szafra Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Mam jeszcze kolka zdjęć Borki i Miszki w kompie, jakby było trzeba do ogłoszeń wyślę mailem :cool3:. Quote
szafra Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Cisza na wątku. W górę wszystkie ONeczki :multi: Quote
phase Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 szafra - jak będziesz się widziała z psiakami, porób fotki z miłą chęcią je pooglądam. :) Quote
szafra Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 phase napisał(a):szafra - jak będziesz się widziała z psiakami, porób fotki z miłą chęcią je pooglądam. :) Jasne, wstawię. Jeszcze znalazłam dwa ONkowate psiaki, które są na kojcach ogólnych. Wstawię :p. Quote
szafra Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Sepia jest bardzo smutna :-(. Przeniesiona do nowego kojcach na dużych psach . Nawet wyjść nie chciała do mnie, ogonek podkulony pod siebie i zero nadziei w oczach. Miska pełna ... dopiero jak zaczęłam jej z ręki dawać to wszystko zjadła. Na spacer wyciągałam ją chyba z godzinę, bo ciągle do budy się chowała. Wystraszona bardzo była ... Quote
kajk@ Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 szafra napisał(a):Sepia jest bardzo smutna :-(. Przeniesiona do nowego kojcach na dużych psach . Nawet wyjść nie chciała do mnie, ogonek podkulony pod siebie i zero nadziei w oczach. Miska pełna ... dopiero jak zaczęłam jej z ręki dawać to wszystko zjadła. Na spacer wyciągałam ją chyba z godzinę, bo ciągle do budy się chowała. Wystraszona bardzo była ... Mała smutaska :( Quote
szafra Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Z bazarku Gromka zostało nam 78, 74 zł do wydania! Na co je przeznaczymy Ciotki i Wujkowie :cool3:. Zaklepiemy kilka ogłoszeń dla psiaków ? Quote
phase Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 No pewnie! Tyle kasy, to można znaleźć ogłoszenia za 5 złoty, może gdzieś jeszcze za tą kwotę robią. Quote
szafra Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Ja ostatnio zamawiałam ogłoszenia za 10 zł u Bazyliszek - szczęśliwe ogłoszenia robi, ponieważ większość psów z jej ogłoszeń pojechało do domu! Quote
ZUZA1 Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Jestem i ja u ONeczków.W górę psiaki :jumpie: Quote
szafra Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Dzięki Ciotki. Cywil to fajny, wesoły, duży owczarkowaty chłopak! Ciekawe jak czuje się owczareczka ze zdartymi poduszkami :-(. Mam nadzieję, że już troszkę lepiej. Quote
izek77 Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 oooo jak tu cichutkoooo a takie cudeńka, ja tez mam nadzieje ze z owczareczką lepiej ona jest cudnaa Quote
szafra Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Dwa psiaki, o których mówiłam wcześniej to : Borys i Lee Quote
izek77 Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 Wstyd się przyznać ale gdzieś je przeoczyłam ...Spojrzenie Borysa no no...:)a Lee super:) Quote
ewakrakow Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 kochani proszę o pomoc w głosowaniu - pomóżmy uratować psiaki z olkusza!!! Quote
kajk@ Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Lee już pojechał do domu, chyba w lipcu, nie mówcie mi ze wrócił :-o Quote
szafra Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 [quote name='kajk@']Lee już pojechał do domu, chyba w lipcu, nie mówcie mi ze wrócił :-o[/QUOTE] O ile mnie oczy nie mylą to on jest na ogólnych, chyba wrócił z adopcji po jednym dniu :shake: Quote
halszka Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 20 sierpnia Lee dodałam do mojego albumu na FB i rozsyłałam i nadal rozsyłam (chłopak na stronie schroniska nadal jest w albumie "do adopcji cz.2" ) :niewiem: Quote
halszka Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 dzięki Szafra za info,pisałyśmy w tym samym czasie. Biedak,taki piękny :( Quote
szafra Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Lee jest bardzo ładnym psem ale jakoś nikt go nie zauważa :shake:. Quote
Recommended Posts