Klaudus__ Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 [FONT=comic sans ms]Tego przystojniaka ktoś wyrzucił przy drodze głównej na wsi. A,że błąkał się kilka dni - pewna kobieta przymknęła Go na podwórku i zadzwoniła,żeby Go zabrać. Psiak jest bardzo przyjazny. Nazwałam Go Teddy. Potrafi chodzić na smyczy. Lubi kontakt z człowiekiem. Na inne psy szczeka - ale wiadomo,że w schroniskowych warunkach to częsta reakcja. Myślę,że ma około 2 lat. Nie wygląda na starszego. Chętnie się bawi piłeczką. Bardzo proszę o pomoc w ogłaszaniu. Kontakt: tel: 785 549 189 mail: [email protected] [/FONT] Quote
__Lara Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Piesku, zapisuję. Ogłoszenia: www.ojej.pl www.e-zwierzak.pl www.kokosy.pl www.pajeczyna.pl www.owi.pl www.tablica.pl www.lento.pl www.pineska.pl adsy.pl www.top.ogloszenia.net www.petworld.pl www.petsy.pl www.katowiczak.pl www.olx.pl www.cwirek.pl adpedia.pl www.neeon.pl Quote
paulinken Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Przepiękny. Wrzucę na owczarki i na owczarek.eu. Quote
__Lara Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Ja go reklamuje jako podobizna telewizyjnego Aleksa :eviltong: Quote
Myngey Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Podrzucam chłopaka........:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
paulinken Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Zrobiłam cafeanimal, moruska, gumtree i wyróżniłam tablicę. Quote
__Lara Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 paulinken napisał(a):Zrobiłam cafeanimal, moruska, gumtree i wyróżniłam tablicę. :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
aganela Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 jeszcze wrzucie tu: http://www.adopcjapsa.pl/ i na adopcje.org jak myślicie czy ona ładnie wytrzymuje w kojcu bez człowieka, gdyby go chciał ktoś do kojca to by się nadawał czy tylko dom,nadaje się do mieszkania? Bo wiadomo,że nie wszyscy mają psiaki w domu,niektóre w kojcach,np.moje psiaki są kojcowo-ogrodowo-rzadko domowe i im to odpowiada. Quote
paulinken Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Ciężko stwierdzić, Klaudia chyba nic nie wie o jego przeszłości.. Quote
rents Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Z tego co wiem - Klaudia jeszcze potwierdzi - PO PSA ZGŁOSIŁ SIĘ WŁASCICIEL , więc chłopaka już w schronie nie ma. Jest jeszcze drugi owczarek, trochę starszy od tego, tez fajny. Quote
paulinken Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Ciekawe czy rzeczywiście właściciel... gdyby ktoś dzwonił z ogłoszeń to polecajcie tego drugiego pieska. Quote
Lobaria Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Potwierdzam - po owczarka zgłoził sią właściciel, już Go w punkcie nie ma. Jeśli piszemy o TYM owczarku. Quote
Lobaria Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 __Lara napisał(a):Jejku, byłoby wspaniale!!!!!!!!!!! Niby tak, ale dlaczego On się znalazł w punkcie. Przed chwilą mialam fajny telefon z ogłoszenia o 2 - leniego owczarka... Z Warszawy... Takiego jasnego... Nie wiem, o którego chodzi, więc Pan przysle mi maila do ogłoszenia. Może chodzi o Smutka? Zobaczymy... Quote
Lobaria Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Tak, to chodziło o niego, kopiuję maila od Państwa jestesmy zainteresowani adopcja tego psiaka; teraz żaden z podanych nr tel. nie odpowiada; jesteśmy z Warszawy, małżeństwo z 8-letnią córką; od 1 lipca przeprowadzamy się do domu z działką 1350 m, 150 m od lasów chotomowskich, więc dla psiaka którego od dawna pragniemy warunki będą idealne; jeśli byłoby to możliwe psa wzięlibyśmy np. 2 lipca pod jakim adresem i w jakich godzinach można go obejrzeć pozdr Quote
Lobaria Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Przed chwilą drugi tel o tego psiaka, też z Warszawy:) Wysyłam zatem ofertę Smutka Quote
Recommended Posts