kabaja Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 ano szuka .Jeszcze ludzie się nie poznali na ślicznocie . Quote
kabaja Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 i co Haruttku następny weekend minął a ty bez domku bidulku kochany Quote
Morska Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Podnoś się Harrutku, słodziaku po domek. Quote
kabaja Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Harrutku podnosimy wątek ,bo może ktoś jeszcze ciebie zauważy a ty przecież potrzebujesz wsparcia. Quote
rudynpm Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 O kabaja, rozmawiasz sama ze sobą:calus:. Przepraszam. Ostatnio mam ograniczony dostęp do forum. Harry bardzo dobrze się czuje. Nabrał ciałka i charakterku też. Ale nie do swoich. Do nas jest bardzo kochany, grzeczny i łagodny. Telefonów w jego sprawie nie ma żadnych. W ogóle nikt do mnie w ostatnim czasie nie dzwoni w sprawie adopcji. Harry mi podpadł;) bo ryje mi okopy na podwórku. :) A potem ziemia wykrusza mu się z łapek na fotelu. Bo on MUSI spać na fotelu. Niezły jest:) Quote
kabaja Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 no proszę, Harruttek natyra się w polu to psina musi wygodnie odpcząć i co się mu dziwić przecież po takiej pracy należy mu się ;) dlaczego ci ludzie nie dzwonią :mad: Quote
rudynpm Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Ano nie dzwonią. Harrutek chyba z rozpaczy za stałym domem ryje te doły;) A tak na prawdę, to my się przejmujemy, a Harriusza w ogóle. Dzisiaj zjadł kostkę, a potem ukradł wszystkie, których właściciele się zagapili i miał niezłą kolekcję. Wyczesałam go. Cały prawie dzień siedzieliśmy na dworze, bo pogoda, i przede wszystkim temperatura wspaniała:) I Harry na koniec dnia warknął na mnie, bo kazałam mu z MOJEGO :) fotela zejść. Koniec świata. Quote
kabaja Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Harry kopacz ogrodowy , głodomorek i jedzeniowy złodziej ,no ładnie co z niego wyrosło ;) trochę zmartwiłam się tym warknięciem mam nadzieje ,że nie pójdzie za bardzo w kierunku dominacji . Żeby już domek się znalazł Quote
Guest kasia mierzejewska Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Jestem- nie daje rady wchodzić na wątek. Wykupilam HArremu kolejny pakiet, trzeba będzie puścić za jakiś tydzień. Jestem podlamana tym, ze nikt nie dzwoni, naprawdę nie wiem, co myśleć. To już 5 m-c psa w dt i zero odzewu. Może być tak, ze nie damy rady utrzymać Harrego same, ja w tym miesiącu cienko przede i nie dam rady dołożyć nic wiecej ponad swoją deklaracje. Naprawdę nie jestem w stanie zając się bazarkiem ani wątkiem... Trochę czarno zaczynam to widziec... Ech... Quote
kabaja Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 a ja wierzę ,że będzie dobrze .Jakoś damy radę .Na razie trochę mi innych rzeczy spadło na głowe ,ale mam nadzieje ,że jakoś to ogarnę i zrobię w końcu bazarek . A Harrutek zamiast kraść jedzonko skradnij jakieś ludzie serducho . Quote
rudynpm Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Udało mi się z przyczajki zrobić zdjęcia jesiennego Harrutka. Myślę ze jutro uda mi się je wstawić. Quote
kabaja Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 to ja czekam na jesiennego Harrutka :lol: zapewne mu do twarzy w barwach jesieni ;) Quote
rudynpm Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Bardzo mu do twarzy:multi: [IMG]http://imageshack.us/a/img802/2320/dsc0249fp.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img585/6246/dsc0254hd.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img141/8063/dsc0257af.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img802/3174/dsc0259id.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img824/7595/dsc0260am.jpg[/IMG] Quote
kabaja Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 śliczności :loveu: Harrutek i jesienią jest piękny :lol: Quote
asiuniab Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 On jest naprawdę piękny, dziwię się, że tel. się nie urywają; Quote
kabaja Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 (edited) rudynpm chyba narozrabiałam ,robiłam ogłoszenie na morusku dla Harrego i chciałam wyróżnić sms-em ale nie przewidziałam ,że w ogłoszeniu był Twój telefon i chyba na niego został wysłany kod .Teraz juz i tak nie można nic z tym kodem zrobić .czy możemy się umówić ,że jeśli zostaniesz obciążona tym sms to ja ci zwrócę .Ok? nie będzie on wykorzystane wiięc może nie obciążą Edited October 26, 2012 by kabaja Quote
rudynpm Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Kabaja, nie ma problemu. Nic mi jeszcze nie przyszło do aktywacji, ale nawet jak by przyszło, to nie ma paniki:) Harry na przykład nie ma problemu. Ciocia Anita z Szydłowca przywiozła kostki ze skóry wołowej dla Szydłowiaków. Szydłowiaki pomamlały, Harruś teraz mamle i wszyscy szczęśliwi. Harry ma super koleżankę. Orę z Szydłowca. Ora śpi z nim przytulona, iska go, liże w mordkę, czyści oczy i uszy. Postaram się wrzucić fotki cudaczków, jakie przyjechały do nas w czwartek w nocy. Psy w rozpiętości wag od ok. 0,5 kg do wielkopsów 6kg.:) Ora to ta czarna sunia z pierwszego zdjęcia z postu nr 341. Quote
rudynpm Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Psy dzisiaj stwierdziły, że nie będą biegały, bo śnieg pada. Wyszły jedynie na siusiu i powrót do ciepłego domu:) Harry śpi razem z Orą, przytulony. Żeby tego było mało, to trafiła do nas malutka sunia i ona też zakochana w Harrym:) Tak, więc Harry jest rozchwytywany. Quote
Guest kasia mierzejewska Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Harry ma u Ciebie cudne życie, rudy:) Dzis wysłałam dane do kolejnego pakietu Harrego. Powinny sie ukazać jakoś pod koniec tygodnia pewnie. Trzymajcie wszyscy kciuki za malutkiego:) Quote
kabaja Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Nie sądziłam ,że psia płeć piękna ma taka słabość do Harrego .Ora jest śliczna i nie dzwota ,że Harry tak się z nią zaprzyjażnił .Może udało by się zrobić im takie przytulone zdjęcie ,bo chyba fajne byłoby do ogłoszeń. rudynpm pokaż te cudne malizny co do ciebie przyjechały cały czas mocno trzymam kciuki za domek dla Harrutka -niech się w końcu odezwie Quote
rudynpm Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Postaram się zrobić, ale może być trudno. Ora boi się aparatu tak samo jak Harry. Zdjęcia, które robiłam udały się w miarę, bo oni nie wiedzieli, ze coś działam.:-) Quote
kabaja Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 widać ,że Ora i Harry mają podobne charaktery dlatego tak dobrze się dogadują .Cudale kochane :loveu: Quote
Recommended Posts