Kasiass Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 To widze, że sunia trochę odżyła przy nim :) Bo jak byłam w sobotę, to siedziała w samym rogu klatki, jak ją wzieła na spacer to dopiero po 15 minutach zrobila kilka malych kroczkow, taka wystraszona :( Ale z Drupim widzę, świetną parkę tworzą :) Quote
fiorsteinbock Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 Bardzo sobie przypadli do gustu. Kasiu, po tej małej kruszynce, wciśnietej w kąt, pozostało wspomnienie. Szczekała, skakała, zaczepiała nas... Pomysł dziewczyn na połączenie w pary to strzał w 10! a tak wygladała bedac samą: Quote
milka10 Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 O to super! Na pewno razem bedzie im razniej, szczegolnie ze sie dogaduja! ; ) Jak dobrze, ze moga byc razem ;);) Quote
giselle4 Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Drupi i Mala sa bardzo do siebie podobni i zgodni a ze sunka po sterylce to moga byc razem:) Quote
fiorsteinbock Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 na FB jest psiak podobny do naszej dwójki, tez w schronie :( Quote
Kasiass Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Drupi też był dzisiaj na spacerku :) Zapatrzył się na bociana :) Relaks w trawce :) Za gorąco na spacer to sobie poleżę w cieniu :) Odpoczywa :) I jeszcze pokażę koleżankę Drupiego :) Quote
fiorsteinbock Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 Dziewczyny, jak ma na imie kolezanka Drupiego? Pani szuka suni w typie ratlerka, podesłałam ją... Sa tel o naszego malca? Quote
basia34 Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Sunia wabi sie Mala i jest sliczna i kochana sunieczka. Quote
fiorsteinbock Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 basia34 napisał(a):Sunia wabi sie Mala i jest sliczna i kochana sunieczka. Dzięki Basiu, niestety Pani wybrała innego pieska :/ Quote
fiorsteinbock Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 Zamówiłam u Ogonka tekst dla Drupiego. Quote
Kasiass Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 To może z nowym tekstem chłopak do domu pójdzie... :) Quote
fiorsteinbock Posted June 24, 2012 Author Posted June 24, 2012 Adusia weekend spedziła w schronisku, wiec nie miala czasu - ale w tyg mysle, że zredaguje. Qrde, jeszcze nie zaplacilam jej za teksty :/ Quote
giselle4 Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Drupi i Mala na pierwsza najmniejsze psiaki w schronisku:) Quote
giselle4 Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 nie chce i nie moge odbierec jemu szansy ale ja mysle ze On juz nie znajdzie chaty Edi ,musimy cos pomyslec On jest najmniejszy z Mała w schronie jemu duzo nie potrzeba ot miska jedzenia i czlowiek aby czasem poglaskal i kącik do spania Quote
fiorsteinbock Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 (edited) Mozemy zacząc szukać BDT? Może FB zrobić? Napisz do Ady, moze zrobi Drupikowi i zaczniemy szukac bdt? Na płatny już nie wydolimy. Obecne psiaki nie mają deklaracji. Wrzuciłam go na mikruski. Edited June 26, 2012 by fiorsteinbock Quote
fiorsteinbock Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 Przypomne sie z tekstem Adusi, bo nie mamy ani DS ani DT :( A mały długo nie pociągnie w schronie :( Quote
_ogonek_ Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Melduję się ze sporawym opóźnieniem. Moja propozycja, rzecz jasna do poprawek (jak zawsze :) ). TYTUŁ: Moim marzeniem jest mieć dom... Kieszonkowy Drupi. Na imię mi Drupi i jestem malutki.Ważę około 4 kilogramów. Jestem kieszonkowym pieskiem i za tomnie uwielbiają. Duzi (bo tak najlepiej określić moich opiekunów)mówią, że jestem naprawdę uroczy, ja nie zaprzeczam. Tak naprawdę nigdy wcześniej niemiałem domu. Znaczy się teoretycznie jakiś był, ale słabo gopamiętam. Większą część mojego życia spędzałem proszącDużych o jedzonko, gdyż mój brzuszek był pusty... Trafiłem doschroniska po nieprzyjemnym wypadku. Nie wiem dokładnie co sięstało, ale bardzo bolało... Zostałem naprawiony, jeśli można totak nazwać. Choć trudno w to uwierzyć podoba misię w schronisku. Mogę tu wyjść na spacerek, co czynię chętnie,dopisuje mi apetyt i zajadam ze smakiem no i tu mnie głaszczą, atego mi brakuje najbardziej. W moim mglistym marzeniu zawszechciałem mieć dom jak z obrazka – taki z ogródkiem i miłąpanią lub panem, który będzie wraz ze mną podziwiał widoki, alboodpoczywał obok mnie. Jestem dojrzałym, ok. 25-30centymetrowym kawalerem. Niestety dla niektórych za dojrzały... Ale mam marzenie i będę o niewalczyć. Czekajcie gdzieś tam na mnie, boniebawem nadejdę JA, Wasz wymarzony pies, Drupi Wspaniały. Quote
Kasiass Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 mi się tekst bardzo podoba, postaram się jak najszybciej porobić ogłoszenia dla malutkiego.... Quote
Recommended Posts