Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam nasz bambaryła dzisiaj trafil do nowego domku :loveu: Zawiozlam go do swojej koleznki bo musze isc do pracy i boje sie go zostawic sam na sam ze swoim Fazulcem :mad: Psiak zostal znaleziony w centrum sosnowca jakies dwa dni temu, jest przekochany (wieczorem wstawie foteczki bo teraz do pracy musze uciekac :-( ) i jak kazdy babelek zawladnal mym serduchem:iloveyou: . W zwizazku z tym iz trafil do schronu niedawno podpisalam oswiadczenie ze jesli znajdzie sie wlasciciel to oddam psa :roll: dlatego poszukuje wlascicieli bambaryły vel jezorka :knuje: jesli wlasciciel nie znajdzie sie do dwoch tygodni to psiak zostanie albo u mnie albo u mojej kolezanki Iwony (juz dzisiaj byl problem hihi :krach: taki z niego slodziak ze kazda chce go miec :loveu: ja bede wieczorem rozmawiala z moim M. na ten temat - choc sadze ze raczej zostanie u Iwony bo my raczej chcemy starszego psa:roll: )

Pozdrawiam

Jest jeszcze prosba o pomoc w szczepieniach, mordziak nie byl zaszczepiony w schronie wiec wypadalo by go zaszczepic, na moje oko (a nie jestem specjalista) maluch ma jakies 3-4 miesiace :cool3: Ja kasy nie mam dzisiaj wydalam wszystko zeby wyciagnac go ze schronu (jutro musze od matki kase pozyczyc zeby Fazulcowi leki wykupic :lol: ) takze potrzebna jest pomoc i to pilna dla bezpieczenstwa bambaryły vel jezorka !!!!!

Posted

basiagk napisał(a):
A dlaczego na ma taki duży brzuszek?

Mysle ze to skutek pobytu w schronie :-( mysle tez ze maluch jakis czas wloczyl sie po miescie bo Iwona mowi ze ma jakby popekane poduszeczki w lapkach i ciagle je lize :-( Ale teraz z godziny na godzine dochodzi do siebie, jada narazie malutkie porcje jedzonka zeby zoladeczek sie przyzwyczail i zaczyna juz lobuziakowac :evil_lol: dzisiaj podobno wytaplal sie w farbie (zrobil sobie czerwone skarpetki :evil_lol: ) a jak spi to wystawia jezorek do polowy (szkoda ze fotki nie mam bo sama chcialabym to zobaczyc :lol: )

Pozdrawiam

Posted

Rozmawialam wczoraj z Iwona, powiedzialam zeby odrobaczyla lobuziaka :mad: Ogolnie Duffy ma sie swietnie, jest grzeczny, jak zostal wczoraj sam (Iwona szla do pracy na 8 godzinek) to ani nie na siusial ani nie na kupkal :razz: i pomyslec ze moja to dopiero w wieku 8 miesiecy laskawie zaczela zalatwiac sie na dworzu :angryy: Jak pojade do nich wprzyszlym tygodniu to napewno jakies fotki na pstrykam.
Wlasciciel na chwile obecna sie nie znazl takze mysle ze Duffy zostanie juz u Iwonki :loveu:

Posted

Mysle ze nasz kochany Duffy juz na stale zostanie u swojej nowej panci :loveu: wlasciciel jak do tej pory sie nie znalazl a teraz to szczerze mysle ze Iwona by go nie oddala bo normalnie kobieta zakochala sie w nim po uszy :iloveyou:
Duffy jest podobno bardzo grzeczny, nie siusia w domciu, nie broi i zawsze jest skory do zabaw ... i szukania swinstewek na spacerkach :evil_lol: Mozliwe ze w przyszlym tygodniu odwiedze szkraba ale narazie sama bo poki nie bedzie pewnosci ze Duffy nie zlapal jakiegos swinstwa w schronie to wole nie ryzykowac kontaktu z moim Fazulcem :roll: lepiej dmuchac na zimne :razz:

Bardzo prosze o przesuniecie watku do dzialu znalazl dom :sweetCyb: :cool2: :Cool!: :bigcool: :jumpie: :megagrin:

• 3 months later...
Posted

No i udalo mi sie wkoncu dojechac do Duffego z aparatem :cool3: chlopak wyrosl i robi sie coraz piekniejszy :loveu: poczatkowo nie bylo latwo mial problemy z biegunkami i z lapkami ale milosc i opieka sprawily ze chlopak wyrosl ... i tylko amory mu w glowie :evil_lol: