Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 490
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MichasiaCisz napisz nam coś wiecej o sobie, czy miałaś boksie?
Ile masz czasu dla psa? jak i co bo my ciekawskie ciotki jesteśmy :D
Iza coś o tym wie, ale po maglowanku żyjemy teraz w pełnej symbiozie :loveu:

Posted

Spokojnie-miałam pieska kilka lat temu wziętego z ulicy(nie bokserka tylko teriera-ale to także wymagające pieski), chciałabym go poznać oczywiście! Widać,że to świetny piesek(mój też nie lubił kur przez co Babcia prawie zawału dostawała,ale jakoś się dało z tym żyć). Poza tym mam mieszkanie(ponad 80m2)więc ciasno mu nie będzie, i wybieg dla piesków zaraz za blokiem. mieszkam niedaleko lasu-więc warunki mam idealne! Nie wiem jak mam się jeszcze reklamowac...:)

Posted

Nawet nie wiecie jak bardzo bym chciała zabrać go do siebie...To są takie kochane pieski-żywe i takie pogodne! Ale nie wszystko zależy tu ode mnie-dlatego nie mogę wszystkim obiecać,że go zaadoptuję:(

Posted

A co z czasem bo po takim traktowaniu jak mu ta baba :angryy: zgotowała to on potrzebuje [SIZE=4][COLOR=red]DDDDDDDUUUUUUUUŻŻŻŻŻŻŻŻOOOOOOOOO[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#ff0000]MMMMMMMMIIIIIIIIIIIŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁOOOOOOOOŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚCCCCCIIIII:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [/COLOR][/SIZE]

Posted

Na szczęście nie od Babci(z resztą i tak już nie ma kur), bardziej od rodziców-jeszcze z nimi mieszkam, wyprowadzkę planuję na przyszły rok,ale widzę,że piesio nie może aż tyle czekać... O miłość do pieska się nie martwcie-o czas również -studiuję dziennie,ale nie codziennie,a mój tato siedzi w domu na emeryturze i ma duużo czasu...