Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Prosimy o pomoc w poszukiwaniach.

Suczka z adopcji, zaginęła przez nieodpowiedzialność właścicieli.

Nasza osoba czeka u Was na pomoc pod tel. 509 483 909.

Prosimy dzwonić o każdej porze.

http://i50.tinypic.com/2d97fxf.jpg" class="ipsImage" alt="">

I wątek suczki na forum adopcyjnym:

http://www.bassety-adopcje.pl/viewtopic.php?t=16&highlight=biga

Oni ją oddali bez naszej wiedzy!
A następni nie dopilnowali!

Edited by Agataw
Posted

Agataw napisał(a):
Prosimy wszystkie osoby, które mogą pomóc w poszukiwaniach o tel. 509 483 909

Straz jest powiadomiona.. suczka byla widziana wczoraj na deptaku , ale niestety byla tez widziana po drugiej stronie torow, czyli przechodzi przez tory , a jaki tam ruch to sama wiesz...wszedzie pozostawialismy nr tel , jest tez apel przez lokalna rozglosnie.. jutro beda rozwieszane plakaty, i tu moja ogromna prosba do Ciebie ,zebys sprawdzila , czy wisza,OK?

Posted

na dogo jest watek psow ze schroniska w milanowku ale niewiem skad sa osoby z watku.Ja postaram sie dzisiaj przejechac okolice deptaka i torow z drugiej strony,jakos wolac sunie zeby poznac ze to ona czy wystarczy po imieniu?

Posted

Biga jest maści trikolor, z przewagą czarnego. Czarny płaszcz pokrywa grzbiet i boki. Na karku cętkowany (czarne cętki na białym tle) szeroki pas. Przód i łapki ma dropiate - brązowe i czarne cętki na białym tle.
Wygląda jak typowy basset - długa, na niskich łapach, ogon do góry, długachne wiszące uszy. Ten specyficzny wygląd odróżnia ja od innych psów.

Posted

dzisiaj zjechałam cały deptak i okolice za torami,niestety ani śladu. o ile ktos jej nie przygarnął (w koncu fajny pies) to sie znajdzie,musi:) z jakiej dzielnicy grodziska ona zaginela albo ulicy jesli mozna bo moze zawedruje w te okolice.