Jump to content
Dogomania

Harry już w pdt - bardzo potrzebuje deklaracji

Recommended Posts

Guest kasia mierzejewska
Posted

Niestety, nadal nie wiem, co i jak - rudynpm nie odpowiedziała na moje zapoytanie.

• Replies 604
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest kasia mierzejewska
Posted

MORSKA, dziekuję za przelew - teraz wisimy tylko 40 zł za listopad.
Napisałam, co i jak, ale jak zwykle mój post przepadł na forum.

No więc dzwoniłam do rudy, ta kobieta w ogóle nie odpowiada na telefony-prawdopodobnie nie jest już zainteresowana.

Wykupiłam dziś Harremu kolejny pakiet ogłoszeń, powinien pojawić się za kilka dni.

Trzeba byłoby zrobić bazarek - myslę nad tym, mam kilka książek, rudy ma też coś mi podrzucić, nie wiem jednak kiedy, nie mam na nic czasu.

Chciałabym, żeby coś się wreszcie ruszyło i Harry znalazł swój dom

Aha, jeśli chodzi o to, jak Harry się miewa, to bardzo dobrze, zachowuje się idealnie, jak zwykle zresztą:)

Posted

Hej, przepraszam, że ostatnio nieczęsto zaglądam, ale nawarstwiło mi się zajęć.
Sprawa z potencjalnym domem dla Harrego się wyjaśniła. Dzisiaj udało mi się dodzwonić do Pani. Przyznam się szczerze, że szczęka mi opadła. Pomimo tego, że pani była uświadomiona, że pies bez wizyty pa do domu nie pójdzie i może minąć kilka dni zanim nie znajdzie się ktoś do przeprowadzenia takiej wizyty, to dwa dni po naszej rozmowie adoptowała innego psiaka ze schroniska. To wyjaśnia dlaczego nie odezwała się w ogóle. Jest mi przykro, że Harry bez domu, ale dlatego starałam się znaleźć kogoś, kto sumiennie sprawdzi ten dom, bo zmroziło mnie, że pani zaproponowała budę. Postaram się wstawić zdjęcia, ale mam zepsuty aparat, a te z komórki są nędzne.

Posted

Pewnie nie był to dom dla Harrutka ,ale może warto wyciągnąć wnioski ,bo okazało ,że dużo czasu może zająć nam szukanie osób do wizyty pa.
Czy ewentualnie rudynpm w takiej sytuacji możesz od razu wkleic tutaj taką prośbe ,bo myślę ,że razem jakoś szybciej nam pójdzie kogoś znaleźć /każdy jakoś kojarzy osoby z dogo i czym nas więcej tym większa szansa /.
Harruteuś gdzie ten twój ludź ?

Posted

[quote name='kabaja']Pewnie nie był to dom dla Harrutka ,ale może warto wyciągnąć wnioski ,bo okazało ,że dużo czasu może zająć nam szukanie osób do wizyty pa.
Czy ewentualnie rudynpm w takiej sytuacji możesz od razu wkleic tutaj taką prośbe ,bo myślę ,że razem jakoś szybciej nam pójdzie kogoś znaleźć /każdy jakoś kojarzy osoby z dogo i czym nas więcej tym większa szansa /.
Harruteuś gdzie ten twój ludź ?[/QUOTE]

Kabaja, oczywiście, tylko na niewiele by to się zdało, bo Pani już po 2 dniach miała psa.

Harry bardzo fajny, jak zwykle z resztą. Śpi na fotelu, jest grzeczny, nic mu nie dolega. Bardzo ladnie bawi się z psami. Ostatnio dwa szczeniaki mu na głowie siedziały, a on był cierpliwy. Leżał w pozycji Sfinksa, a maluchy szalały:)

Posted

Harrutku z okazji Świąt życze ci abyś znalazł swój domek a dla osób cię wspierających aby miały więcej czasu i środków na wspieranie takich bidul jak Harrutek .
Wszystkiego dobrego dla wszystkich :tree1:

Guest kasia mierzejewska
Posted

Ja również dołączam się do życzeń. Życzę Ci, piesku, żebyś wreszcie znalazł swój idealny dom

Guest kasia mierzejewska
Posted

Rozliczenia Listopad/Grudzień:

WPŁATY

Morska - 80 zł
Kabaja 100 zł
ja - 140 zł

Razem: 320 zł

Wydatki:

Zaległa kwota za hotelik w listopadzie - 40 zł
Hotelik Grudzień 270 zł

Razem: 310 ZAPŁACONE

KARMA: Nie pamiętam już ile, chyba ok 150 zł, ale niestety, nie ma na nią pieniędzy. Ja nie mogę wyłożyć, ponieważ nie mam.

STAN KONTA HARREGO: 10 zł

Brakuje pieniędzy, jak widać z rozliczeń, na karmę dla Harrego. I nie wiem, co dalej.

Guest kasia mierzejewska
Posted

Zostałam tu sama.

Podnoszę Harrego, który chyba niedługo trafi do schronu, bo zainteresowanie psem jest zerowe, a kasy nie ma.
Poszukam na bazarku następnego pakietu i wyślę, mam nadzieję, że w tym tyg ruszy - może ktoś się zainteresuje...

Guest kasia mierzejewska
Posted

Dziękuję serdecznie, kabaja, za pieniądze na karmę. Dzięki Tobie Harry z głodu nie umrze. Nie wiem, naprawdę, co by było, gdyby nie Ty.

Naprawdę, jęsli Harry nie znajdzie domu do końca stycznia, max. lutego, pies prawdopodobnie trafi do schroniska, ponieważ moja sytuacja życiowa uniemożliwia mi zajęcie się jego sprawą tak, jak tego wymaga. Jest mi trudno wchodzić regularnie na wątek i go podrzucać, o bazarku i zbieraniu pieniędzy na karmę i dt nie wspomnę.
Jedyne co robię, to ogłoszenia - w tym tygodniu ruszył kolejny pakiet.

Trudno, zrobiłam, co mogłam.

Posted (edited)

To była by katastrofa.

Może ktoś zgodzi się na założenie bazarku. Ja mam fanty.

Dzisiejszy Harry z Moną:

[IMG]http://img96.imageshack.us/img96/7119/dsc00075cn.jpg[/IMG]

[IMG]http://img28.imageshack.us/img28/8053/dsc00076nob.jpg[/IMG]

[IMG]http://img51.imageshack.us/img51/8247/dsc00077nt.jpg[/IMG]

[IMG]http://img541.imageshack.us/img541/9145/dsc00078rr.jpg[/IMG]

Edited by rudynpm
Posted

bardzo wielka szkoda dla psiaka będzie jak trafi do schroniska, bo widać, że jest adopcyjny, ja niestety teraz nie mam jak pomóc, bo finansowo jestem już do granic możliwości zadeklarowana; pewni pomogłoby, gdyby ktoś poprowadził ten wątek, ale na to trzeba czasu;

Posted

[quote name='rudynpm']Aldrumko, bardzo miło, że zajrzałaś do Harrego. Mam nadzieję, że nie jednorazowo:)[/QUOTE]

weszłam z Twojego podpisu na wątku Mony, jutro przeczytam więcej, będę zagladać
czy mogę to zdjęcie wstawić na bazarek ze śmiesznymi zdjęciami (na mój koszt oczywiscie) o ile się nie skończył ?