Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 months later...
  • Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I stało się..................... :D :D
Guzik znalazł swojego ludzia :) Od 2,5 tygodnia mieszka z nowymi właścicielami :)

Są bimi moi znajomi :) Koleżanka chciała psiaka, ale nie jakiegoś "pimpka" tylko psa, nie ważny był wygląd czy wiek, ważny był dla niej jego charakter i to żeby nie był agresywny do dzieci w wieku szkolnym.
Pokazałam Guzia i Larę, która jest u mnie na hotelu, jednak bardziej w oko wpadł Guziol. Byli go odwiedzić, ale nie mogli go jeszcze początkowo zabrać, bo miał jeszcze szwy na powiece (musieliśmy poddać go zabiegowi prawego oczka, bo dolna powieka "wchodziła" mu do środka) :(
Ale szwy wyciągnęliśmy i później w weekend koleżanka przyjechała wyjść z nim na spacerek i ostatecznie wzięła go już ze sobą do domu.
Tegoż też dnia wieczorem pojechaliśmy do nich w odwiedzinki, a Guzik nawet się za bardzo nie cieszył :/ nie wiem czy się obraził, że go oddaliśmy czy myślał, że chcemy go znowu zabrać he he he

Nowi "rodzice" są zachwyceni Guziolkiem :D

Niestety znowu zrobił mu się jakiś guzek koło siusiaczka :( Jutro obiecałam Agnieszce, że pojadę z nią do weta. Oby to nie było nic groźnego :(

A tymczasem kilka fotek z nowego domu:

A tu Guziolek przyszedł do pracy z Panicią :D