Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pyrdka napisał(a):
Dzisiaj jedziemy do Kwilcza na ściągnięcie szwów.

Miałam dziś okazję poznać :-) Świetna dziewczyna :loveu: taka zrównoważona :razz: i nawet z moim Rokisiem pogadała :evil_lol: Pozdrawiam ślicznotkę i drapanko za uszkiem proszę przekazać bo niestety przez mojego śleputka (w podpisie widnieje ;-) ) nie mogłam nawet bliżej podejść :oops:

Posted (edited)

Tines napisał(a):
Miałam dziś okazję poznać :-) Świetna dziewczyna :loveu: taka zrównoważona :razz: i nawet z moim Rokisiem pogadała :evil_lol: Pozdrawiam ślicznotkę i drapanko za uszkiem proszę przekazać bo niestety przez mojego śleputka (w podpisie widnieje ;-) ) nie mogłam nawet bliżej podejść :oops:

witaj na wątku Kody :)
Jeszcze raz miło było Cię poznać :)

Koda początkowo nie chciała wejść do lecznicy, jak już weszła, to do gabinetu i na smaczki ją próbowaliśmy zaprosić i cmokałam... w końcu ciotka Juldanowa musiała razem z Panem doktorem wnieść babę i od razu na stół.
Ale jak już ją położyliśy na plecy - to się panna poddała i nie protestowała.
Ranka pięknie zagojona, Pan doktor podusił brzuszek - powiedział, że bardzo ładnie już wszystko pozrastane, żadnych zgrubień nie ma.

Powiedzieliśmy o siusianiu, więc dostała Propalin. Jeśli on nie podziała, to po zakończeniu kuracji dostanie kolejny, inny.
Ale wet kazał zacząć od tego.

W aucie jak zwykle jechała ładnie :)
Pod lecznicą była jedną z najspokojniejszych psic :)
Nawet nie reagowała na zaczepki i szczekania na nią naszej drugiej podopiecznej :)

Edited by Akrum
Posted

Akrum napisał(a):
witaj na wątku Kody :)
Jeszcze raz miło było Cię poznać :)

mi również :-)

Akrum napisał(a):
Pod lecznicą była jedną z najspokojniejszych psic :)

potwierdzam :loveu: ale zaczepek "słownych" Rokiego w końcu nie zniosła i mu przygadała :evil_lol:

Posted

Witaj Tines na wątku Korby.
Malutka dzielnie jechała z nami w aucie, trochę robiła za nawigatora, trochę leżała mi na kolanach... dzielna jest bardzo.
Gadała z Rokim, oj gadała:evil_lol: Wcześniej przemówiła tylko do dwóch małych kociąt,które pruły japki bo siedziały w kontenerku... i podziałało, przez 10min była cisza:evil_lol: zaraz spróbuję powalczyć ze zdjęciami... oby mi się udało.

Posted

Juldan napisał(a):
Malutka dzielnie jechała z nami w aucie, trochę robiła za nawigatora, trochę leżała mi na kolanach... dzielna jest bardzo.

Dzielna sunia :multi:
Zazdraszczam takiej podróży :eviltong: Rokiemu co 20min załącza się gwałcić, mordować, plądrować :diabloti: ale pracujemy nad tym :razz:
Juldan napisał(a):
Gadała z Rokim, oj gadała:evil_lol:

Nadal nie zdradził mi o czym tak rozprawiali :mad:
Juldan napisał(a):
Wcześniej przemówiła tylko do dwóch małych kociąt,które pruły japki bo siedziały w kontenerku... i podziałało, przez 10min była cisza:evil_lol:

jakoś się nie dziwie bo głosik to dziewczyna ma :evil_lol:

Posted

piescofajnyjest napisał(a):
zagladam do slicznej:))) ooooo...to moze sie na zdjecia zalapiemy:)))
:multi:

możliwe że zdjęcia jakieś będą, bo.... :p dzisiaj jedna ciocia z dogo przyjeżdża w odwiedziny do Kodzinki :)

Posted

Juldany już w domu więc dzielimy się zdjęciami, które my zrobiliśmy Korbolowi:loveu:

Korba nawigator:) w drodze do weta na zdjęcie szwów

A tu czekamy na swoją kolejkę...

Posted

Kolejka była długa więc Panna się rozsiadła:)

Tutaj leciutko wkurzona przez dwa małe miał, miałki:evil_lol:

Posted

Juldan napisał(a):
Juldany już w domu więc dzielimy się zdjęciami, które my zrobiliśmy Korbolowi:loveu:

piękna sunia :loveu: i ten jej spokój :loveu:

Juldan napisał(a):
A teraz, kiepskie, bo kiepskie, ale.... fotki z Rokusiem:loveu:

Są i gadułki nasze :sweetCyb:

Posted

piescofajnyjest napisał(a):
a buzi-buzi jakies bylo????(z Rokusiem) ????:eviltong:

niestety chłopak zbyt nabuzowany był :evil_lol: labrador go wkurzył i był do wszystkich bojowo nastawiony :roll: a tyle razy powtarzałam właścicielowi labka żeby go ciachnął :shake: ten pies "gwałci" sam siebie :roll:

Posted

Koda dostała niestety uczulenia na ten lek na popuszczeni moczy.
Wyszła jej wysypka na brzuchu i cycuchach, na łapkach 2 ranki się pojawiły.
Ogólnie bardzo źle się po nim poczuła, była słaba, taka nieswoja.
Dlatego tymczasowy opiekun odstawił lek.

Wczoraj jak byliśmy w odwiedzinach u dziewczyny, to jeszcze była taka przytłumiona, wyciszona. Wylegiwała się na trawie. Smaczka z łososiem jednak z chęcią zjadala :)
Ożywiła się po jakimś czasie, gdy zobaczyła fruwającego gołębia :)

A na koniec się położyła na trawie kołami do góry, a ONek stał nad nią wylizywał jej pysio - normalnie miłość kwitnie :)

Posted

Kodunia jest bardzo miła przytulaśna i bardzo spokojna dziewczynka.Widziałam ją wczoraj w trakcie odwiedzin. Wyściskałam dziewczynę z całych sił. Faktycznie ma jakieś zmiany alergiczne ale tak jak napisała Akrum najprawdopodobniej są to zmiany po leku. Dziewczyna jest mega delikatna i prawda że Onek całował ją nie patrząc na gości