Alicja Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Bazarek na psiaku u Sandry i Grzesia [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235432-KUBRAKI-DLA-PSÓW-akcesoria-na-psiaki-u-ARDNAS?p=19948424#post19948424[/url] Quote
Czaruś Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 I stało się..................... :D :D Guzik znalazł swojego ludzia :) Od 2,5 tygodnia mieszka z nowymi właścicielami :) Są bimi moi znajomi :) Koleżanka chciała psiaka, ale nie jakiegoś "pimpka" tylko psa, nie ważny był wygląd czy wiek, ważny był dla niej jego charakter i to żeby nie był agresywny do dzieci w wieku szkolnym. Pokazałam Guzia i Larę, która jest u mnie na hotelu, jednak bardziej w oko wpadł Guziol. Byli go odwiedzić, ale nie mogli go jeszcze początkowo zabrać, bo miał jeszcze szwy na powiece (musieliśmy poddać go zabiegowi prawego oczka, bo dolna powieka "wchodziła" mu do środka) :( Ale szwy wyciągnęliśmy i później w weekend koleżanka przyjechała wyjść z nim na spacerek i ostatecznie wzięła go już ze sobą do domu. Tegoż też dnia wieczorem pojechaliśmy do nich w odwiedzinki, a Guzik nawet się za bardzo nie cieszył :/ nie wiem czy się obraził, że go oddaliśmy czy myślał, że chcemy go znowu zabrać he he he Nowi "rodzice" są zachwyceni Guziolkiem :D Niestety znowu zrobił mu się jakiś guzek koło siusiaczka :( Jutro obiecałam Agnieszce, że pojadę z nią do weta. Oby to nie było nic groźnego :( A tymczasem kilka fotek z nowego domu: A tu Guziolek przyszedł do pracy z Panicią :D Quote
baster i lusi Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 widzisz Sandruś jaki z Guziola zdrajca?:lol: powodzenia chłopaku:multi: Quote
fioneczka Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 czekałam na ten wpis na wątku od dnia kiedy Guzik pojechał ... ale wiedziałam że będzie dobrze, że zostanie miód na serce ... tyle się chłopak wyczekał ... i Wy, i my :) Quote
Recommended Posts