Jump to content
Dogomania

Harry już w pdt - bardzo potrzebuje deklaracji

Recommended Posts

• Replies 604
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O kabaja, rozmawiasz sama ze sobą:calus:. Przepraszam. Ostatnio mam ograniczony dostęp do forum. Harry bardzo dobrze się czuje. Nabrał ciałka i charakterku też. Ale nie do swoich. Do nas jest bardzo kochany, grzeczny i łagodny. Telefonów w jego sprawie nie ma żadnych. W ogóle nikt do mnie w ostatnim czasie nie dzwoni w sprawie adopcji. Harry mi podpadł;) bo ryje mi okopy na podwórku. :) A potem ziemia wykrusza mu się z łapek na fotelu. Bo on MUSI spać na fotelu. Niezły jest:)

Posted

no proszę, Harruttek natyra się w polu to psina musi wygodnie odpcząć i co się mu dziwić przecież po takiej pracy należy mu się ;)
dlaczego ci ludzie nie dzwonią :mad:

Posted

Ano nie dzwonią. Harrutek chyba z rozpaczy za stałym domem ryje te doły;) A tak na prawdę, to my się przejmujemy, a Harriusza w ogóle. Dzisiaj zjadł kostkę, a potem ukradł wszystkie, których właściciele się zagapili i miał niezłą kolekcję. Wyczesałam go. Cały prawie dzień siedzieliśmy na dworze, bo pogoda, i przede wszystkim temperatura wspaniała:) I Harry na koniec dnia warknął na mnie, bo kazałam mu z MOJEGO :) fotela zejść. Koniec świata.

Posted

Harry kopacz ogrodowy , głodomorek i jedzeniowy złodziej ,no ładnie co z niego wyrosło ;) trochę zmartwiłam się tym warknięciem mam nadzieje ,że nie pójdzie za bardzo w kierunku dominacji . Żeby już domek się znalazł

Guest kasia mierzejewska
Posted

Jestem- nie daje rady wchodzić na wątek. Wykupilam HArremu kolejny pakiet, trzeba będzie puścić za jakiś tydzień. Jestem podlamana tym, ze nikt nie dzwoni, naprawdę nie wiem, co myśleć. To już 5 m-c psa w dt i zero odzewu. Może być tak, ze nie damy rady utrzymać Harrego same, ja w tym miesiącu cienko przede i nie dam rady dołożyć nic wiecej ponad swoją deklaracje. Naprawdę nie jestem w stanie zając się bazarkiem ani wątkiem... Trochę czarno zaczynam to widziec... Ech...

Posted

a ja wierzę ,że będzie dobrze .Jakoś damy radę .Na razie trochę mi innych rzeczy spadło na głowe ,ale mam nadzieje ,że jakoś to ogarnę i zrobię w końcu bazarek . A Harrutek zamiast kraść jedzonko skradnij jakieś ludzie serducho .

Posted

Bardzo mu do twarzy:multi:

[IMG]http://imageshack.us/a/img802/2320/dsc0249fp.jpg[/IMG]

[IMG]http://imageshack.us/a/img585/6246/dsc0254hd.jpg[/IMG]

[IMG]http://imageshack.us/a/img141/8063/dsc0257af.jpg[/IMG]

[IMG]http://imageshack.us/a/img802/3174/dsc0259id.jpg[/IMG]

[IMG]http://imageshack.us/a/img824/7595/dsc0260am.jpg[/IMG]

Posted (edited)

rudynpm chyba narozrabiałam ,robiłam ogłoszenie na morusku dla Harrego i chciałam wyróżnić sms-em ale nie przewidziałam ,że w ogłoszeniu był Twój telefon i chyba na niego został wysłany kod .Teraz juz i tak nie można nic z tym kodem zrobić .czy możemy się umówić ,że jeśli zostaniesz obciążona tym sms to ja ci zwrócę .Ok? nie będzie on wykorzystane wiięc może nie obciążą

Edited by kabaja
Posted

Kabaja, nie ma problemu. Nic mi jeszcze nie przyszło do aktywacji, ale nawet jak by przyszło, to nie ma paniki:) Harry na przykład nie ma problemu. Ciocia Anita z Szydłowca przywiozła kostki ze skóry wołowej dla Szydłowiaków. Szydłowiaki pomamlały, Harruś teraz mamle i wszyscy szczęśliwi. Harry ma super koleżankę. Orę z Szydłowca. Ora śpi z nim przytulona, iska go, liże w mordkę, czyści oczy i uszy. Postaram się wrzucić fotki cudaczków, jakie przyjechały do nas w czwartek w nocy. Psy w rozpiętości wag od ok. 0,5 kg do wielkopsów 6kg.:)

Ora to ta czarna sunia z pierwszego zdjęcia z postu nr 341.

Posted

Psy dzisiaj stwierdziły, że nie będą biegały, bo śnieg pada. Wyszły jedynie na siusiu i powrót do ciepłego domu:) Harry śpi razem z Orą, przytulony. Żeby tego było mało, to trafiła do nas malutka sunia i ona też zakochana w Harrym:) Tak, więc Harry jest rozchwytywany.

Guest kasia mierzejewska
Posted

Harry ma u Ciebie cudne życie, rudy:)

Dzis wysłałam dane do kolejnego pakietu Harrego. Powinny sie ukazać jakoś pod koniec tygodnia pewnie. Trzymajcie wszyscy kciuki za malutkiego:)

Posted

Nie sądziłam ,że psia płeć piękna ma taka słabość do Harrego .Ora jest śliczna i nie dzwota ,że Harry tak się z nią zaprzyjażnił .Może udało by się zrobić im takie przytulone zdjęcie ,bo chyba fajne byłoby do ogłoszeń.
rudynpm pokaż te cudne malizny co do ciebie przyjechały

cały czas mocno trzymam kciuki za domek dla Harrutka -niech się w końcu odezwie

Posted

Postaram się zrobić, ale może być trudno. Ora boi się aparatu tak samo jak Harry. Zdjęcia, które robiłam udały się w miarę, bo oni nie wiedzieli, ze coś działam.:-)