Jump to content
Dogomania

Babcia Owieczka powoli znika...Prosimy o ogloszenia!Babcia jest we wspanialym DT!!

Recommended Posts

• Replies 230
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wlasnie rozmawialam z Pania Dyrektor ze schroniska i nie ma zadnych watpliwosci zwiazanych z ewentualnym wyjazdem w sobote do tych panstwa:loveu: z formalnej strony juz zalatwione, pozwolenie jest, wstepnie ustalone dostarczenie Owieczki do mojego domu (abym ja troche oporzadzila przed wyjazdem) teraz tylko trzymac dalej kciuki aby wyjazd doszedl do skutku;)

Posted

oj, dobrze by bylo, bo to na razie wizyta aby sie zapoznac z rodzina i calym jej zwierzyncem, aby zobaczyc jak na siebie zareaguja, oby sie wszystko udalo:razz:

Posted

Jaka super wieść - bardzo się cieszę, trzymałam paluchy za Owieczkę. Mam ją w portalach netowych, na allegro i nic. Traciłam nadzieje.
Czy ma jeszcze być na ogłoszeniach, czy zdejmować?
I kciuki trzymam.

Posted

spokojnie, jeszce nei wiadomo czy zostanie, bylabym najszczesliwsza osoba pod sloncem gdyby zostala, ale decyzja nalezy do rodziny
nie zdejmujcie jej jeszcze, aczkolwiek tego sobie skrycie zycze...:razz:

Posted

Trzymam nadal kciuki :thumbs: Ale tak se pomyśle. Toć nasza Babcia jest taka kochana. Ja jakbym był na miejscu tych Państwa to już był nie pozwolił na podróż powrotnom do schroniska. Trzymam kciuki :thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

mam pytanie-czy ona byla sterylizowana czy lepiej zadzwonic do schroniska zeby sie upewnic? tak mysle, ze w jej wieku chyba nie miala sterylizacji? i z kolei zwazajac na wiek,na szczeniaki tez za pozno?

Posted

patch75 napisał(a):
mam pytanie-czy ona byla sterylizowana czy lepiej zadzwonic do schroniska zeby sie upewnic? tak mysle, ze w jej wieku chyba nie miala sterylizacji? i z kolei zwazajac na wiek,na szczeniaki tez za pozno?

Na to raczej nie licz. Lepiej pomyślec o sterylce jakby co miało sie przydażyc:evil_lol:

Posted

wlasnie sama tak przypuszczalam i tak powiedzialam tej Pani, ze sterylizacja w starszym wieku jest ryzykowna. wolalam sie upewnic

w jej wieku chyba szczeniaki nie sa mozliwe aczkolwiek zawsze lepiej dmuchacna zimne