marzenna79 Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 [IMG]http://www.rotfl.ltd.pl/data/media/121/0041b.gif[/IMG]:new-bday::bday: :BIG: :laola::laola: [B][I][FONT=Georgia][SIZE=5][COLOR=DarkOrchid]Spóźnione życzenia urodzinowe z okazji roczku dla Urwisa kochanego!!!!!!!:Rose::iloveyou::cunao::BIG: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B][B][I][FONT=Georgia][SIZE=5][COLOR=DarkOrchid]:beerchug:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B][B][I][FONT=Georgia][SIZE=5][COLOR=DarkOrchid] :popcorn::drink1::cunao::BIG::cunao: [SIZE=4]Urwisek urodził się w moje imieniny 26 kwietnia...:multi: Pozdrawiamy serdecznie.:loveu::loveu: [/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [IMG]http://www.urwisek.topworld.org/powitanie.jpg[/IMG] Quote
Sylwia&westie Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 [url]www.urwisek.dog.pl[/url] :D jestem leń wiec daje linka do fot :D znajdziecie je w nowosciach... niestety jestem tak zabiegana ze nie mam czasu powchodzić na wasze galerie :angryy: a jeszcze mi dogo tak wolno chodzi :angryy::mad::roll: Quote
niunia32 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 byliśmy na stronce zobaczyc foteczki i powiem, że są świetne :) :loveu: pozdrawiamy gorąco Tajfun i niunia Quote
Elizusiek Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Dawno nas nie było przez dogo :angryy: ale wrócilismy i zdjęcia obejrzeliśmy :lol: Quote
Sylwia&westie Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 dopadło nas wiosenne lenistwo :eviltong: nie no mam tyle nauki ze nie mam na nic czasu :crazyeye::roll: Ale juz niedługo wakacje wiec i luzu bedzie wiecej :multi: Fotki porobię kiedys i wstawie :) Quote
Korenia Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='Sylwia&westie']dopadło nas wiosenne lenistwo :eviltong: nie no mam tyle nauki ze nie mam na nic czasu :crazyeye::roll: Ale juz niedługo wakacje wiec i luzu bedzie wiecej :multi: Fotki porobię kiedys i wstawie :)[/quote] My też leniu****emy :oops: I już nie możemy się doczekać wakacji :shake: Wybierasz/wybieracie się gdzieś ? Quote
Sylwia&westie Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Tak w góry jak co roku ;) Nad morze pojedziemy za rok ;) Na osłode jedna fotka :) Stara bo jeszcze przed zabiegami pielęgnacyjnymi u mnie :P [IMG]http://images21.fotosik.pl/289/67d8653ad8939876.jpg[/IMG] Quote
Sylwia&westie Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Cieszę sie ze wam sie podoba ;) opowiem wam fajną historię z życia Urwiska ;) : Wszystko zaczeło się tego pięknego niedzielnego wieczoru. Było jeszcze jasno bo około godziny 20. Byliśmy u mojej cioci i Ciapka-piesek (nie wiem czy kojarzycie ;P) i oni mają ogród i obok ogrodu jest droga. No i urwis oczywiście poszedł na tą drogę. Nagle z łaki biegnie czarny pies i zaczał atakować Urwisa. Urwis sie pobał i uciekł pod stół. A wyobraźcie sobie, że Ciapek taki wkurzony wskoczył na plecy temu czarnemu w obronie urwisa :D To było piękne :) Urwis cały zdenerwowany pod stołem się patrzył za Ciapkiem :) Psy sa bardzo mądre :) Pozdrawiamy !! Quote
Elizusiek Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 :-o To tylko pozazdrościc Urwiskowi takiego kolegi :lol: Quote
puchu Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Ale biały też mądry, że się nie wdał w bijatyke :) Quote
niunia32 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 super kolega z tego Ciapka :) nic tylko pozazdrościć :) Quote
