pikola Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 [quote name='aagataa8']Niestety z tego co widzę, to ostatnia wpłata od Ciebie jest 21.02.2013 w kwocie 20 zł za luty i marzec. A masz może daty kolejnych przelewów? Może ja czegoś nie widzę... Aha, z tego co wiem od Ani to u Milvy wszystko w porządku, przyzwyczaja się do nowego domu[/QUOTE] Niemozliwe.Sprawdz prosze jeszcze raz.Wszedzie doszlo. Quote
ewakrakow Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 dawno nie byłam na watku i nie jestem na bieżąco, ostatni wpis z sierpnia... co u Milwy? Quote
Karilka Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Ewa! Milva mieszka w KRAKOWIE! ;) Generalnie ma towarzystwo psie i jest rozpieszczana! Quote
ewakrakow Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 aha no tak doczytałam, że jest w ds!!! w Krakowie o kurcze może nawet w mojej okolicy:) muszę się rozglądać!!! strasznie się cieszę, że się jej udało żeby jeszcze suczka z mojego banerka też miała takie szczęście Quote
ewakrakow Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 światowy psiak w centrum dużego miasta mieszka ja na południu Krakowa, już prawie na peryferiach... bardzo kibicuję Milvie i cieszę się, że dobrze trafiła i została krakowianką:) Quote
Recommended Posts