izabela.szczepaniak Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 No To Nasza Cała Czwórka Trzyma Kciuki;) Quote
MichasiaCisz Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Nie wiem czy nie za późno,ale czy jest jeszcze możliwość zaadoptowania tego pieska? Quote
la_pegaza Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Rokita wciąż czeka na dobry dom :) Witaj na dogo :Rose: Quote
MichasiaCisz Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Bo jesli będzie taka możliwość to dam znać... Quote
MichasiaCisz Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 A właściwie co powinnam zrobić w razie gdybym zdecydowała się? Do kogoś mam się odezwać? Czy konkretnie kontaktować się przez stronkę bokserywpotrzebie? Quote
izabela.szczepaniak Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Tak jak najbardziej kontaktuj się ze stronkom boksery w potrzebie Quote
izabela.szczepaniak Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 a no trzymamy i to bardzo mocno:multi: bo temu chłopakowi (tak jak innym nieszczęściom) należy się to co najlepsze Quote
credita Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 trzymamy kciukasy,żeby tylko mu się poszczęściło:loveu: Quote
la_pegaza Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Jak będą realne szanse, to umów się z którąś z dziewczyn, która go odwiedza w hotelu i podjedź go poznać :) Quote
AgaiTheta Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 MichasiaCisz napisz nam coś wiecej o sobie, czy miałaś boksie? Ile masz czasu dla psa? jak i co bo my ciekawskie ciotki jesteśmy :D Iza coś o tym wie, ale po maglowanku żyjemy teraz w pełnej symbiozie :loveu: Quote
izabela.szczepaniak Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Jeżeli będzie to domek na 10000000% i dokonasz wszelkich formalności:lol: to w razie czego mogę zaoferować transport piesiulka bo ja jestem z Bytomia:p Quote
MichasiaCisz Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Spokojnie-miałam pieska kilka lat temu wziętego z ulicy(nie bokserka tylko teriera-ale to także wymagające pieski), chciałabym go poznać oczywiście! Widać,że to świetny piesek(mój też nie lubił kur przez co Babcia prawie zawału dostawała,ale jakoś się dało z tym żyć). Poza tym mam mieszkanie(ponad 80m2)więc ciasno mu nie będzie, i wybieg dla piesków zaraz za blokiem. mieszkam niedaleko lasu-więc warunki mam idealne! Nie wiem jak mam się jeszcze reklamowac...:) Quote
MichasiaCisz Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Nawet nie wiecie jak bardzo bym chciała zabrać go do siebie...To są takie kochane pieski-żywe i takie pogodne! Ale nie wszystko zależy tu ode mnie-dlatego nie mogę wszystkim obiecać,że go zaadoptuję:( Quote
izabela.szczepaniak Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 A co z czasem bo po takim traktowaniu jak mu ta baba :angryy: zgotowała to on potrzebuje [SIZE=4][COLOR=red]DDDDDDDUUUUUUUUŻŻŻŻŻŻŻŻOOOOOOOOO[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#ff0000]MMMMMMMMIIIIIIIIIIIŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁOOOOOOOOŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚCCCCCIIIII:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [/COLOR][/SIZE] Quote
izabela.szczepaniak Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 A OD KOGO TO ZALEŻY ????? BO JAK O BABCIE TO CHYBA DA SIĘ TO ZAŁATWIĆ:razz: Quote
izabela.szczepaniak Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 O TAK AGUSIU PEŁNA SYMBIOZA:eviltong: Quote
MichasiaCisz Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Na szczęście nie od Babci(z resztą i tak już nie ma kur), bardziej od rodziców-jeszcze z nimi mieszkam, wyprowadzkę planuję na przyszły rok,ale widzę,że piesio nie może aż tyle czekać... O miłość do pieska się nie martwcie-o czas również -studiuję dziennie,ale nie codziennie,a mój tato siedzi w domu na emeryturze i ma duużo czasu... Quote
izabela.szczepaniak Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 A CO RODZICE NIE LUBIOM PIESKÓW???:roll: Quote
Kluska4 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Ale się tu dzieje :crazyeye: MichasiaCisz Rokitek będzie przez week-end u mnie, więc jakby co ....... to daj znać :lol: Quote
izabela.szczepaniak Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 kLUSIU4 PROSZĘ O MNIE NIE ZAPOMINAĆ :placz: :placz: Quote
izabela.szczepaniak Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 A TAK NA POWAŻNIE MÓWIĄC TO BOKSIO BĘDZIE PRZEZ WEKEND(chyba źle napisałam) u KLUSKA4 A W PONIEDZIAŁEK RANO JA GO ZABIERAM NA TYMCZAS TAKŻE PIESIO JEST W POBLIŻU. Quote
Recommended Posts