Sylwia&westie Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Te psy są mądre :P dziś się pakowałam bo wyjeżdzam na 3 dni do Wrocka na wycieczke szkolną i zgadnijcie kto pierwszy znalazł się w mojej torbie ? Wiadomo Urwis ;) Quote
Korenia Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 [quote name='Sylwia&westie']Te psy są mądre :P dziś się pakowałam bo wyjeżdzam na 3 dni do Wrocka na wycieczke szkolną i zgadnijcie kto pierwszy znalazł się w mojej torbie ? Wiadomo Urwis ;)[/quote] Oooo odwiedzicie mnie :cool3: Gdzie sie zatrzymujecie ? Quote
a_ga.isk Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 [quote name='Sylwia&westie']Te psy są mądre :P dziś się pakowałam bo wyjeżdzam na 3 dni do Wrocka na wycieczke szkolną i zgadnijcie kto pierwszy znalazł się w mojej torbie ? Wiadomo Urwis ;)[/quote] A co miałaby go zabawa ominąć? :eviltong: Quote
Sylwia&westie Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 chyba go spakuję i wezme ze sobą :razz: Koreniu wątpię ze sie spotkamy ;( ponieważ jak wiesz na wycieczkach szkolnych nie ma takiego luzu jak jedziesz sobie sama np. ;) We wrocławiu będe 3 dni :razz: ciekawe jak bedzie :roll: ale myśle ze fajnie ;p jak na kazdej szkolnej wycieczce :lol: ok ide sie spakować do końca bo później czegoś zapomnę ;) Papa do czwartku kochani !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :buzi: Quote
basia bonnie Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Do czwartku :buzi: Wyszalej się :evil_lol: Quote
niunia32 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 [quote name='Sylwia&westie']chyba go spakuję i wezme ze sobą :razz: Koreniu wątpię ze sie spotkamy ;( ponieważ jak wiesz na wycieczkach szkolnych nie ma takiego luzu jak jedziesz sobie sama np. ;) We wrocławiu będe 3 dni :razz: ciekawe jak bedzie :roll: ale myśle ze fajnie ;p jak na kazdej szkolnej wycieczce :lol: ok ide sie spakować do końca bo później czegoś zapomnę ;) Papa do czwartku kochani !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :buzi:[/QUOTE] udanej wycieczki Quote
Shilah Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='niunia32']udanej wycieczki[/quote] [CENTER][FONT=Comic Sans MS]Ciekawe jak tam wycieczka mija..?!?[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Oj Wrocek, cudne miasto, szczególnie cluby..[/FONT] :diabloti: [FONT=Comic Sans MS]Mam miłe wspomnienia z tego miasteczka.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Pozdrawiamy[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]i czekamy na relację..[/FONT][/CENTER] Quote
Sylwia&westie Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 boże supeer było!!!!!!!! nie rozpisuje sie zbytnio wiec sobie zobaczcie kogo spotkałam :D [url]http://skocz.pl/pawelpp[/url] jak myślicie kto to jest ?? Paweł z pierwszej miłości !:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ale mamy szczęcie ;d Ja to ta po prawej ;) Jutro napisze cos wiecej i wstawie fotencje ! Paaa idę spsac powoli bo na wycieczce noc była nie od spania :evil_lol: Quote
niunia32 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='Sylwia&westie']boże supeer było!!!!!!!! nie rozpisuje sie zbytnio wiec sobie zobaczcie kogo spotkałam :D [url]http://skocz.pl/pawelpp[/url] jak myślicie kto to jest ?? Paweł z pierwszej miłości !:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ale mamy szczęcie ;d Ja to ta po prawej ;) Jutro napisze cos wiecej i wstawie fotencje ! Paaa idę spsac powoli bo na wycieczce noc była nie od spania :evil_lol:[/QUOTE] no ale Ci sie trafilo :) wyśpij sie i czekamy na foteczki i relacje :* Quote
Recommended Posts