahua boi :diabloti:

Posted

Ja jestem beztalencie matematyczne niestety:-( Moim najlepszym przyjacielem jest kalkulator:loveu:
Nigdy bym sie na matme nie zdecydowała rozszerzoną! A najlepiej jak by można było z niej w ogóle zrezygnować na maturze:D

Posted

[quote name='maryg22']Trzeba trzecią taką znaleźć to nas przygarnie :D Pozabijałybyśmy się tam pewnie, ale co tam :evil_lol:
Chyba Ty byś psami szczuła... Ja z Joy mogłabym mieć mały problem... no chyba, że ktoś się chihuahua boi :diabloti:[/QUOTE]
No to może do pani prezes wbijemy:D
[quote name='Angi']uszanowanko wszystkim! :D[/QUOTE]

A witamy, witamy w naszych skromnych progach:)

Posted

[quote name='(:Buńka:)']No widzisz Maryś, a nie mówiłam:) Leónowa tak nas chce przygarnąć że nawet chatę zasponsoruje:evil_lol:[/QUOTE]
To już wiemy do kogo wbijamy :evil_lol:

Posted

[quote name='Angi']już tu kiedyś byłam, więc znam te twoje skromne progi :D[/QUOTE]
A więc witam ponownie:D Pamiętam, pamiętam wtedy było spółkowe zamieszanie:) Jutro do was zajrzę do galerii;) Dzisiaj lepiej nie ryzykować moją obecnością bo się rozszalałam:diabloti:

[quote name='maryg22']O pani prezes już przyszła to może jej powiemy jakie mamy dla niej zadanie...:diabloti:[/QUOTE]
Proszę bardzo, młodsi mają pierwszeństwo mów:diabloti:... chociaż chce nas przygarnąć to może by się tak ulitować?:evil_lol:

Posted

[quote name='Angi']jutro może dodam fotki :diabloti:[/QUOTE]
O ja na fotki jestem łasa:cool3: Jeszcze zależy czyje i jakie:diabloti:
[quote name='leónowa']A kupicie mi szczeniaczka? Jak chcecie to do Wrocławia możecie wbijać już dzisiaj;)[/QUOTE]
Po co kupować:D Zaraz poszukam partnerki dla Rokulca i będzie... nie pamiętasz:D:diabloti:

Posted

[quote name='(:Buńka:)']
Proszę bardzo, młodsi mają pierwszeństwo mów:diabloti:... chociaż chce nas przygarnąć to może by się tak ulitować?:evil_lol:[/QUOTE]
W takim razie:
Szanowna Pani Prezes, jeżeli chce Pani utrzymać swoje dotychczasowe stanowisko musi pani wykonać listę wszystkich spółkowniczek. Jeżeli Pani tego nie zrobi, grozi pani przymusowe zrzeknięcie się pełnionej przez Panią funkcji w naszej spółce. :evil_lol:

Posted

Przepraszam niestety muszę wtrącić w naszą miłą pogawędkę foteczkę:diabloti:
Pewien osobnik będzie wiedział o co chodzi:evil_lol:
[IMG]http://imageshack.us/a/img198/1621/dju8.JPG[/IMG]

Posted

[quote name='maryg22']W takim razie:
Szanowna Pani Prezes, jeżeli chce Pani utrzymać swoje dotychczasowe stanowisko musi pani wykonać listę wszystkich spółkowniczek. Jeżeli Pani tego nie zrobi, grozi pani przymusowe zrzeknięcie się pełnionej przez Panią funkcji w naszej spółce. :evil_lol:[/QUOTE]
ha ha ha rozwaliłaś mnie tym tekstem:roflt::loveu:

Posted

[quote name='(:Buńka:)']ha ha ha rozwaliłaś mnie tym tekstem:roflt::loveu:[/QUOTE]
No wiesz, chciałam nie być taka chamska i przynajmniej to ładnie napisać :evil_lol: