Jump to content
Dogomania

Galeria Urwiska :) Zapraszamy ! !!!FOTKI!!!

Recommended Posts

Posted

[IMG]http://www.rotfl.ltd.pl/data/media/121/0041b.gif[/IMG]:new-bday::bday: :BIG: :laola::laola:
[B][I][FONT=Georgia][SIZE=5][COLOR=DarkOrchid]Spóźnione życzenia urodzinowe z okazji roczku dla Urwisa kochanego!!!!!!!:Rose::iloveyou::cunao::BIG: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B][B][I][FONT=Georgia][SIZE=5][COLOR=DarkOrchid]:beerchug:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B][B][I][FONT=Georgia][SIZE=5][COLOR=DarkOrchid] :popcorn::drink1::cunao::BIG::cunao:
[SIZE=4]Urwisek urodził się w moje imieniny 26 kwietnia...:multi:
Pozdrawiamy serdecznie.:loveu::loveu:
[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]
[IMG]http://www.urwisek.topworld.org/powitanie.jpg[/IMG]

• Replies 428
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[url]www.urwisek.dog.pl[/url] :D jestem leń wiec daje linka do fot :D znajdziecie je w nowosciach... niestety jestem tak zabiegana ze nie mam czasu powchodzić na wasze galerie :angryy: a jeszcze mi dogo tak wolno chodzi :angryy::mad::roll:

Posted

dopadło nas wiosenne lenistwo :eviltong:
nie no mam tyle nauki ze nie mam na nic czasu :crazyeye::roll: Ale juz niedługo wakacje wiec i luzu bedzie wiecej :multi: Fotki porobię kiedys i wstawie :)

Posted

[quote name='Sylwia&westie']dopadło nas wiosenne lenistwo :eviltong:
nie no mam tyle nauki ze nie mam na nic czasu :crazyeye::roll: Ale juz niedługo wakacje wiec i luzu bedzie wiecej :multi: Fotki porobię kiedys i wstawie :)[/quote]
My też leniu****emy :oops: I już nie możemy się doczekać wakacji :shake: Wybierasz/wybieracie się gdzieś ?

Posted

Tak w góry jak co roku ;)
Nad morze pojedziemy za rok ;)
Na osłode jedna fotka :) Stara bo jeszcze przed zabiegami pielęgnacyjnymi u mnie :P
[IMG]http://images21.fotosik.pl/289/67d8653ad8939876.jpg[/IMG]

Posted

Cieszę sie ze wam sie podoba ;) opowiem wam fajną historię z życia Urwiska ;) :
Wszystko zaczeło się tego pięknego niedzielnego wieczoru. Było jeszcze jasno bo około godziny 20. Byliśmy u mojej cioci i Ciapka-piesek (nie wiem czy kojarzycie ;P) i oni mają ogród i obok ogrodu jest droga. No i urwis oczywiście poszedł na tą drogę. Nagle z łaki biegnie czarny pies i zaczał atakować Urwisa. Urwis sie pobał i uciekł pod stół. A wyobraźcie sobie, że Ciapek taki wkurzony wskoczył na plecy temu czarnemu w obronie urwisa :D To było piękne :) Urwis cały zdenerwowany pod stołem się patrzył za Ciapkiem :) Psy sa bardzo mądre :)

Pozdrawiamy !!

Posted

[quote name='Sylwia&westie']Te psy są mądre :P
dziś się pakowałam bo wyjeżdzam na 3 dni do Wrocka na wycieczke szkolną i zgadnijcie kto pierwszy znalazł się w mojej torbie ? Wiadomo Urwis ;)[/quote]
Oooo odwiedzicie mnie :cool3: Gdzie sie zatrzymujecie ?

Posted

[quote name='Sylwia&westie']Te psy są mądre :P
dziś się pakowałam bo wyjeżdzam na 3 dni do Wrocka na wycieczke szkolną i zgadnijcie kto pierwszy znalazł się w mojej torbie ? Wiadomo Urwis ;)[/quote]
A co miałaby go zabawa ominąć? :eviltong:

Posted

chyba go spakuję i wezme ze sobą :razz:
Koreniu wątpię ze sie spotkamy ;( ponieważ jak wiesz na wycieczkach szkolnych nie ma takiego luzu jak jedziesz sobie sama np. ;)
We wrocławiu będe 3 dni :razz: ciekawe jak bedzie :roll: ale myśle ze fajnie ;p jak na kazdej szkolnej wycieczce :lol: ok ide sie spakować do końca bo później czegoś zapomnę ;)
Papa do czwartku kochani !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :buzi:

Posted

[quote name='Sylwia&westie']chyba go spakuję i wezme ze sobą :razz:
Koreniu wątpię ze sie spotkamy ;( ponieważ jak wiesz na wycieczkach szkolnych nie ma takiego luzu jak jedziesz sobie sama np. ;)
We wrocławiu będe 3 dni :razz: ciekawe jak bedzie :roll: ale myśle ze fajnie ;p jak na kazdej szkolnej wycieczce :lol: ok ide sie spakować do końca bo później czegoś zapomnę ;)
Papa do czwartku kochani !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :buzi:[/QUOTE]

udanej wycieczki

Posted

[quote name='niunia32']udanej wycieczki[/quote]

[CENTER][FONT=Comic Sans MS]Ciekawe jak tam wycieczka mija..?!?[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Oj Wrocek, cudne miasto, szczególnie cluby..[/FONT] :diabloti:
[FONT=Comic Sans MS]Mam miłe wspomnienia z tego miasteczka.[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Pozdrawiamy[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]i czekamy na relację..[/FONT][/CENTER]

Posted

boże supeer było!!!!!!!!
nie rozpisuje sie zbytnio wiec sobie zobaczcie kogo spotkałam :D
[url]http://skocz.pl/pawelpp[/url]
jak myślicie kto to jest ??
Paweł z pierwszej miłości !:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Ale mamy szczęcie ;d
Ja to ta po prawej ;)
Jutro napisze cos wiecej i wstawie fotencje !
Paaa idę spsac powoli bo na wycieczce noc była nie od spania :evil_lol:

Posted

[quote name='Sylwia&westie']boże supeer było!!!!!!!!
nie rozpisuje sie zbytnio wiec sobie zobaczcie kogo spotkałam :D
[url]http://skocz.pl/pawelpp[/url]
jak myślicie kto to jest ??
Paweł z pierwszej miłości !:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Ale mamy szczęcie ;d
Ja to ta po prawej ;)
Jutro napisze cos wiecej i wstawie fotencje !
Paaa idę spsac powoli bo na wycieczce noc była nie od spania :evil_lol:[/QUOTE]

no ale Ci sie trafilo :)

wyśpij sie i czekamy na foteczki i relacje :*