patch75 Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 dzis napisze do tej Pani czy nadal biora pod uwage adocje Owieczki czy juz w ogole to nie jest juz mozliwe, 3majcie kciuki, zeby byla jaksa szansa Quote
DarkAngels Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 ja też trzymam cały czas kciuki :thumbs: Quote
patch75 Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 dostalam dzis mail od Pani-jest nadal zainteresowana, ale musi przekonac do adoopcji meza, mysle, ze to dobra wiadomosc i ze jest jakies swiatlo w tunelu;) Quote
patch75 Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 no wiec-w nastepny weekend Babcia moze pojedzie na wizyte do Pani, z ktora sie kontaktuje:loveu: Quote
volontariuszka Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 gratulacje!@ może akurat Jej się uda :lol!: Quote
patch75 Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 wlasnie rozmawialam z Pania Dyrektor ze schroniska i nie ma zadnych watpliwosci zwiazanych z ewentualnym wyjazdem w sobote do tych panstwa:loveu: z formalnej strony juz zalatwione, pozwolenie jest, wstepnie ustalone dostarczenie Owieczki do mojego domu (abym ja troche oporzadzila przed wyjazdem) teraz tylko trzymac dalej kciuki aby wyjazd doszedl do skutku;) Quote
LALUNA Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 no to brawa dla owieczki, nie ma obawy o kolejna zimę w schronie. Jeszcze sie na wiosne załapie na wolność:loveu: Quote
patch75 Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 oj, dobrze by bylo, bo to na razie wizyta aby sie zapoznac z rodzina i calym jej zwierzyncem, aby zobaczyc jak na siebie zareaguja, oby sie wszystko udalo:razz: Quote
DarkAngels Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Ja jestem optymistą :) Owieczka napewno zostanie w nowym domku u nowych Rodzicówi Psiej Siostzyczki. Trzymam cały czas kciuki :thumbs: Quote
supergoga Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Jaka super wieść - bardzo się cieszę, trzymałam paluchy za Owieczkę. Mam ją w portalach netowych, na allegro i nic. Traciłam nadzieje. Czy ma jeszcze być na ogłoszeniach, czy zdejmować? I kciuki trzymam. Quote
DarkAngels Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Może niech Owieczka zostanie jeszcze na ogłoszeniach. ALe napewno nasza Babcia zostanie w Katowicach. Jak już wrócimy z Katowic to damy znać :) :thumbs: Quote
patch75 Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 spokojnie, jeszce nei wiadomo czy zostanie, bylabym najszczesliwsza osoba pod sloncem gdyby zostala, ale decyzja nalezy do rodziny nie zdejmujcie jej jeszcze, aczkolwiek tego sobie skrycie zycze...:razz: Quote
DarkAngels Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Trzymam nadal kciuki :thumbs: Ale tak se pomyśle. Toć nasza Babcia jest taka kochana. Ja jakbym był na miejscu tych Państwa to już był nie pozwolił na podróż powrotnom do schroniska. Trzymam kciuki :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
lupe Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 ooooooo Owieczka ! trzymamy kciuki ! :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
Ania_i_Kropka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Trzymamy wszystkie kciuki i Łapki:thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: . Owieczka ma taki nieodpartu urok osobisty, że na pewno Państwo się zakochają:loveu: Quote
patch75 Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 no wiec-jedziemy!! wlasnie rozmawialam z ta Pania:loveu: Pani obawia sie reakcji Owieczki na ich kocika, Owieczka-nie daj plamy!:mad::cool3: Quote
Ania_i_Kropka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Owieczka nie ma nic przeciwko kocim przyjaciołom . Gdy po operacji dochodziła do siebie BP nie raz ją odwiedził i sunia reagowała na niego jak najbardziej pozytywnie. Więc będzie dobrze, musi być dobrze. Quote
supergoga Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Ciotka trzyma kciuki za owieczke i jej kocie kontakty oraz za własny domek na zawsze. Quote
patch75 Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 mam pytanie-czy ona byla sterylizowana czy lepiej zadzwonic do schroniska zeby sie upewnic? tak mysle, ze w jej wieku chyba nie miala sterylizacji? i z kolei zwazajac na wiek,na szczeniaki tez za pozno? Quote
LALUNA Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 patch75 napisał(a):mam pytanie-czy ona byla sterylizowana czy lepiej zadzwonic do schroniska zeby sie upewnic? tak mysle, ze w jej wieku chyba nie miala sterylizacji? i z kolei zwazajac na wiek,na szczeniaki tez za pozno? Na to raczej nie licz. Lepiej pomyślec o sterylce jakby co miało sie przydażyc:evil_lol: Quote
Ania_i_Kropka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Nie była sterylizowana. Pani weterynarz nie chciała ryzykować zabiegu w jej wieku, zwłaszcza, że na początku przeszła już jedną operację, która była wyczerpująca dla jej organizmy. Quote
patch75 Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 wlasnie sama tak przypuszczalam i tak powiedzialam tej Pani, ze sterylizacja w starszym wieku jest ryzykowna. wolalam sie upewnic w jej wieku chyba szczeniaki nie sa mozliwe aczkolwiek zawsze lepiej dmuchacna zimne Quote
Recommended Posts