Kasiass Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Eddie to mały uciekinier, próbował dzisiaj z wanny wyskoczyć :) Quote
fiorsteinbock Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Szczęsciarz :) Moze ktoś go w końcu wypatrzy! Quote
Kasiass Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 fiorsteinbock napisał(a):I dla Eddiego redaguje sie nowy tekst. I oby mu szczęście przyniósł :) Quote
giselle4 Posted June 24, 2012 Author Posted June 24, 2012 Kasiass napisał(a):Do góry Eddie, uwielbiam tego chłopaka :) bo zawsze daje buziaka:_) Quote
Kasiass Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 giselle4 napisał(a):bo zawsze daje buziaka:_) Tak, i nie da się jemu oprzeć, taki kochany :) Quote
basia34 Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 fiorsteinbock napisał(a):Zagladam do przystojniaka i miziam. To ja tez pomiziam Ediego. Quote
giselle4 Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 fiorsteinbock napisał(a):Zagladam do przystojniaka i miziam. przystojniak ryczy jak ..150 uszy odpadaja mimo spacerkow i mimo miziania On chce do domu::( Quote
fiorsteinbock Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Nie wiem co zrobic Grazynko :/ Ogłoszenia ma porobione, zdjecia tez nienajgorsze. Nie wiem :/ Moze Ady tekst pomoze... Quote
_ogonek_ Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Tradycyjnie - do poprawek ;) TYTUŁ: Eddie w typie terriera, szorstkowłosy piękniś do adopcji! Eddie to uosobienie terriera. Żywiołowy (ale nie dziki, czy gwałtowny). Jego domeną jest przysłowiowy wiatr we włosach, ale zmieniając wariant na psa należy napisać wiatr w sierści i uszach. Dla Eddiego świat poza smutnym boksem z dala od jego bezdomności jest piękny i ten pies to kocha. To dla niego są długie wyprawy u boku człowieka i cieszenie wzroku urokami natury. Leśna ścieżka, Eddie i człowiek - połączenie doskonałe! A może wędrówki przy zachodzącym lub wschodzącym słońcu? Dla Eddiego to nie gra roli, byle był człowiek i świeże powietrze, które przyniesie nozdrzom nowe, intrygujące aromaty otaczającego świata... Nie trzeba też zbyt dużo rozwodzić się nad wyglądem tego psa. Eddie jest piękny i już! Szorstkowłosa sierść nadaje mu tylko animuszu, gdyż każdy szorściak to pies wyjątkowy. Nigdy nie spotkasz dwóch takich samych. Ponadto patrząc pod kątem pielęgnacji taka sierść jest dużo łatwiejsza w utrzymaniu. Stracił właściciela tak naprawdę na zawsze... Został porzucony i znaleziony na ulicy. Odwieziono go do schroniska, jednak jego dusza usycha wśród ścian i krat własnego boksu. To nie jego bajka... Eddie nie jest psiakiem bardzo absorbującym. Wystarczy dobra wola i odpowiednia organizacja życia, a Eddie będzie szczęśliwy. Czy chcesz zaznać uczucia radości z posiadania tego psiaka? Wystarczy że zadzwonisz i podarujesz mu wspaniały dom, nic więcej... Quote
fiorsteinbock Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 (edited) Wrzucamy ogloszenia z nowym tekstem. ale.gratka.pl gumtree.pl tablica.pl oddam-psa.pl Edited June 29, 2012 by fiorsteinbock Quote
giselle4 Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 niech dobra chata zadzwoni On jest typowym przywodcą ale ryczydlo straszne Juz jest na ogolnym i powiem ze jest lepiej Quote
Kasiass Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 No, zgodzę się z tym, że Eddie mocno wyje... Nieraz jak wracalam do domu na piechotę, no nawet jak już daleko odeszłam od schroniska to go jeszcze słyszałam, tak tęskni :( Ale na spacerkach jest kochany, podskakuje i daje buziaki :) No i... obszczekuje wszystkie rowery :) Quote
fiorsteinbock Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Bedziemy ogłaszac do skutku, innego pomysłu nie mam :( Quote
giselle4 Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 fiorsteinbock napisał(a):Bedziemy ogłaszac do skutku, innego pomysłu nie mam :( Eddi jest na ogolnym z Pitkiem ,Olimpia,Brenda i Cekinem oraz Dolarkiem spokojnie daje sobie rade jeszcze gryzie nozki Pitkowi...łobuziak jeden Quote
Nadziejka Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 :buzi::thumbs:Edi - piekny chopczyk Graziuniu , cudne imie - lec do domku najlepsiutkiego sliczny chopaczku! Quote
milka10 Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 OJ tak Eddi trzymamy kciuki!!! Taki wspaniały psiak... miejmy nadzieje, ze ogloszenia pomogą, a piekny pojdzie do domku! ; )) Quote
basia34 Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 milka10 napisał(a):OJ tak Eddi trzymamy kciuki!!! Taki wspaniały psiak... miejmy nadzieje, ze ogloszenia pomogą, a piekny pojdzie do domku! ; )) Podrzucam na gore Ediego. Quote
Recommended Posts